Привіт! Підкажіть будь-ласка, потрібно вже починати придивлятись до нового ССД? Дякую.
Останні статті і огляди
Новини
Здоров'я ССД
-
Rutich
Junior
-
AFU_power
Member
Коли почне сипатись ФС, або блускрінити - тоді треба починати придивлятись. Там крітікал ворнінг по нулях
-
Rutich
Junior
Що таке ФС? Сині екрани рідко, але бувають
-
agent_smi
Member
Файловая Система, первые признаки принудительная проверка ее при запуске винды
-
Adamantium
Ghost
Если до TBW проблем нет - то париться не стоит.
Скоростя щас соответствуют новому, до сих пор...
Вот этот вот аппарат уже 10-й год служит, а TBW так и не достиг. Стоит под игры.Скоростя щас соответствуют новому, до сих пор...
-
daesz
Member
Adamantium
так за 10 років швидкості в сата порту не змінились
так за 10 років швидкості в сата порту не змінились
-
Adamantium
Ghost
daesz
Ну да, так и ссдшник отпахал дай божЭ
Ну да, так и ссдшник отпахал дай божЭ
-
AFU_power
Member
Зараз це не зовсім актуально як признак та і знати би які саме. Бо у мене після апдейта синька на драйвер медіатека, але я по інтернету зрозумів що то у всіх так. Але якщо синька якась типу HALT SYSTEM ERROR під час роботи чи недайбоже при запуску на рівному INACCESSIBLE BOOT DEVICE тоді можна можна з впевненістю сказати, що ссд почав сипатись, доставати на малій швидкості файли, щоб не ригав під час роботи і купувати новийRutich: ↑ 02.01.2025 18:48Сині екрани рідко, але бувають
-
General Failure
Member
В мене на компі була постійно сінька - після вимикання світла особисто. ссд комп то бачив то ні. (я його навіть форматував потім і ставив голу систему) Знос диску був біля 80%. Замінив ссд, ніяких синіх екранів з тих пір.
Тепер не знаю що з ним робити))) І користуватись небезпечно і викидати не хочеться)))
Тепер не знаю що з ним робити))) І користуватись небезпечно і викидати не хочеться)))
-
AssayMAS
Member
надо сдд к другому ПК подключить и тама линейный тест чтения например из Aida64 и смотреть сколько осталось мб в сек от заявленных.
Можно стереть полностью через SMART оно временно чуток повысит характеристики. Напрмер в старой Data Lifeguard Diagnostic for Windows.
У мну sdd c о статочным ресурсом в 70% заместо 550мб в сек линейно читает в среднем на 160мб в сек... с него винду на новый м2 поставил.
Можно стереть полностью через SMART оно временно чуток повысит характеристики. Напрмер в старой Data Lifeguard Diagnostic for Windows.
У мну sdd c о статочным ресурсом в 70% заместо 550мб в сек линейно читает в среднем на 160мб в сек... с него винду на новый м2 поставил.
-
Volodya811
Member
Якщо є нова прошивка, то спробувати оновити. Можливо, були збої на програмному рівні.General Failure: ↑ 02.01.2025 19:50 В мене на компі була постійно сінька - після вимикання світла особисто. ссд комп то бачив то ні. (я його навіть форматував потім і ставив голу систему) Знос диску був біля 80%. Замінив ссд, ніяких синіх екранів з тих пір.
-
Rabbitultra
Junior
10 років 500 ГБ самс? Він тоді як золото коштував напевнеAdamantium: ↑ 02.01.2025 19:03 Если до TBW проблем нет - то париться не стоит.
TBW samsung 512.jpg
Вот этот вот аппарат уже 10-й год служит, а TBW так и не достиг. Стоит под игры.
Скоростя щас соответствуют новому, до сих пор...
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
Продати як неробочий, не знаю, більше нічого не витиснутиGeneral Failure: ↑ 02.01.2025 19:50 В мене на компі була постійно сінька - після вимикання світла особисто. ссд комп то бачив то ні. (я його навіть форматував потім і ставив голу систему) Знос диску був біля 80%. Замінив ссд, ніяких синіх екранів з тих пір.
-
Adamantium
Ghost
Rabbitultra
До сих пор жив.
6 лет назад был куплен за 1000 грн, Б\Ушным, с пробегом около 90Тб на чтение/запись.10 років 500 ГБ самс? Він тоді як золото коштував напевне
До сих пор жив.