Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
quadrotony
Member
Маркування то таке, помпа брудна, залишки рідини, на фото не так видно а от вживу ще більш помітно
-
super37
Member
так сдай назад в чем проблема , пусть дадут новую
Отправлено спустя 39 секунд:
если нет то купи другую
если нет то купи другую
-
quadrotony
Member
Ти вкурсі що в країні відбуваєтьсяsuper37: ↑ 09.04.2022 22:27 так сдай назад в чем проблема , пусть дадут новую
если нет то купи другую
Нових помп більше нема, і не доставляють покищо
Ніхто
-
ppop_kh_ua
Member
Може то залишки після тестів? Не може такого бути?quadrotony: ↑ 09.04.2022 21:27 Маркування то таке, помпа брудна, залишки рідини, на фото не так видно а от вживу ще більш помітно
Вона хоч працює? Чи її тільки в руках тримаєш та ніяк не наважишься підключити?
А що в нас відбувається? Що ж ти оминаєшь цю тему? Га?quadrotony: ↑ 09.04.2022 23:24Ти вкурсі що в країні відбувається
Так і скажи: на нашу вільну, незалежну Україну пішла війною орда кацапів. Вбили дітей, згвалтували жінок та неповнолітніх, бомбардирують житлові масиви, та все одно не добилися нічого з того що анонсував їх гей-царьок. Тільки подохло їх вже майже 20000 свинособачих туш. За 42 дні.
Чого ти так соромишся це сказати?
Чи може то війна не біля тебе?
-
quadrotony
Member
є профільна темя для цього
а ти чого гавкаєш? хочеш пофлудити пиши в ПМ, якщо я раніше тебе не забаню за тупість
а ти чого гавкаєш? хочеш пофлудити пиши в ПМ, якщо я раніше тебе не забаню за тупість
-
ppop_kh_ua
Member
Послушай меня васян: закрой свой стеснительный рот и не открывай пока тебе не разрешат. Не тебе, тварь диванная, мне что-то предъявлять. Я на войне. Вот прямо сейчас. В гарнизоне. Потеряв 300ми 7 человек и похоронив людей, с которыми служил с 2014 года, я в праве одёргивать особо стеснительных гомосексуалистов, когда российско-украинскую войну и геноцид украинского народа, называют "ситуацией" или как ты, полунамеками "видишь что твориться". И никто мне тут этого не запретит. Я, ска, не видел своих родных 37 дней, а они в Харькове, на Салтовке. Ты наверное слышал что её почти сровняли с землей? Не? Там открывается великолепный вид на обрушившиеся шестнадцатиэтажки, на Ужвий и девятины со сквозными дырами в 4 этажа.quadrotony: ↑ 10.04.2022 00:57 хочеш пофлудити пиши в ПМ, якщо я раніше тебе не забаню за тупість
А ты тут выступаешь в роли самоназванной администрации и угрожаешь меня забанить, потому что обиделось?
-
quadrotony
Member
Прямо зараз в гарнизоні і пише на попередній сторінці продай помпу, ага
Все, в ігнор ідеш, бидло неадекватне. Соромно за таких ідіотів
Все, в ігнор ідеш, бидло неадекватне. Соромно за таких ідіотів
-
ppop_kh_ua
Member
Мне перед всякой швалью оправдываться не пристало. Был бы ты рядом - было бы тебе очень плохо, на годы вперёд. Хотя... у меня очень хорошая память...
-
Melki
Member
нетquadrotony: ↑ 06.04.2022 20:19з його фільтру зворотнього осмосу, то буде дистилят
Отправлено спустя 6 минут 20 секунд:
ppop_kh_ua
в нашем чатике в телеге какой твой ник?
-
Dark-seer
Member
Сам то как думаешь?
Помойму там один такой резкий тип
-
yurasic park
Member
Так запитай сам. Не бачу нічого що заперечує, щоб це неможливо зробити...Melki: ↑ 10.04.2022 18:16нетquadrotony: ↑ 06.04.2022 20:19з його фільтру зворотнього осмосу, то буде дистилят
Отправлено спустя 6 минут 20 секунд:
ppop_kh_ua
в нашем чатике в телеге какой твой ник?
