привіт формучани
...потрібна Ваша допомога в виборі СО для GTX 275
оскільки шум від стокової турбіни більше неможу терпіти, - вирішив поміняти сток на щось тихе та ефективне. В себе в місті знайшов 2 кулери:
ARCTIC COOLING Accelero Xtreme GTX280( віддають за 460грн)
THERMALRIGHT HR-03 GTX( віддають за 640грн)
різніця в ціні між першим та другим варіантом досить велика, тому сам дивлюсь в сторону Accelero Xtreme (крім того він набагато компактніший)
Що підкажете в даній ситуації?
...я думаю, що нема сенсу переплачувати 180грн, судячи по обзорам в неті - вони приблизно рівні
Останні статті і огляди
Новини
Охлаждение GTX 275 (?)
-
MoleX
Member
-
el_magnifico
Member
Аселеро вроде как и плату обувает, и вентили в комлекте, и цена меньше, я думаю он предпочтительнее.
только вот надо продумать как охлаждать питание, на сколько мне известно с ним в комплекте не очень хорошие радиаторы идут.
только вот надо продумать как охлаждать питание, на сколько мне известно с ним в комплекте не очень хорошие радиаторы идут.
-
ever
Member
я думаю, що нема сенсу переплачувати 180грн, судячи по обзорам в неті - вони приблизно рівні
Сам ответил на свой вопрос.К чему вообще тема что голов своей подумать сложно?
Сам ответил на свой вопрос.К чему вообще тема что голов своей подумать сложно?
-
MoleX
Member
ever
я хочу почути доцільні підказки та поради про обидві СО, а не безтолкову критику в свій бік
я хочу почути доцільні підказки та поради про обидві СО, а не безтолкову критику в свій бік
-
almazmusic
Король клавиатуры
MoleX:THERMALRIGHT HR-03 GTX( віддають за 640грн)
за эти деньги водой уже видик можно охладить!
-
вФокусе
Member
almazmusic если действительно можно рассказывай как
-
MoleX
Member
almazmusic
нажаль, невийде, тільки хороший водоблок буде біля 400грн + помпа + бачок + радіатор + шланги + хладоген... нажаль сума виходить за рамки 640грн[/quote]
нажаль, невийде, тільки хороший водоблок буде біля 400грн + помпа + бачок + радіатор + шланги + хладоген... нажаль сума виходить за рамки 640грн[/quote]
-
SVakaSAD
Junior
Читал обзор ARCTIC COOLING Accelero Xtreme GTX280 - чип охлаждает прекрасно, а вот питание - греется больше, чем под стоковым охлаждением, и прилично греется. Думал брать себе на 280, но увы передумал. Так что почитай лучше обзор и дважды подумай брать или нет.
Конечно лучше подкопить и взять водянку.
Конечно лучше подкопить и взять водянку.
-
MoleX
Member
поміняв я стокову турбіну на Accelero Xtreme GTX280 .....мяко кажучи - шокований результатом !
Раніше при розгоні , через годинку гри температура ядра перевалювала за 80 градусів ( в простої 47-50), при сильному шумі турбіни.
Зараз при частотах 720/1584/1260 темп. в простої 33-35 , в іграх вище 45 градусів практично не піднімається, тишина повна
Єдиним маленьким мінусом є гірше охолодження VRM, але все не так страшно , як описували на інших сайтах, карта обсолютно стабільна в розгоні.
P.S. ...і як завжди, довелось ''тюнінгувати'' радіатори за допомою ножовки по металу
Раніше при розгоні , через годинку гри температура ядра перевалювала за 80 градусів ( в простої 47-50), при сильному шумі турбіни.
Зараз при частотах 720/1584/1260 темп. в простої 33-35 , в іграх вище 45 градусів практично не піднімається, тишина повна
Єдиним маленьким мінусом є гірше охолодження VRM, але все не так страшно , як описували на інших сайтах, карта обсолютно стабільна в розгоні.
P.S. ...і як завжди, довелось ''тюнінгувати'' радіатори за допомою ножовки по металу