Только на креплении 2 у Вас фуллкавер висит? Или на 1+2+3 ?
- спойлер
От в цьому і біда, в мене немає фітінгів для стикування, а через обмеження довжини крутив як було
Пардон за нубо вопрос, а это что трубки? Я чет подумал шлангиpe4ivko:Труби закінчилися вийшло не зовсім як планував
Это ТРУБКИ, а не шланг. Есть 12/16 и 13/16. Тонкие - 10/12Alexey1977:помоему 10/16
10/12 EKWB EH-HD, десь вище вже писав доречі.SEREGAFOX:pe4ivko - трубки 10/14?
Шланги навряд бувають рівними))Sanьka:Пардон за нубо вопрос, а это что трубки? Я чет подумал шлангиpe4ivko:Труби закінчилися вийшло не зовсім як планував
Так я и смотрю в некоторых местах - как трубки, а в некоторых прям как шланги.pe4ivko:Шланги навряд бувають рівними))
Хто знав, що в корпус не лізуть 420ті нормально, хоч і заявлено виробником=/Sanьka:Так я и смотрю в некоторых местах - как трубки, а в некоторых прям как шланги.pe4ivko:Шланги навряд бувають рівними))
Если честно я бы тебе рекомендовал именно шланги, так как то что получилось с трубками то жуть.
Я например сижу на шлангах так как они куда проще в монтаже и разводке. И к ним требований меньше по красоте (на надо все прямым и угловым делать)
У вас на материнке управляющая РГБ на сколько вольт 12 или 5, если 5 то работать не будет. У еквб есть апгрейты по 6 евро, но можно просто купить 1м. адресной ленты и перепаятьpe4ivko:Не розумію доречі, як змусити помпу світитися(резервуар) втикаю в RGB header на материнці і нічого не відбувається, можливо щось не так розумію.