Добрый день, собственно проблемка с блоком питания, как говорится ни с того ни с сего перестал тащить комп, при подключении к материнке включается на пару секунд
ставлю перемычку и он так же,
какие будут соображения, возможен ли ремонт?
Останні статті і огляди
Новини
Блок питания AP-550A не запускается
-
Серый Бриз
Junior
-
Vovk_Z
Member
Відео не дивився, але осуждаю.
А чому вирішили, що проблема саме в БЖ?
Напишіть у профілі, хоч, з якого ви міста?
Ремонт можливий у всіх випадках. Питання лише у вартості, яка стає зрозумілою після діагностики (треба розібрати і подивитися).
З відео зрозуміло, що черговий блок живлення - справний, або як мінімум, у якомусь мінімально справному стані, щоб пускати основний силових БЖ.
А чому вирішили, що проблема саме в БЖ?
Напишіть у профілі, хоч, з якого ви міста?
Ремонт можливий у всіх випадках. Питання лише у вартості, яка стає зрозумілою після діагностики (треба розібрати і подивитися).
З відео зрозуміло, що черговий блок живлення - справний, або як мінімум, у якомусь мінімально справному стані, щоб пускати основний силових БЖ.
Востаннє редагувалось 17.06.2023 13:17 користувачем Vovk_Z, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex+
Member
Ремонт завжди можливий. Інше питання чи є в ньому сенс. Якщо самі розумієтесь на цьому, то зазвичай є сенс ремонтувати. Якщо ж здавати в майстерню, то беручи до уваги вартість такого виробу, ремонт може вийди дорожче купівлі справного або навіть нового
Відправлено через 42 секунди:
Відправлено через 42 секунди:
перемичкою ж запускав начеVovk_Z: ↑ 17.06.2023 13:14що проблема саме в БЖ?

-
Vovk_Z
Member
На другому відео - немає ніяких коментарів, тому, я не впевнений, що там і чим запускається.
По симптомах першого відео - проблема може бути і в материнській платі.
Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Якщо що - я не майстерня, люблю, коли є час, копирсатися в старих БЖ (таке в мене хоббі, одне з них). Тому можу глянути що там, занедорого.Alex+: ↑ 17.06.2023 13:16 Якщо ж здавати в майстерню, то беручи до уваги вартість такого виробу, ремонт може вийди дорожче купівлі справного або навіть нового
Високовольтна частина там явно справна (як мінімум - не містить серйозних дорогих проблем), тому якщо проблема в БЖ - то десь в низьковольтні частині, а це не повинне вийти сильно дорого (крім потраченого часу).
-
bes
Member
выкинь его на помойку это бп уже минимум 10 лет там по ходу кондеры все умерли
-
Серый Бриз
Junior
Одесса, одни симптомы на всех материнках, через перемычку он включается и выключается и так по кругу, на материнках он вырубается и тухнет на секунду индикатор питания на материнке и снова надо нажимать кнопку включения, ему что то не хватает, или что то мешает,
зачем же так кардинально, мне он вполне подходил,bes: ↑ 17.06.2023 14:10 выкинь его на помойку это бп уже минимум 10 лет там по ходу кондеры все умерли
буду весьма признателенVovk_Z: ↑ 17.06.2023 13:23 Якщо що - я не майстерня, люблю, коли є час, копирсатися в старих БЖ (таке в мене хоббі, одне з них). Тому можу глянути що там, занедорого.
Високовольтна частина там явно справна (як мінімум - не містить серйозних дорогих проблем), тому якщо проблема в БЖ - то десь в низьковольтні частині, а це не повинне вийти сильно дорого (крім потраченого часу).
-
bes
Member
ну купите новый и положите этот под подушку так как он уже навряд что то запустить под нагрузкой
Отправлено спустя 4 минуты 38 секунд:
Я знаю один способ чтоб его запустить но для него надо электрическая грелка

-
slv
Member
Тому можу глянути що там, занедорого
Давайте підрахуєм : відправка , « глянути» , розвести руцями, відправка назад . Потім ще пару любитилів покопирсатися через « хобі» , потім клиент созреет, плюне тай прідбає новиї БЖ

-
Серый Бриз
Junior

тема закрыта, иду за новым
-
Vovk_Z
Member
Чому так категорично? Більшість БЖ - відновлюються недорого, особливо у випадку, коли високовольтна частина ще не мертва, бо тоді ремонт стає дійсно дорогуватим.bes: ↑ 17.06.2023 15:01 ну купите новый и положите этот под подушку так как он уже навряд что то запуст
Зараз доступні радіокомпоненти такої ж і вищої якості від того, що ставиться виробником.
Наприклад, якщо стояли чисто китайські електроліти - можна ставити у т.ч. японські, і сумарна якість роботи БЖ навіть виростає. І після профілактики воно працюватиме ще довго.
-
Batton
Junior
Для начала укажите модель блока.Серый Бриз: ↑ 17.06.2023 12:34 какие будут соображения, возможен ли ремонт?
-
bes
Member
зачем если блок примерно такого же качества можно купить за те же деньги что он потратит на ремонт + пересылку ? Ну или по крайней мере ненамного дорожеVovk_Z: ↑ 17.06.2023 19:31Чому так категорично? Більшість БЖ - відновлюються недорого, особливо у випадку, коли високовольтна частина ще не мертва, бо тоді ремонт стає дійсно дорогуватим.bes: ↑ 17.06.2023 15:01 ну купите новый и положите этот под подушку так как он уже навряд что то запуст
Зараз доступні радіокомпоненти такої ж і вищої якості від того, що ставиться виробником.
Наприклад, якщо стояли чисто китайські електроліти - можна ставити у т.ч. японські, і сумарна якість роботи БЖ навіть виростає. І після профілактики воно працюватиме ще довго.
-
Серый Бриз
Junior
iCute AP-550A 550WBatton: ↑ 17.06.2023 22:05Для начала укажите модель блока.Серый Бриз: ↑ 17.06.2023 12:34 какие будут соображения, возможен ли ремонт?
-
Vovk_Z
Member
Дуже сумніваюся.bes: ↑ 17.06.2023 22:13 зачем если блок примерно такого же качества можно купить за те же деньги что он потратит на ремонт + пересылку ? Ну или по крайней мере ненамного дороже
А скільки зараз НП Одеса-Київ, мінімальна? Все ще 80 грн, чи вже більше? Звісно, простіше ТС було б знайти хто йому поміняє електроліти (саме ймовірне) безпосередньо в Одесі. Там має бути багато людей з паяльниками, і прямими руками.