пару днів назад зібрав собі весь фарш всередині node 304. поки розбирався з іншими більш основними приколами на то шо не горить лампочка живлення (power led) вирішив забити.
сьогодні поковирявся, перевірив чи все правильно підключив. все наче норм. з комплектуючих материнки узяв подовжувач на цільний конектор. його увімкнув у материнки і окремі вже коннектори (power led/hdd led/power button) приєднав відповідно.
hdd led не горить, це мабуть ок, юзаю тільки m.2 ssd. а от power led, дивно.
мені в принципі воно взагалі не критично. але просто хотілося розібратися. корпус сам собі досить давно вже був випущений. може десь на складах валявся. може трабла саме в ньому. якщо потрібні будуть фоточки, то скину.
якшо в когось будуть якісь ідеї з приводу, буду дуже радий. дякую.
Останні статті і огляди
Новини
Корпус Fractal Design Node 304 -- не горить Power LED
-
sevenfourk
Junior
-
Quinson
Member
sevenfourk
Может +- перепутали?
Да и зачем этот индикатор нужен? Фрактал не умели их делать тогда.
На моем корпусе ночью светил как ядерная вспышка. Отключил его и не переживаю.
Может +- перепутали?
Да и зачем этот индикатор нужен? Фрактал не умели их делать тогда.
-
sevenfourk
Junior
та нє, + до +, - до -. та і там лейбли в прицнипі, переплутати досить важко. робив як тут наприклад:Quinson:sevenfourk
Может +- перепутали?
ну в мене скоріш за все просто попався бракований. в прицнипі бачити чи включений чи спить комп не так важливо. мені теж не дуже критично.Quinson: Да и зачем этот индикатор нужен? Фрактал не умели их делать тогда.
-
yupi
Member
Что мешает его подключить на другое место, чтобы проверить или вообще будет он светить?
-
sevenfourk
Junior
можна буде погратися ще, як буду наступного разу відкривати корпус.
-
sevenfourk
Junior
сьогодні відкривав корпус, вирішив під'єднати power led/power btn без перехідника материнки (напряму в материнку). power led загорівся. значить справа була в ньому.