Останні статті і огляди
Новини
SSD. Настройка, оптимизация, решение проблем
-
Allex...
Member
Востаннє редагувалось 16.12.2010 03:42 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
-
lewerlin
Member
Може CSM? Якщо таки при вимкнутому не бачить, а при увімкнутому бачить, то 100%Bublik: ↑ 26.10.2024 20:23вимкнутому GSM
при
вінда розмітила його в MBR.Bublik: ↑ 26.10.2024 20:23диск PCIe система бачила, пройшов пару тестів crystal disk mark.
Перерозмітьте в GPT, з під іншої вінди/бутфлешки дискменеджера і буде вам щастя.
-
Bublik
Member
Дякую що відгукнулисьlewerlin: ↑ 26.10.2024 21:40Може CSM? Якщо таки при вимкнутому не бачить, а при увімкнутому бачить, то 100%Bublik: ↑ 26.10.2024 20:23вимкнутому GSM
привінда розмітила його в MBR.Bublik: ↑ 26.10.2024 20:23диск PCIe система бачила, пройшов пару тестів crystal disk mark.
Перерозмітьте в GPT, з під іншої вінди/бутфлешки дискменеджера і буде вам щастя.
Так, CSM)
Перевірив, диск в gpt
Оновив прошивку диска, оновив біос, результата немає (
Диск не бачить в boot option
-
lewerlin
Member
Давайте по порядку.Bublik: ↑ 27.10.2024 01:21Диск не бачить в boot option
Вінда на САТА диску в якому режимі встановлена?(UEFI? CSM?)
Ви встановили НВМЕ і відразу накатили вінду, чи спершу завантажились з сата і постестили?
Мені здається тут типовий сценарій - ОС на саташнику, замість її просто перенести, на НВМЕ ставить свіжа ОС, саташник в процесі увімкнутий, свіжа ОС прописується в завантажувач саташника(відповідно на НВМЕ завантажувача немає). Хоча в бутопшинз він має бути, просто не вантажитись, але про всяк випадок вимкніть фізично сату(вона у вас же в 1/2 слоті надіюсь) і запустіть інсталятор ОС. Якщо побачить диск в потрібному режимі(GPT - UEFI, MBR - CSM), то це воно.
-
akr
Member
Можна таке взяти в пс5, на ваш погляд? SSD 2TB Patriot VP4300 Lite
https://click.ua/ru/shop/nakopitel-ssd- ... 8h-p108388
-
daesz
Member
DRAM-lessakr: ↑ 27.10.2024 18:41 Можна таке взяти в пс5, на ваш погляд? SSD 2TB Patriot VP4300 Lite
YTMC nand
На цьому можна зупинитись
-
7mindfields
Member
На 6к можна знайти p41 platinum, p44 pro, sn850x , в даному випадку економія заради економіїakr: ↑ 27.10.2024 18:41 Можна таке взяти в пс5, на ваш погляд? SSD 2TB Patriot VP4300 Lite
-
akr
Member
та мені іграшки запускатити
я не дуже розумію, нащо мені той драм, чи інші абревіатури
колись я пожалкував, що купив райзен 5500 та б450, бо гнався з економією
але я не зіштовхнувся з ситуацією, коли б мій patriot p300 на 250гб викликав якісь проблеми в ос. ігри на пк стоять на сата ссд, теж без питань
я не дуже розумію, нащо мені той драм, чи інші абревіатури
колись я пожалкував, що купив райзен 5500 та б450, бо гнався з економією
але я не зіштовхнувся з ситуацією, коли б мій patriot p300 на 250гб викликав якісь проблеми в ос. ігри на пк стоять на сата ссд, теж без питань
-
Uzh30
Member
Фальшстарт, проблема усунута
-
Wiking007
Member
Здравствуйте. Есть комп на i3-6100, стоит 2 ссд, 128гб под систему и 512гб под файлы, диски не разбиты на части. Проблема такая, когда я запускаю например торрент, диск на 512 грузится на 100%, через какое то время вроде загрузка падает. Вторая ситуация репаки игр, в описании пишется установки 10-15 минут, но у меня обычно идет распаковка архива до 2 часов, при этом диск тупо 100% и ни на 1% не падает. Оба диска китайские на 512 Golderfir, 128 не знаю
-
Hottoro
Member
Wiking007
У вас заповнюється SLC кєш, тому падає швидкість, чим менше вільного місяця тім швидше заповнюється SLC кєш. Додамо сюди максимально бюджетний контролер, що також не додає швидкості роботі.. Тому розглядайте це особливістю роботі Golderfir, коли потрібно записувати великі об'єми даних.
У вас заповнюється SLC кєш, тому падає швидкість, чим менше вільного місяця тім швидше заповнюється SLC кєш. Додамо сюди максимально бюджетний контролер, що також не додає швидкості роботі.. Тому розглядайте це особливістю роботі Golderfir, коли потрібно записувати великі об'єми даних.
-
Wiking007
Member
Я стараюсь что бы 10-15гб минимум было свободно когда что то большое
К тому же при запуске торрента загрузка в начале идет 100%, дальше когда качается загрузка около 10%, канал 5.6мегабайт полностью загружен
К тому же при запуске торрента загрузка в начале идет 100%, дальше когда качается загрузка около 10%, канал 5.6мегабайт полностью загружен
-
Avenger80
Member
Wiking007
Какой торрент-клиент используете? Иногда 100% загрузка связана именно с торрент-клиентом. Лучше используйте qbittorent.
Какой торрент-клиент используете? Иногда 100% загрузка связана именно с торрент-клиентом. Лучше используйте qbittorent.
-
Wiking007
Member
µTorrent
Но не только торрент же грузит. тот же архиватор тоже.
Но не только торрент же грузит. тот же архиватор тоже.