Останні статті і огляди
Новини
Kraken x61 підключення
-
Tesmanit
Junior
Вітаю. У мене недавно з'явилась система охолодження nzxt kraken x61. Треба підключити її до плати asus maximus vi formua. Хочу підключити помпу в cha fan, можна так зробити? І чи не буде помилки через пустий cpu fan? Якщо вона буде, то чи можна підключити в нього корпусний вентилятор(corsair af120, 140)? І чи потрібно потім буде все це діло регулювати?
-
Евгений King
Member
Мануали почитати релігія не дозволяє?
На платі під помпу є окремі роз'єми, nzxt kraken x61 має ДВА коннектори, оремо помпа, окремо фани.
Фани в cpu fan
Помпу в роз'єм для помпи
Профіт!
Відкривайте ман і шукайте інформацію у ньому. Теоретично помпу можна ткнути в будь-який роз'єм, але оскільки вона може споживати забагато і в інших роз'ємах може керуватись криво, зазвичай на платі відведено для неї спеціальний коннектор.
На платі під помпу є окремі роз'єми, nzxt kraken x61 має ДВА коннектори, оремо помпа, окремо фани.
Фани в cpu fan
Помпу в роз'єм для помпи
Профіт!
Відкривайте ман і шукайте інформацію у ньому. Теоретично помпу можна ткнути в будь-який роз'єм, але оскільки вона може споживати забагато і в інших роз'ємах може керуватись криво, зазвичай на платі відведено для неї спеціальний коннектор.
-
Tesmanit
Junior
Евгений King
Фани підключаються в роз'єми які йдуть від помпи, до cpu fan вони навіть не дістають. А щодо роз'єму для помпи, такого я на цій платі не знайшов, принаймні за тією назвою, якою вони зазвичай підписуються
Фани підключаються в роз'єми які йдуть від помпи, до cpu fan вони навіть не дістають. А щодо роз'єму для помпи, такого я на цій платі не знайшов, принаймні за тією назвою, якою вони зазвичай підписуються
-
AntonyKandaurov
Member
Tesmanit
Тому що в 2013 мезозої не було ще массовим явищем АІО-вода. Тому в cpu-fan та надіятися щоб в процесі експлуатації не поплавило роз'єм та щось не пшикнуло.
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
А ще краще покласти кракена на поличку і поставити вже в нормальну систему і не знущатися над максімумом.
Тому що в 2013 мезозої не було ще массовим явищем АІО-вода. Тому в cpu-fan та надіятися щоб в процесі експлуатації не поплавило роз'єм та щось не пшикнуло.
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
А ще краще покласти кракена на поличку і поставити вже в нормальну систему і не знущатися над максімумом.
-
avuremybe
Member
Можна пошукати інфу, скільки видає cpu_fan на даній платі.
Можна просто пошукати, як роблять інші власники даної плати з підключенням АІО.
А якщо боязно і не хочеться нічого не шукати - заживити помпу від молекса
Можна просто пошукати, як роблять інші власники даної плати з підключенням АІО.
А якщо боязно і не хочеться нічого не шукати - заживити помпу від молекса