Останні статті і огляди
Новини
SSD. Настройка, оптимизация, решение проблем
-
Allex...
Member
Востаннє редагувалось 16.12.2010 03:42 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
-
Jampwnz
Member
iwojima
скорости для начала протестируйте.
скорости для начала протестируйте.
-
iwojima
Member
Jampwnz
Швидкість нормальна як для sata 2. 300/200.
Просто так бувало не завжди, коли поставити вінду і на протязі тижня використовувати пк в звичайному для мене режимі все ок. Через деякий час по не зрозумілим для мене причинам, пк вимикається значно довше
Софт додатковий не ставив. На крайняк навіть відкючив парковку hdd, але без змін.
Швидкість нормальна як для sata 2. 300/200.
Просто так бувало не завжди, коли поставити вінду і на протязі тижня використовувати пк в звичайному для мене режимі все ок. Через деякий час по не зрозумілим для мене причинам, пк вимикається значно довше
![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
Софт додатковий не ставив. На крайняк навіть відкючив парковку hdd, але без змін.
-
Jampwnz
Member
iwojima
важны скорости 4к. Сделайте тест ссд бенчмарком или кристалдиск марком
-
Skeptik
Member
Jampwnz
Для выключения винды за минуту - скорости ссд не важны вообще.
Это какой-то сервис не отвечает на команду гашения, вот система и выжидает таймаут.
Для выключения винды за минуту - скорости ссд не важны вообще.
Это какой-то сервис не отвечает на команду гашения, вот система и выжидает таймаут.
-
iwojima
Member
Skeptik
А от як його вичислити?
Висить повідомлення "завершення роботи"
А от як його вичислити?
-
z_mashine
Member
в безопасном режиме как себя ведет? очистка файла подкачки часом не включена?iwojima:Skeptik
А от як його вичислити?
-
iwojima
Member
В безопасному ще не перевіряв.z_mashine:в безопасном режиме как себя ведет? очистка файла подкачки часом не включена?iwojima:Skeptik
А от як його вичислити?
Як перевірити параметр файлу підкачки?)
-
triolan64
Member
-
z_mashine
Member
в ветке реестра "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management" для параметра "ClearPageFileAtShutdown" должно быть задано значение "0".iwojima:Як перевірити параметр файлу підкачки?)
-
iwojima
Member
Так і є.z_mashine:в ветке реестра "HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Session Manager Memory Management" для параметра "ClearPageFileAtShutdown" должно быть задано значение "0".iwojima:Як перевірити параметр файлу підкачки?)
Добавлено через 11 минут 14 секунд:
Ну якось так.Jampwnz:iwojima
-
z_mashine
Member
iwojima, тогда ставите windows performance toolkit и выполняете:
Код: Виділити все
xbootmgr -trace shutdown -noPrepReboot -traceFlags BASE+CSWITCH+DRIVERS+POWER -resultPath C:\Trace
-
iwojima
Member
Задам можливо питання "не в тему", але може це якось зв'язано з HDD?
Періодично він виключається і включається.
Вот смарт. Мене смущає що нема C1.
Вінт періодично відключаєть, парковка якщо я правильно розумію)
Як це відключити ?
Періодично він виключається і включається.
Вот смарт. Мене смущає що нема C1.
Вінт періодично відключаєть, парковка якщо я правильно розумію)
Як це відключити ?
-
Crossbow
Member
iwojima
вопроса не понял , но зато увидел что прошивка у него стоковая (вы не обновляли её)
вопроса не понял , но зато увидел что прошивка у него стоковая (вы не обновляли её)
-
iwojima
Member
Проблема в тому що пк довго виключається. Як варіант я подумав може то HDD, через деякий час коли його не використовують він відключається. Хочу зробити так щоб постійно працював.Crossbow:iwojima
Може це якось пов'язано ?
П.С. прошивку не міняв.
-
Crossbow
Member
долгое выключение ПК не связано с парковкой. Можете выставить например 9999 минут в "электро управлении".
-
iwojima
Member
Crossbow
А прошивку обновляти?
А прошивку обновляти?
-
Crossbow
Member
ну как бы Сигейт признал что есть ошибки в прошивке СС38 и рекомендовали обновлять её (там целый модельный ряд в зоне риска) . А обновлять или нет решайте сами.
-
iwojima
Member
Обновив прошивку до СС49Crossbow:ну как бы Сигейт признал что есть ошибки в прошивке СС38 и рекомендовали обновлять её (там целый модельный ряд в зоне риска) . А обновлять или нет решайте сами.
-
iwojima
Member
Обновив прошивку до СС49Crossbow:ну как бы Сигейт признал что есть ошибки в прошивке СС38 и рекомендовали обновлять её (там целый модельный ряд в зоне риска) . А обновлять или нет решайте сами.
-
Chester_pl
Member
мож кто поможет,
ссд самсунг 950 про вставлен в м2 порт. в биосе видит. запустив виндовс не видит.
задача, как сделать что бы видел?
ссд самсунг 950 про вставлен в м2 порт. в биосе видит. запустив виндовс не видит.
задача, как сделать что бы видел?