Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
LiquidStorm
Member
Так, я в курсі, перше увімкнення, тести і перенос інформації зі старого носія робилися ще без радіатора, він приїхав на пару днів пізніше за SSDшку. З радіатором температур вище 45С - не бачив.Avenger80: ↑ 04.11.2024 23:03 Drive Temperature 3 - 61 градус у вас - это и есть исторический максимум температуры накопителя за всё время эксплуатации накопителя,
phison_nvme_flash_id2-0.386a видає ще більше цікавої інформації, зокрема у файліку phison_nvme_flash_id_smart.txt є розділ Temperature.
-
Торба лиха
Junior
Доброго, хтось користувався ссд DATO на 1 тер. Як вона ? Бо пише новинка .
-
neo89skynet
Member
Торба лиха
Ну навіщо вам кіт у мішку? Візьміть ссд відомого бренду, з нормальною гарантією. Чи хочеться з економити на пачку пельменів?
Ну навіщо вам кіт у мішку? Візьміть ссд відомого бренду, з нормальною гарантією. Чи хочеться з економити на пачку пельменів?
-
Nouriel
Member
вітаю, помер мій хдд на 2 тб, тепер думаю над заміною, і схиляюсь до ссд, бо тихо так стало, і не хочеться той шум від хдд . треба щось бюджетне, оскільки швидкості не важливі, бо це буде в основному для зберігання файлів.
На мамці тільки один м2 слот і він зайнятий, а вільним є тільки слот псі експрес, якщо поставлю туди перехідник м2, то на відеокарті поріже лінії. тому в роздумах чи м2 чи сата.
з сата думаю кіоксія хороший бюджетник, а от бюджетні м2 я шось уже не орієнтують шо там нормальне.
На мамці тільки один м2 слот і він зайнятий, а вільним є тільки слот псі експрес, якщо поставлю туди перехідник м2, то на відеокарті поріже лінії. тому в роздумах чи м2 чи сата.
з сата думаю кіоксія хороший бюджетник, а от бюджетні м2 я шось уже не орієнтують шо там нормальне.
-
lewerlin
Member
Та ж кіоксія і ВД.Nouriel: ↑ 07.11.2024 22:21 а от бюджетні м2 я шось уже не орієнтують шо там нормальне.
Це прямо точно? Бо зазвичай доп РСІ-Е на чипсетних лініях.Nouriel: ↑ 07.11.2024 22:21а вільним є тільки слот псі експрес, якщо поставлю туди перехідник м2, то на відеокарті поріже лінії.
-
Nouriel
Member
точно, переглянув мануал, там чіпсетні лінії, до того ж 2.0, виходить без різниці який тип ссдlewerlin: ↑ 07.11.2024 22:24Це прямо точно? Бо зазвичай доп РСІ-Е на чипсетних лініях.
-
lewerlin
Member
Ні. NVME все ще NVME. А не єдина черга на 32 реквести.Nouriel: ↑ 07.11.2024 22:41виходить без різниці який тип ссд
-
Торба лиха
Junior
Пардон , питав за Dato DP700 1TB M.2 2280 PCIe 3.0 x4 NVMe 3D пише як Тайвань і новинка ! І не пельменів а пляшка горілки , а це уже щось !neo89skynet: ↑ 07.11.2024 11:59 Торба лиха
-
Avenger80
Member
https://elmir.ua/ua/ssd-drives/ssd-driv ... d-1tb.html - 5 лет гарантии, интересно...Торба лиха: ↑ 08.11.2024 12:52Dato DP700 1TB M.2 2280 PCIe 3.0 x4 NVMe
-
7mindfields
Member
Він запитав не про pro серію, звичайна взагалі якесь дно рівня кінгспеку. В будь-якому разі, що цікавого в купівлі невідомого сміття по ціні crucial p3?Avenger80: ↑ 08.11.2024 12:57https://elmir.ua/ua/ssd-drives/ssd-driv ... d-1tb.html - 5 лет гарантии, интересно...Торба лиха: ↑ 08.11.2024 12:52Dato DP700 1TB M.2 2280 PCIe 3.0 x4 NVMe
Достатньо подивитись розділ специфікації, щоб зрозуміти що то скам, ще й з пафосом рівня асус рог серії
Whether you're a gamer or a professional, this DP700 PRO M.2 2280 PCIe SSD is sure to meet your needs and allow you to enjoy the highest performance at the most affordable price
https://www.datos.com.tw/product/detail/DP700PSSD
-
ALEX-SS
Member
Подбираю ссд под закачку/раздачу торрентов (предполагается регулярная многопоточная запись и чтение), 2ТБ, сата либо м2 (если возможно предложите оба варианта), предпочтение ссд с мин ценою (не серверные ссд за кучу денег, чтоб было понятнее), покупка будет или по месту или возможен заказ из США например если там бут выгоднее цены. В основном интерисует предложение по брендам и моделям под вышеописанные задачи.