-
Melki
Member
накинулись блин
1. я не успеваю следить за всеми выдрами
2. я и спросил
ладно, пошел в чатик искать
1. я не успеваю следить за всеми выдрами
2. я и спросил
ладно, пошел в чатик искать
-
quadrotony
Member
ясно ну завтра ще пошукаю тоді норм дистилят
а то вже половина оперативки відвалилась поки комп без перерви працює, дивлюсь 8 замість 16-ти, перезавантажився вночі раз і стало менше. а виключити повністю і планки перевірити не вийде поки що без заміни помпи
а то вже половина оперативки відвалилась поки комп без перерви працює, дивлюсь 8 замість 16-ти, перезавантажився вночі раз і стало менше. а виключити повністю і планки перевірити не вийде поки що без заміни помпи
-
quadrotony
Member
ну нарешті знайшов і воду і кислоту
- спойлер
-
quadrotony
Member
Це звіздєц
Схоже що сімант продав мені мою ж помпу яку я їм в ремонт давав, аквакомпутерс
Тільки наклейку альфакул наліпив на дно
Вона такий самий звук видає коли працює як та яку я їм здав і так і не повернув ще.
Зафоткав всі внутрішні плати і намагаюсь в інеті знайти порівняння, точно знаю що конденсатор ідентичний, і серійники на платі дуже схожі на аквакомпутерс яка в мене зараз є
Але не факт що ці фірми різні мотори використовують
Є тут хазяїни д5 альфакулів? Чи допоможіть найти фото або відео як вони виглядають в розібраному стані
Відправлено через 3 години 22 хвилини 27 секунд:
як їх можна за це притягнути за шахрайство, коли нема 100% доказів? Я не фоткав серійники внутрішніх частин старої помпи перед здачею в ремонт
поки що чекаю відповіді вд їх менеджера в вайбері
Відправлено через 44 хвилини 45 секунд:
фотки начиння помпи, може хтось порівняє
Схоже що сімант продав мені мою ж помпу яку я їм в ремонт давав, аквакомпутерс
Вона такий самий звук видає коли працює як та яку я їм здав і так і не повернув ще.
Зафоткав всі внутрішні плати і намагаюсь в інеті знайти порівняння, точно знаю що конденсатор ідентичний, і серійники на платі дуже схожі на аквакомпутерс яка в мене зараз є
Але не факт що ці фірми різні мотори використовують
Є тут хазяїни д5 альфакулів? Чи допоможіть найти фото або відео як вони виглядають в розібраному стані
Відправлено через 3 години 22 хвилини 27 секунд:
як їх можна за це притягнути за шахрайство, коли нема 100% доказів? Я не фоткав серійники внутрішніх частин старої помпи перед здачею в ремонт
поки що чекаю відповіді вд їх менеджера в вайбері
Відправлено через 44 хвилини 45 секунд:
фотки начиння помпи, може хтось порівняє
- спойлер
-
Sanьka
Member
Ах посты кводротони можно читать вечноquadrotony: ↑ 12.04.2022 16:26Схоже що сімант продав мені мою ж помпу яку я їм в ремонт давав, аквакомпутерс
-
LiquidStorm
Member
В мене тільки одне питання: як можна було не сфоткати помпу, коли вже був 1 кейс із виходом з ладу? Я би все перефоткав у кожної наступної помпи, аби просто для себе мати матеріал для порівняння.
