У мене ДБЖ EnerGenie 3000VA (EG-UPS-036) - це ТОП серед ширпотребу. Ситуація аналогічна. При переході ДБЖ на акумулятор, БП компа гудить, як трансформатор. Перевіряв на трьох різних БЖ - всі гудять. Але, є цікавий момент. Те, що у мене гудить БЖ, як трансформатор я дізнався лише тоді, коли ДЖБ виніс в іншу кімнату по причині сильного шуму від нього. Якщо ДЖБ стоїть біля компа, то почути гул БП системника на його фоні просто нереально.tekimo: ↑ 04.12.2022 07:18Доехал ко мне 12v->220 на 1000w (600реальных), с модифицированной синусоидой.Timedemo: ↑ 28.11.2022 14:13 если просто для выключения ПК. купите любой под свою мощностью. синус компу правильный не нужен, да и 80ти процентам техники он не нужен.
Об этих ваших синусоидах читать начал после распаковки
Извините за многабукаф, суть вопроса: При включении ПК через инвертор - БП гудит как трансформатор. Не сильно, но слышно. Что на основном ПК, что на тестовом, по-проще. Планировал: когда гаснет свет, подключать инвертор к ПК и продолжать работу через 4G (в планах подкопить и взять Starlink). Не погубит ли данный колхоз мою пекарню? Нужно ли взять какую-то прокладку? ИБП, выпрямитель, возможно продать этот инвертор и взять с чистым синусом? Будет ли от чистого так гудеть БП?
Вопросы, может быть, для людей разбирающихся тупые. Но я прежде чем задать вопрос я честно покопался на форуме и в поисковике, буду очень благодарен ответ.
Виникає підозра: "Можливо від практично усіх лінійно-інтерактивних ДЖБ гудять БЖ компів? Просто люди про це не знають?" Шановні форумчани! Перевірте, будь ласка! Винесіть подовжувачем свій ДЖБ в іншу кімнату, і при переході на батарею, послухайте звук БЖ свого компа.
П.С. Я забив на гул і користуюся ДБЖ далі. Тестував 25 хвилин, давав навантаження на ДЖБ 400 Вт, БЖ компа не згорів.