Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
Alessander
Member
-
Alexey1977
Member
Alessander
бракованная партия - на которую потом делали отзыв, как я выше писал если нет заводских дефектов или сам не накосячил, течь не будет.
бракованная партия - на которую потом делали отзыв, как я выше писал если нет заводских дефектов или сам не накосячил, течь не будет.
-
Alessander
Member
Alexey1977
В тому то і справа, що невідомо, чи є там заводський брак, або чи попередній власник не накосячив, і треба перевірити перед встановленням.
Як писав вище - брав б/у, гарантія вже не діє, а тому перевірка має бути ретельною.
В тому то і справа, що невідомо, чи є там заводський брак, або чи попередній власник не накосячив, і треба перевірити перед встановленням.
Як писав вище - брав б/у, гарантія вже не діє, а тому перевірка має бути ретельною.
-
Freem-freem
Member
Alessander
звучит как лютая дичь пишут гарантии 2 года, но более их даже ЕК не делает, может он вообще этот предатор настолько плох.
звучит как лютая дичь пишут гарантии 2 года, но более их даже ЕК не делает, может он вообще этот предатор настолько плох.
-
Alessander
Member
Freem-freem
Я, усе-таки, хотів би почути поради щодо перевірки справності та ефективності купленого СВО, а не оцінку діяльності виробника.
Я, усе-таки, хотів би почути поради щодо перевірки справності та ефективності купленого СВО, а не оцінку діяльності виробника.
-
gogixai7
Member
Alessander
ну так может не стоит переходить на СВО, если так боитесь проблем?
ну так может не стоит переходить на СВО, если так боитесь проблем?
-
Sanьka
Member
Собери СВО, если будет протечка(такие капельки жидкости) - она неисправна. (Ваш КЭП)Alessander:хотів би почути поради щодо перевірки справності та ефективності купленого СВО,
И это не стеб, так как проверить можно только на практике.
ПО поводу выбора, если берешь от ЕК и выше, можно абсолютно не парится о протечках.
Так как ватеры не текут, колбы не текут, фитинги вообще не текут даже китайские.
В зоне риска только поворотники. Но ЕК вроде норм. А вот поворотники от Альфакул я не советую, есть жалобы.
ЕК, Битспавер, Монсун, Ензотек - отличная фурнитура, отличается дизайном и количеством понтов.
-
Alessander
Member
gogixai7Sanьka
Я ж кажу, СВО б/у-шне, і немає ніякої гарантії, що його не розбирали, тим більш, що саме по серії EK-XLC Predator були і заводські дефекти також, які проявлялися не одразу, і протікання виявлялися користувачами найчастіше вже після залиття материнки.
Поки їде водоблок на відеокарту та кріплення до АМ4 є час перевірити СВО, от і питаю у людей в темі як це краще зробити беручи до уваги усі вищенаведені фактори.
Я ж кажу, СВО б/у-шне, і немає ніякої гарантії, що його не розбирали, тим більш, що саме по серії EK-XLC Predator були і заводські дефекти також, які проявлялися не одразу, і протікання виявлялися користувачами найчастіше вже після залиття материнки.
Поки їде водоблок на відеокарту та кріплення до АМ4 є час перевірити СВО, от і питаю у людей в темі як це краще зробити беручи до уваги усі вищенаведені фактори.
-
Freem-freem
Member
Alessander
А как ты проверять собрался, там радиатор и помпа и все вроде? Вообще в комплекте вижу водоблок. По хорошему включил и все.
А как ты проверять собрался, там радиатор и помпа и все вроде? Вообще в комплекте вижу водоблок. По хорошему включил и все.
-
Alessander
Member
Freem-freem
Пахарошему так (і я це зробив ще до того, як написав перше повідомлення на цю тему), але система б/у-шна, отже невідомо хто і що з нею робили, а крім того саме у цієї моделі були проблеми з водоблоком.
