Останні статті і огляди
Новини
Який БЖ обрати?
-
BogdanLove123
Junior
Всім привіт, друзі! Поможіть ,будь ласка, підібрати новий БЖ до моєї зборки (в профілі) Бюджет до 2700 грн. Буду вдячним за відповідь!
-
taxi911
Member
О май год
Із профілю
16 GB оперативка
RX 560 RADEON відюха
Материнка MSI X470 GAMING PLUS приблизно
CPU Intel i3-8
Тобто, я так розумію, те що вказано в профілі теж планується до покупки?
Із профілю
16 GB оперативка
RX 560 RADEON відюха
CPU Intel i3-8
Востаннє редагувалось 19.02.2024 11:24 користувачем taxi911, всього редагувалось 1 раз.
-
yupi
Member
BogdanLove123
Бу Seasonic ssr-550
Бу Seasonic ssr-550
-
BogdanLove123
Junior
Ні, я маю тільки БЖ зламався і новий купити хочу але не знаю який.taxi911: ↑ 19.02.2024 11:03 О май год
Із профілю
16 GB оперативка
RX 560 RADEON відюха
CPU Intel i3-8
-
pelia
Member
У вас плата під ам4, а процессор кавоварка, як таке можливо?BogdanLove123: ↑ 19.02.2024 12:04Ні, я маю тільки БЖ зламався і новий купити хочу але не знаю який.taxi911: ↑ 19.02.2024 11:03 О май год
Із профілю
16 GB оперативка
RX 560 RADEON відюха
CPU Intel i3-8
-
AzsNavigator
Junior
Из нового vinga, cougar, чифтек, боль мень за эти деньги
-
jen82
Junior
Доброго Дня вчора вибухнув в компі системник ось такий Стоє їого ремонтувати чи краще поставии новий і який мені потрібно який краще? Бо той що мені поставили він був б у проробив пів року, а мій оригін проробив 10 років
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Блок живлення вибухнув !! Не сам системник щоб мене розуміли!!
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Блок живлення вибухнув !! Не сам системник щоб мене розуміли!!
-
waryag
Member
jen82
Ви розглядаєте придбання нового БЖ до безнадійно застарілого (і не факт, що справного) заліза?
Ви розглядаєте придбання нового БЖ до безнадійно застарілого (і не факт, що справного) заліза?
-
jen82
Junior
А чого не справного надіюсь що все працює крім блока В мене вже був такий випадок тільки з моїм оригін
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Який купити мені новий але щоб надійний був і де у кого перевірених людей?
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Який купити мені новий але щоб надійний був і де у кого перевірених людей?
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
waryag: ↑ 20.10.2024 14:22 jen82
Мені треба брати такий самий як зараз в мене стоїть на 500w або можно і більше?
Отправлено спустя 9 минут 38 секунд:
Ось дивлюсь на інші коментарі інших учасників і рекомендують б у Seasonic ssr-550 він мені підійте чи в мене інше підключення? Якщо подивитись на з'єднання
-
masik
Member
jen82
Я подивився на ваш системний блок, він точно багато не споживає. Я вибрав би такий https://hard.rozetka.com.ua/ua/gamemax_ ... p10211457/ Невелика ціна, багато відгуків, 24 міс гарантія.
Я подивився на ваш системний блок, він точно багато не споживає. Я вибрав би такий https://hard.rozetka.com.ua/ua/gamemax_ ... p10211457/ Невелика ціна, багато відгуків, 24 міс гарантія.
-
jen82
Junior
masik: ↑ 20.10.2024 17:20 jen82
Дякую за відповідь!! , а якщо vinga?
-
masik
Member
У продажі на ринку України нова Vinga різна є. Те що до 500 гривень блоки, є погані відгуки. У 1000 гривень мож щось і є. Все залежить від бюджету. Якщо є ідея БЖ десь за 500 гривень новий, то може шось і можно знайти. Можно і б/у пошукати. Колись у мене був недорогий БЖ залман 500-LE. Відпрацював 7 років, я його продав якраз за 500 гривень на ОЛХ. Чому я говорю про дешеві блоки? Та тому що ваш системний блок досить древній, і витрачати більші гроші не має сенсу. Я от що скажу, тут на оверах є люди що розглядають БЖ Сісоніки, Супер Флауері, Біквайти і щоб ще платинум був. Але ж напевно є люди яким і 500 гривень витратити не завжди вдається. Все вирішують гроші...jen82: ↑ 20.10.2024 19:39 Дякую за відповідь!! , а якщо vinga?
-
jen82
Junior
В ціну від 500б у до 800-900 грн вже за новий
Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
Ну щоб він якщо б у щоб був дійсно функціональний щоб я не прийшов до дому підкл а він в мене взірвався
Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
Ну щоб він якщо б у щоб був дійсно функціональний щоб я не прийшов до дому підкл а він в мене взірвався
-
waryag
Member
В такому бюджеті гарантій не буде: або новий мотлох, або б/в, можливо навіть якісний, але на чесному слові продавця.jen82: ↑ 20.10.2024 22:06В ціну від 500б у до 800-900 грн вже за новий
-
Валерий
Member
jen82
FSP ATX-400PNR/450PNR пошукайте.В ціну від 500б у
-
masik
Member
https://hotline.ua/ua/computer-bloki-pi ... -400w-12s/jen82: ↑ 20.10.2024 22:06 В ціну від 500б у до 800-900 грн вже за новий
Може такий? взриватись не повинен...
-
jen82
Junior
Вже купив новий підключив ніяких признаків !!! Віддав майстеру перевірив сказав що блок живленння робочий. А далі треба позбиратись у самому компі якась проблема!!