-
quadrotony
Member
LiquidStorm
з сімантом не було в мене кейсів виходу з ладу до літа 2021, коли я купив в них д5 аквакомпутерс
знов ви не памятаєте що я писав))
як би знав наперед що вийде з ладу то сфоткав би
так що був 1 єдиний кейс з сімантом і все (друга помпа)
перший то не сімант а бу помпа яка працювала довго (перша)
зараз маю четверту, яка виявилась скорші за все другою
третя була з німеччини
з сімантом не було в мене кейсів виходу з ладу до літа 2021, коли я купив в них д5 аквакомпутерс
знов ви не памятаєте що я писав))
як би знав наперед що вийде з ладу то сфоткав би
так що був 1 єдиний кейс з сімантом і все (друга помпа)
перший то не сімант а бу помпа яка працювала довго (перша)
зараз маю четверту, яка виявилась скорші за все другою
третя була з німеччини
-
LiquidStorm
Member
quadrotony
Ок, най буде.
Я коли вертаю по гарантії - фоткаю до, чисто з цікавості чи вернуть моє поремонтоване, чи нове.
Ок, най буде.
Я коли вертаю по гарантії - фоткаю до, чисто з цікавості чи вернуть моє поремонтоване, чи нове.
-
Deadpool
Member
quadrotony
Не став коментувати нічого раніше, бо в мене було файспалми, і там стіну текста треба друкувати.
Та і не тільки до вас. Любителі писати що китай надійшіне ддц/д5 теж повеселили.
Хочу просто нагадати, про д5 і те що вона схожа на інші д5.
Крім 755тої альфакуловскої помпи "тіпа" д5, та китайський ддц-помп в корпусах д5. (вони сумісні з д5, але технічно не являються д5тими в оригінальному та технічному плані)
ВСІ інші д5 оригінальної компоновки, не оригінальної схожі на 99.9%. Так як клепають їх на одному заводі, лише під різними брендами. Або в себе по ліцензії. Бо д5 захищена патентами.
У вас д5 під брендом "Хулем", он гляньте на плату.
Хулем/Варіо/Ловара/Лаінг - це все однин і той самий виробник.
уже самі бренди ЕК/Аква/Альфи/хто завгодно можуть відбалансувати, змінити схемотехніку добавивши ШИМ керування (4пін) або підрахунок потоку води і т.д.
Раз 10 вже в темі це обговорювали.
Сімант пінайте, але просто аргумент:
Викликає посмішку, бо так і є. Вони майже всі ідентичні )
Але сімант треба пінати, то не виправдовування їх, вони часто косячать, сам наривався на їх недопрацювання, але зазвичай компенсують/вирішують питання.
Не став коментувати нічого раніше, бо в мене було файспалми, і там стіну текста треба друкувати.
Та і не тільки до вас. Любителі писати що китай надійшіне ддц/д5 теж повеселили.
Хочу просто нагадати, про д5 і те що вона схожа на інші д5.
Крім 755тої альфакуловскої помпи "тіпа" д5, та китайський ддц-помп в корпусах д5. (вони сумісні з д5, але технічно не являються д5тими в оригінальному та технічному плані)
ВСІ інші д5 оригінальної компоновки, не оригінальної схожі на 99.9%. Так як клепають їх на одному заводі, лише під різними брендами. Або в себе по ліцензії. Бо д5 захищена патентами.
У вас д5 під брендом "Хулем", он гляньте на плату.
Хулем/Варіо/Ловара/Лаінг - це все однин і той самий виробник.
уже самі бренди ЕК/Аква/Альфи/хто завгодно можуть відбалансувати, змінити схемотехніку добавивши ШИМ керування (4пін) або підрахунок потоку води і т.д.
Раз 10 вже в темі це обговорювали.
Сімант пінайте, але просто аргумент:
і в тому ж дусі, що вона схожа 1:1 на мою стару!quadrotony: ↑ 12.04.2022 16:26всі внутрішні плати і намагаюсь в інеті знайти порівняння, точно знаю що конденсатор ідентичний, і серійники на платі дуже схожі на аквакомпутерс яка в мене зараз є
Викликає посмішку, бо так і є. Вони майже всі ідентичні )
Але сімант треба пінати, то не виправдовування їх, вони часто косячать, сам наривався на їх недопрацювання, але зазвичай компенсують/вирішують питання.