Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Advanced Member

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Изображение

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Последний раз редактировалось siruf 28.08.2012 16:34, всего редактировалось 9 раз.
big_bang
Member

Питання до власників Lian Li Lancool 216
спойлер
https://lian-li.com/ru/product/lancool- ... reloaded=1
Не можу знайти інфу але дуже цікаво - що дає кулер, який викидає гаряче повітря з зони pci ?
Від нього є якийсь профіт, чи маркетингова фішка ?
В гуглі не забанили, але інфи не можу знайти :gigi:
спойлер
Изображение
Изображение
[Niro]
Member

Вітаю всіх. Довго не міг обрати корпус і зупинився на JONSBO Z20 . Дивлюсь він всюди пропав з продажу. Як думаєте їх будуть везти до нас? чи дивитись на щось інше? Ще розглядав DeepCool CH160 але в нього вода тільки слім влазить, то буду воздух ставить якщо його брати. Також сподобався PcCooler CPS I100 PRO MESH але там ще райзер треба правильний він буде дорожче корпуса самого. Може порадите щось ? цікавить по компактніше без замовлень з інших країн (буде супер якщо з ручкою бо носити часто треба) раніше любив full-tower ) , а цей світ зовсім не відомий.
oversteve
Member

[Niro]: 20.11.2024 13:07 Вітаю всіх. Довго не міг обрати корпус і зупинився на JONSBO Z20 . Дивлюсь він всюди пропав з продажу. Як думаєте їх будуть везти до нас? чи дивитись на щось інше? Ще розглядав DeepCool CH160 але в нього вода тільки слім влазить
з виробництва їх не зняли, так що скорше за все ще привезуть, там із схожого по габаритах ще вийшли Д32 (про) і С6 Мах, може і вони скоро будуть,
із схожого - кулер мастер нр200 і вінга 315, туди можна 280 воду попхати

Відправлено через 3 хвилини 56 секунд:
з малими сендвічами треба ще враховувати що у вас за відяха і яку воду плануєте, бо там все тісніше, в Україні їх не так багато, напевно саме маленьке, що приходить в голову це лян лі а4 н2о
[Niro]
Member

Комплектуючих нема тільку буду купувати. Треба корпус вибрати, а під нього версію ВК візьму 4060ті\4070

Отправлено спустя 2 минуты 24 секунды:
oversteve: 20.11.2024 13:20
[Niro]: 20.11.2024 13:07 Вітаю всіх. Довго не міг обрати корпус і зупинився на JONSBO Z20 . Дивлюсь він всюди пропав з продажу. Як думаєте їх будуть везти до нас? чи дивитись на щось інше? Ще розглядав DeepCool CH160 але в нього вода тільки слім влазить
з виробництва їх не зняли, так що скорше за все ще привезуть, там із схожого по габаритах ще вийшли Д32 (про) і С6 Мах, може і вони скоро будуть,
із схожого - кулер мастер нр200 і вінга 315, туди можна 280 воду попхати

Відправлено через 3 хвилини 56 секунд:
з малими сендвічами треба ще враховувати що у вас за відяха і яку воду плануєте, бо там все тісніше, в Україні їх не так багато, напевно саме маленьке, що приходить в голову це лян лі а4 н2о
A4-H2O також дивився але за 9к це дорогувато
The_Rusik
Member

[Niro]
Рассматривал pccooler i100 mesh. Но пока отложил. Хоть и с нуля буду собирать второй ПК. Но БП выбор меньше и дороже. Плат меньше и дороже. Плюс райзен нужен. Ну и в целом температуры и шум выше.
Остановился на Jonsbo C6. Жду пока привезут.
Для профильного ПК, тоже хочу обновить корпус, но Jonsbo z20 тоже пропал с продажи. Пока в наличии d41 с дисплеем. Думаю заказывать или подождать, чтобы и эти не пропали.
А то и новый lian li o11 vision compact анонсировали, но в продаже нет, не понятно когда будет и цена наверное больше 7000.
Rhizone
Member

big_bang: 20.11.2024 11:32що дає кулер, який викидає гаряче повітря з зони pci ?
Можу сказати, що в моєму випадку гарячого повітря там немає. Можливо через те, що під відеокартою стоять дві 140-ки. Але чисто теоретично має витягувати частину нагрітого повітря, яке йде від відеокарти в сторону МП, якщо ребра радіатора мають перпендикулярну структуру відносно МП.
big_bang
Member

Rhizone: 20.11.2024 14:34 Можу сказати, що в моєму випадку гарячого повітря там немає. Можливо через те, що під відеокартою стоять дві 140-ки. Але чисто теоретично має витягувати частину нагрітого повітря, яке йде від відеокарти в сторону МП, якщо ребра радіатора мають перпендикулярну структуру відносно МП.
теоретичний профіт і мені зрозумілий
я б хотів побачити - отак було ДО, а отак СТАЛО
Ответить