Проблема полягає в тому що там було 420 невиправних помилок секторів харда і 360 перенаправлених, хард форматнув з вінди залишилися невиправні помилки, найшов на сайті виробника утіліту яка робить ремапінг, робило 9 годин і час до закінчення почав збільшуватися і я перегрузив комп, потім коли запустив CrystalDiskInfo побачив що залишилося 24 помилки і включив щераз вже робить 18 год і час збільшується, що робити я так поняв воно не зробить до кінця , які проги порадите(пише що ще 15 год і час збільшується, вже висить 15 год десь на одному місці)
вінчестер 1000 WD GREEN
Добавлено спустя 4 часа 14 секунд:
ау народ допоможіть трохи
Останні статті і огляди
Новини
Підкажіть по проблемі з хардом
-
Nic_Roman
Member
-
EvGaS
Member
MHDD
Victoria
Acronis Disc Drive
Partition Magic
Все з-під ДОСу.
Victoria
Acronis Disc Drive
Partition Magic
Все з-під ДОСу.
-
Nic_Roman
Member
EvGaS
а з вінди краще не робити
а з вінди краще не робити
-
viperest1
Member
Сьогодні вирішив перевірити свій вінт і ось що показало: http://piccy.info/view3/1387215/de64e57 ... a3066e599/" target="_blank мене цікавить таке-чи це є в межах норми?ну і взагалі такі помилки не смертельні для вінта?хто який діагноз поставе
-
GIM49
Member
- Не смертельно.Но как выше писал EvGaS -лучше применять прогу victoria и не из-под windowsviperest1:Сьогодні вирішив перевірити свій вінт і ось що показало: http://piccy.info/view3/1387215/de64e57 ... a3066e599/" target="_blank мене цікавить таке-чи це є в межах норми?ну і взагалі такі помилки не смертельні для вінта?хто який діагноз поставе
-
viperest1
Member
GIM49 не знаю такою програмою ніколи не користувався,але закачаю.цікавить ще таке за п"яти бальною шкалою яку оцінку можна поставити цьому вінту?
-
GIM49
Member
Четвёркаviperest1:GIM49 не знаю такою програмою ніколи не користувався,але закачаю.цікавить ще таке за п"яти бальною шкалою яку оцінку можна поставити цьому вінту?
-
viperest1
Member
а мені більше і не требаGIM49:Четвёркаviperest1:GIM49 не знаю такою програмою ніколи не користувався,але закачаю.цікавить ще таке за п"яти бальною шкалою яку оцінку можна поставити цьому вінту?