Отже, усім хто надав корисні поради дякую, питання знято.
Пахарошему так (і я це зробив ще до того, як написав перше повідомлення на цю тему), але система б/у-шна, отже невідомо хто і що з нею робили, а крім того саме у цієї моделі були проблеми з водоблоком.
Отже, усім хто надав корисні поради дякую, питання знято.
-
kbones
Member
Принципиальна ли разница в производительности между push и pull в радиаторах с низким FPI (например HWLabs S2) с вентиляторами <= 1000rpm?
-
Daemon74
Member
kbones
В рамках погрешности. Для Pull более еще важно плотное прилегание вентилятора к поверхности рада. SR2 продувается очень хорошо и так и так.
В рамках погрешности. Для Pull более еще важно плотное прилегание вентилятора к поверхности рада. SR2 продувается очень хорошо и так и так.
-
kbones
Member
Daemon74
Благодарю.
Благодарю.
-
Alessander
Member
Виникла необхідність замінити хладоген у EK-XLC Predator.
Чи є сенс використовувати для промивки воду з невеличким додаванням кислоти, чи достатньо просто води (теплої або холодної)?
Читав, що де-які водянщики заливають у СВО концентрат зі спеціальною дистильованою деіонізованою водою. Це насправді так критично, чи достатньо відфільтрованої осмосом води, якщо не замінювати її потім рік-два?
Дякую за змістовні поради.
Чи є сенс використовувати для промивки воду з невеличким додаванням кислоти, чи достатньо просто води (теплої або холодної)?
Читав, що де-які водянщики заливають у СВО концентрат зі спеціальною дистильованою деіонізованою водою. Це насправді так критично, чи достатньо відфільтрованої осмосом води, якщо не замінювати її потім рік-два?
Дякую за змістовні поради.
-
Daemon74
Member
Alessander
Если чисто промыть - вода + лимонная кислота. Примерно чайная ложка на литр (модно немного меньше). Залить, прокачать. Потом промыть пока вода не станет прозрачной. По началу она будет синей))
Если чисто промыть - вода + лимонная кислота. Примерно чайная ложка на литр (модно немного меньше). Залить, прокачать. Потом промыть пока вода не станет прозрачной. По началу она будет синей))
-
Alessander
Member
Daemon74
Я так розумію, злиття, промивання та заповнення контуру СВО має робитися в один той самий час, щоб система не залишалася сухою?
А як щодо води для розбавлення концентрату, обов'язково шукати дистилят (в аптеках немає) чи можна просто відфільтровувану осмосом?
Я так розумію, злиття, промивання та заповнення контуру СВО має робитися в один той самий час, щоб система не залишалася сухою?
А як щодо води для розбавлення концентрату, обов'язково шукати дистилят (в аптеках немає) чи можна просто відфільтровувану осмосом?
-
nazar-pc
Member
Дистилят в автомобільних магазинах можна купити без проблем. Теж чомусь спочатку думав про аптеки, але ні, там такого немає.Alessander:Daemon74
-
Alessander
Member
nazar-pc
Так, точно, згадав, що бачив у пластикових пляшках в автотоварах.
Тільки от щось боязко брати, бо саме у автосекторі найбільше підробок. Є якийсь перевірений бренд?
Так, точно, згадав, що бачив у пластикових пляшках в автотоварах.
Тільки от щось боязко брати, бо саме у автосекторі найбільше підробок. Є якийсь перевірений бренд?
-
Robostyle
Member
Evian. Или Perrier, есть даже готовые с добавлением лимонной кислотыAlessander: Тільки от щось боязко брати, бо саме у автосекторі найбільше підробок. Є якийсь перевірений бренд?
-
Daemon74
Member
Я покупаю в аптеке. 15 грн за литр было год назад. Надо искать те аптеки, в которых изготавливают лекарства. Их уже мало осталось.nazar-pc:Теж чомусь спочатку думав про аптеки, але ні, там такого немає.