Последние статьи и обзоры
Новости
Вінчестер в тюнері.
-
viperest1
Member
Привіт!Є мій тюнер ОРЕNВОХ Х-770СІРVR з вінчестером на 1гб на борту.Його використовується для перемотки відео вперед,назад,паузи приблизно на 30-45хв.Він пропрацював в мене вже біля 2-ох років і зараз почав вибивати,а саме ставлю на паузу тримає 10-15хв і вибиває.Я так зрозумів,що його потрібно або форматувати,або інші варіанти?Хтось знає як це робити?Як зробити,щоб працював як колись?
-
Scream
Member
Может снять и проверить состояние? У меня в пишущем ДВД от гнусмаса винт за год рассыпался полностью
-
viperest1
Member
Scream скажу чесно чомусь не подумав проте щоб його розкрити і глянути,що там в середині оскільки він працює.Круто було б коли б там вінт мав підключення приблизно як в компі(сата )-витягнув поміняв,протестував.Пізніше гляну.До речі є ззаду вихід для підключення до компа RС-232,але нажаль в жодному магазині я такого кабеля не знайшов.Думаю при підключенні до компа можна було б провести діагностику вінта і системи в цілому.
-
Scream
Member
viperest1
RS 232 = COM порт, не верю что их нигде нет.
А винт скорее всего обычный САТА стоит
RS 232 = COM порт, не верю что их нигде нет.
А винт скорее всего обычный САТА стоит
-
viperest1
Member
В більшості магазинів продавці взагалі робили квадратні очі з записували для чого цей кабель,ось так. Скажу так коли хтось тут має такий як б купив.
-
Scream
Member
У меня был самодельный ЮСБ-КОМ, но после перезда вряд-ли отыщу.
Через сервисный разъем вряд-ли ты сможешь посмотреть на состояние винта, он обычно для прошивки используется. Да и наверное будет удобнее таки достать винт и тестить на ПК
Через сервисный разъем вряд-ли ты сможешь посмотреть на состояние винта, он обычно для прошивки используется. Да и наверное будет удобнее таки достать винт и тестить на ПК
-
viperest1
Member
Взагалі то так його використовують для заміни прошивки,коли неможли закинути з флешки.Вирішив думаю таки витягну цей вінт і буду вже дивитися так що йому "бракує".За 2роки+враховуючи те що тюнер завжди включений думаю там і беди вже є.
-
SoulOfONYX
Advanced Member
ДА ну ладно,и на 1 Гб В своей практике не встречал таких,минимум 40 на SATA. В лучшем случае там флешка,ну или IDE винтScream:А винт скорее всего обычный САТА стоит
-
Scream
Member
SoulOfONYX
Чет я не понял твой пост
Там 100% не флешка, иде ооооочень врядли
Чет я не понял твой пост
Там 100% не флешка, иде ооооочень врядли
-
Yorcfild
Member
Scream там не может быть 1гб ХДД т.к нерационально, мож какая-то флешнанд память стоит...
-
SoulOfONYX
Advanced Member
Yorcfild +1
и SATA винтов на 1Гб не существует. все идут от 40гб
и SATA винтов на 1Гб не существует. все идут от 40гб
-
Scream
Member
Тьфу на вас Я читаю не 1Гб, а 1Тб
Таки да, там 2 чипа по 512Мб
Добавлено через 3 минуты 5 секунд:
Тогда пробовать перешивать, имхо
Таки да, там 2 чипа по 512Мб
Добавлено через 3 минуты 5 секунд:
Тогда пробовать перешивать, имхо
- Вложения
-
-
viperest1
Member
більш нові моделі мають місця на вінт.я дивився таки немає там нічого лише сама плата .залишається хіба що радуватися,що взагалі працює,або купити новий.привик до такої функції дуже
-
Scream
Member
viperest1
Судя по спецификации, можно флешку воткнуть и радоваться
Судя по спецификации, можно флешку воткнуть и радоваться
-
viperest1
Member
я зараз так і роблю .флешка це .посуті проблема вичерпана тему по-можливості можна закривати. всім дякую