Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
daesz
Member

Повідомлення

Clever: 27.10.2024 13:36
daesz: 25.10.2024 22:56
Поки був в д31 - вони не перекривали нижній рсіе, його перекривала ВК.
Пропелери частково перекривали різні виходи (ще на мАТХ дошці), всякі конектори передньої панелі, конектори для пропелерів, тощо. І не в сенсі повністю перекривали - просто те що в них було включено доводилось трохи більше перегинати.
А як ви заживили передній usb-c порт? У вас безпосередньо роз'єм на материнці є чи там подовжувач і його можна вивести на задні виходи мат.плати?
В мене на обох материнках був конектор під тайп-сі на передню панель і на обох в корпусі був кабель від передньої панелі для підключення в МП :)
Clever
Member

Повідомлення

daesz: 27.10.2024 14:44
Clever: 27.10.2024 13:36

А як ви заживили передній usb-c порт? У вас безпосередньо роз'єм на материнці є чи там подовжувач і його можна вивести на задні виходи мат.плати?
В мене на обох материнках був конектор під тайп-сі на передню панель і на обох в корпусі був кабель від передньої панелі для підключення в МП :)
Дякую, виходить в моєму випадку ubs type-c працювати не буде) подивився ще відео яке ви кидали про d32, треба мабуть зачекати його :beer:
daesz
Member

Повідомлення

Clever: 27.10.2024 17:42
daesz: 27.10.2024 14:44
Дякую, виходить в моєму випадку ubs type-c працювати не буде) подивився ще відео яке ви кидали про d32, треба мабуть зачекати його :beer:
Якщо не помиляюсь - то існує перехідних для МП, включається в юсб3.1 вихід на МП, а в нього включається тайп-сі шнурок з лицевої панелі корпуса, але фізику ж не обдуриш - працює він всерівно на тій швидкості що й юсб3.1 :)

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Швидкий серф по алі :
https://vi.aliexpress.com/item/1005006067252604.html - юсб 3.1 на тайр сі
https://vi.aliexpress.com/item/1005003906338703.html - тайп сі на юсб 3.1
Avenger80
Member

Повідомлення

daesz
А вы думаете, что Type C должен работать на какой-то другой скорости? Много МП где Type C работает на 5Гбит/c. Точно так же как Type А может работать на 10Гбит/c. :)
Пример - моя МП https://www.asus.com/ua-ua/motherboards ... 560m-plus/
daesz
Member

Повідомлення

Avenger80: 27.10.2024 19:21 daesz
А вы думаете, что Type C должен работать на какой-то другой скорости? Много МП где Type C работает на 5Гбит/c. Точно так же как Type А может работать на 10Гбит/c. :)
Хіба тайп сі не працює на 10 та 20? (я не стверджую а запитую)
Ну й плюс тайп сі може передавати більше живлення, якщо не помиляюсь.
Avenger80
Member

Повідомлення

daesz: 27.10.2024 19:23Ну й плюс тайп сі може передавати більше живлення, якщо не помиляюсь.
daesz: 27.10.2024 19:23Хіба тайп сі не працює на 10 та 20?
Нет, совсем не обязательно, обычно нет. Но бывает, что да, но обычно нет. :) По питанию промах сразу - в характеристиках должно быть, что поддерживает PD и усиленное питание. В противном случае - это просто другой форм-фактор разъёма и всё. :)
daesz
Member

Повідомлення

Avenger80: 27.10.2024 19:24
daesz: 27.10.2024 19:23Ну й плюс тайп сі може передавати більше живлення, якщо не помиляюсь.
daesz: 27.10.2024 19:23Хіба тайп сі не працює на 10 та 20?
Нет, совсем не обязательно, обычно нет. Но бывает, что да, но обычно нет. :) По питанию промах сразу - в характеристиках должно быть, что поддерживает PD и усиленное питание. В противном случае - это просто другой форм-фактор разъёма и всё. :)
Okay then :up:
Я чомусь думав, що основна перевага тайп сі в тому, що вони подають більше живлення завдяки чому можна під'єднувати швидкі зарядки чи зовншіні накопичувачі які потребують додаткове живлення :)
Тоді можна брати перехідник зверху з алі і не заморочуватись сильно, якщо на МП немає виходу на тайп сі.
vitalikgrn
Junior

