Охлаждение GTX 275 (?)

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
MoleX
Member

Повідомлення

привіт формучани ;)
...потрібна Ваша допомога в виборі СО для GTX 275
оскільки шум від стокової турбіни більше неможу терпіти, - вирішив поміняти сток на щось тихе та ефективне. В себе в місті знайшов 2 кулери:

ARCTIC COOLING Accelero Xtreme GTX280( віддають за 460грн)
THERMALRIGHT HR-03 GTX( віддають за 640грн)
різніця в ціні між першим та другим варіантом досить велика, тому сам дивлюсь в сторону Accelero Xtreme (крім того він набагато компактніший)

Що підкажете в даній ситуації?

...я думаю, що нема сенсу переплачувати 180грн, судячи по обзорам в неті - вони приблизно рівні
Зображення Зображення
el_magnifico
Member

Повідомлення

Аселеро вроде как и плату обувает, и вентили в комлекте, и цена меньше, я думаю он предпочтительнее.
только вот надо продумать как охлаждать питание, на сколько мне известно с ним в комплекте не очень хорошие радиаторы идут.
ever
Member

Повідомлення

я думаю, що нема сенсу переплачувати 180грн, судячи по обзорам в неті - вони приблизно рівні
Сам ответил на свой вопрос.К чему вообще тема что голов своей подумать сложно?
MoleX
Member

Повідомлення

ever
я хочу почути доцільні підказки та поради про обидві СО, а не безтолкову критику в свій бік :lamer:
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

MoleX:THERMALRIGHT HR-03 GTX( віддають за 640грн)

за эти деньги водой уже видик можно охладить! :insane:
вФокусе
Member

Повідомлення

almazmusic если действительно можно рассказывай как ;)
MoleX
Member

Повідомлення

almazmusic
нажаль, невийде, тільки хороший водоблок буде біля 400грн + помпа + бачок + радіатор + шланги + хладоген... нажаль сума виходить за рамки 640грн[/quote]
SVakaSAD
Junior

Повідомлення

Читал обзор ARCTIC COOLING Accelero Xtreme GTX280 - чип охлаждает прекрасно, а вот питание - греется больше, чем под стоковым охлаждением, и прилично греется. Думал брать себе на 280, но увы передумал. Так что почитай лучше обзор и дважды подумай брать или нет.
Конечно лучше подкопить и взять водянку.
MoleX
Member

Повідомлення

поміняв я стокову турбіну на Accelero Xtreme GTX280 .....мяко кажучи - шокований результатом !
Раніше при розгоні , через годинку гри температура ядра перевалювала за 80 градусів ( в простої 47-50), при сильному шумі турбіни.
Зараз при частотах 720/1584/1260 темп. в простої 33-35 , в іграх вище 45 градусів практично не піднімається, тишина повна :rotate:
Єдиним маленьким мінусом є гірше охолодження VRM, але все не так страшно , як описували на інших сайтах, карта обсолютно стабільна в розгоні.
P.S. ...і як завжди, довелось ''тюнінгувати'' радіатори за допомою ножовки по металу :gigi:
Зображення Зображення
Відповісти