З Канади містом прилетів цей екземпляр. Не звуку ні гуркоту пр підключенні. Сата і живлення міняв. Інші диски запускаються. Продавець 100% відгуки.
Куди здати в ремонт? ЕПОС?
Последние статьи и обзоры
Новости
Western Digital WD240EDGZ 24TB без ознак життя
-
Kashtan
Member
-
WaRMacTep
Member
б\в ? новий фотку плати, якщо новий фотку розьема щоб видно було слыди выд використання
-
Kashtan
Member
Так бу. На вигляд він новісінький, як не розглядав, жодних слідів. Неодноразово диски купував бу та доставляв містом, все ок було.WaRMacTep: ↑ 16.04.2025 18:59 б\в ? новий фотку плати, якщо новий фотку розьема щоб видно було слыди выд використання
-
WaRMacTep
Member
ну якщо б\в то треба плату знімати та з іншого боку дивитися бо якби причина була в чомусь іншому він би гудів тріщав та тп
-
Kashtan
Member
Тобто найімовірніше це плата контролера? Мені самому туди лізти чи краще віддати? Якщо останнє то куди?WaRMacTep: ↑ 16.04.2025 19:38 ну якщо б\в то треба плату знімати та з іншого боку дивитися бо якби причина була в чомусь іншому він би гудів тріщав та тп
-
WaRMacTep
Member
якщо ви зовсім нічого не розумієте що треба шукати, тоді треба майстра хто гляне тульки тут вже варіант хто по hdd шаре, а так треба перще що зробити запобіжник поміряти не вийшов він з ладу бо бува таке
-
Kashtan
Member
Саме так.WaRMacTep: ↑ 16.04.2025 20:28 якщо ви зовсім нічого не розумієте що треба шукати, тоді треба майстра хто гляне тульки тут вже варіант хто по hdd шаре, а так треба перще що зробити запобіжник поміряти не вийшов він з ладу бо бува таке
То куди віддати краще?
-
WaRMacTep
Member
тут не допоможу я до друга носив зараз він недоступний, а інших не шукав
-
moonlight49
Member
Тут була схожа тема: літаком диски возили. Іноді не долітають через різницю в тиску треба значно краще пакування
-
Kashtan
Member
Так, я ознайомився. Це не зовсім мій випадок, 5тб та 18тб благополучно прилетіли.moonlight49: ↑ 16.04.2025 21:35 Тут була схожа тема: літаком диски возили. Іноді не долітають через різницю в тиску треба значно краще пакування
-
Kashtan
Member
То куди в ремонт краще здати?