Повідомлення

Порадьте будь ласка бюджетний корпус для МП, ASRock B650M-HDV/M.2, Кулер pccooler gi-ux4 corona b, БЖ Seasonic SS-850KM Active PFC F3, HDD, SSD, ВК буде 6700 XT яка саме ще не визначився, грає роль продуваємість а не підсвітки і т.д
heidfeld
Member

Повідомлення

vitalikgrn: 28.10.2024 00:34 Порадьте будь ласка бюджетний корпус для МП, ASRock B650M-HDV/M.2, Кулер pccooler gi-ux4 corona b, БЖ Seasonic SS-850KM Active PFC F3, HDD, SSD, ВК буде 6700 XT яка саме ще не визначився, грає роль продуваємість а не підсвітки і т.д
https://hotline.ua/computer-korpusa/ada ... t=priceAsc
neo89skynet
Member

Повідомлення

vitalikgrn: 28.10.2024 00:34Порадьте будь ласка бюджетний корпус для МП, ASRock B650M-HDV/M.2, Кулер pccooler gi-ux4 corona b, БЖ Seasonic SS-850KM Active PFC F3, HDD, SSD, ВК буде 6700 XT яка саме ще не визначився, грає роль продуваємість а не підсвітки і т.д
Гляньте ще на Jonsbo D31
vitalikgrn
Junior

Повідомлення

Як на рахунок цього: https://hard.rozetka.com.ua/vinga_ghost/p326190943/ ?
Avenger80
Member

Повідомлення

vitalikgrn
Та может и неплохой... Но вы ж учтите фильтра впереди нет, внизу посредственный, вентиляторов в комплекте нет. Учитывая цену - в принципе, нормально.
Vasyanya1
Member

Повідомлення

https://www.jonsbo.com/en/products/D32STDBlack.html

https://www.jonsbo.com/en/products/D32PROBlack.html

Висота стала меншою, ширина трішки зросла, глибина зменшилася.
EddieDean
Member

Повідомлення

Панове потрібна допомога! Збираюсь збирати комп, вибрав собі Lancool 216 Black. По всім оглядам топовий копрус. Але у тому магазині де буду збирати лишилися тількі білі з купою РГБ (шо мене не влаштовує) і на 1000грн дорожче за чорний. Дивлюся тепер в сторону Lancool 206 Black. Але! Взагалі не можу знайти на нього огляди( З точки зору ейрфлоу наче не сильно відрізняється від 216го, але я не впевнений. Ще є питання з приводу сумісності з Arctic Liquid Freezer III 360 з точки зору товщини радіатору: чи встане вона у 206 наверх? Так шоб не заважати материнці. Дуже дякую!
Vasyanya1
Member

Повідомлення

Гляньте ще на Jonsbo D31
Корпус дуже цікавий, але занадто низькі ніжки.
Melki
Member

Повідомлення

EddieDean: 05.11.2024 16:17у тому магазині де буду збирати лишилися тількі білі
а что мешает обратиться в другой магазин? или ты надеешься сэкономить на доставке?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Vasyanya1: 05.11.2024 20:48Корпус дуже цікавий, але занадто низькі ніжки.
все можна допрацювати ;)
https://www.printables.com/model/681308 ... mputer-cas
Vasyanya1
Member

Повідомлення

все можна допрацювати
Ніжки в нього зйомні? Чи доведеться хірургією займатися?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Vasyanya1: 05.11.2024 21:21Ніжки в нього зйомні? Чи доведеться хірургією займатися?
на гвинту
Vasyanya1
Member

Повідомлення

на гвинту
Тут ніжки вже занадто високі, виглядає кринжово. Думаю, щось посередині треба в плані висоти.

На форумі хтось займається 3д-друком? Не хочеться на OLX ідти.
Відповісти