DevDM
Самое дешёвое в Энко за 8к гривен. Новое. Реально новое. Телемарт любит рефабами приторговывать - я бы не рисковал.
Лучше в том же Энко за 4к взять проверенный временем 360-й Арктик. Новый. Реально новый.
Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
0kie
Member
-
DevDM
Member
Та в Розетці, Комфі по 3700+ лежить, хоча той же Арктік по 3900+. По Арктікам десь натикався на інфу з проблемами, тому особливо і не розглядав.0kie: ↑ 31.12.2024 01:02 DevDM
Самое дешёвое в Энко за 8к гривен. Новое. Реально новое. Телемарт любит рефабами приторговывать - я бы не рисковал.
Лучше в том же Энко за 4к взять проверенный временем 360-й Арктик. Новый. Реально новый.
-
Sanьka
Member
Один і той же підвал на Асетек з різними вентиляторами і наклейками. Але купувати можна, гарантію свою відпрацює.DevDM: ↑ 31.12.2024 01:40По Арктікам десь натикався на інфу з проблемами, тому
Щось якісно інше це Альфакул Ейсбаєр.
-
Melki
Member
когда это Арктик были Асетеком?Sanьka: ↑ 31.12.2024 08:24Один і той же підвал на Асетек
Эйсбайер заведомо в проигрыше из-за толщины радиатора и отсутствия обдува околосокета
-
Sanьka
Member
Я за якість збірки, компонентів, можливість зручного обслуговування і розширення.Melki: ↑ 31.12.2024 09:05Эйсбайер заведомо в проигрыше из-за толщины радиатора и отсутствия обдува околосокета
-
Hells Angels
Member
не тільки один арктік робить жирні радіатори, і не у всіх корпусах є можливість його впихнутиMelki: ↑ 31.12.2024 09:05из-за толщины радиатора
-
DevDM
Member
Та мені не "жирність" важлива, а ефективність Якщо по виграшу буде 3-5 градусів на 5900х, то і сенсу нема.
-
Mixx
Member
Появилась на рынке относительно недавно Chieftec Iceberg 240-360mm недовода, по цене метит в конкуренты Арктику и китайцам, может кто что сказать о ней? Нормального обзора/тестов вроде не нашел, только пару промо и несколько рекламных интеграцией. Всегда интересно пощупать такие диковинки, но не хочется попасть на откровенный кал...
-
daesz
Member
deepcool ls720DevDM: ↑ 31.12.2024 13:20 Та мені не "жирність" важлива, а ефективність Якщо по виграшу буде 3-5 градусів на 5900х, то і сенсу нема.
coolermaster ml 360 atmos
-
Vinzy
Member
DevDM
У меня арктик 240. На проце 5800х в разгоне. В играх 65-70 держит. Но помпа после 2200об шумная, гул такой начинает извадавать. На макс рил шумит помпа. Вентиляторы на максималках тоже один чуть гудит. Но с вентиляторами то наверное не повезло. Настроил помпу на 1700-1900 и заменил вентиляторы. Теперь все отлично. Не сказал бы что плохой выбор, скорее есть нюансы. Хотя при цене всего-то 3500грн...
У меня арктик 240. На проце 5800х в разгоне. В играх 65-70 держит. Но помпа после 2200об шумная, гул такой начинает извадавать. На макс рил шумит помпа. Вентиляторы на максималках тоже один чуть гудит. Но с вентиляторами то наверное не повезло. Настроил помпу на 1700-1900 и заменил вентиляторы. Теперь все отлично. Не сказал бы что плохой выбор, скорее есть нюансы. Хотя при цене всего-то 3500грн...
-
DevDM
Member
Та мабуть далі посиджу на D14, поки не прийде час міняти 5900Х. Бо шось по оглядам різник систем, або гучно, або дасть виграш в 5 градусів. Зараз маю до 75 градусів в іграх, при повному акустичному комфорті (всі крутилятори до 1100-1200 обертів під навантаженням, 500-600 в простої).