Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
Freem-freem
Member
У Витальки железки более чем по 6 месяцев не живут, коварный план
-
Ventel
HWBOT OC Team
Daemon74
Пока будет маленькая коробочка mini-ITX на воздухе без видяхи
Пока будет маленькая коробочка mini-ITX на воздухе без видяхи
-
Freem-freem
Member
Ventel
вам бы с Егором свой клуб открыть
вам бы с Егором свой клуб открыть
-
Ventel
HWBOT OC Team
Freem-freem
Ну я ж не буду в спичечной коробке пытаться СВО городить
Ну я ж не буду в спичечной коробке пытаться СВО городить
-
Dark-seer
Member
Freem-freem
Егор в мини воду собирает?
Егор в мини воду собирает?
-
Freem-freem
Member
Dark-seer
Не имею права разглашать спроси у него, что он задумал. Я так понял в завязке
Не имею права разглашать спроси у него, что он задумал. Я так понял в завязке
-
Dimentoza
Member
Блин капец, какие вы там засекреченныеFreem-freem:Не имею права разглашать
Пойду тоже какую нибуть тайну придумаю и никому не скажу
-
gogixai7
Member
Dimentoza
Ну шо поделать...
Я ниче не собираю... разве что ещё меньше комп чем сейчас, но это не точно
Ну шо поделать...
Я ниче не собираю... разве что ещё меньше комп чем сейчас, но это не точно
-
Dark-seer
Member
Первое правило клуба (с)
-
Sanьka
Member
О, новый деребан
-
Robostyle
Member
del
-
Alessander
Member
Сам недавно думав купити EK Fluid Gaming A240R, але, почитавши відгуки та поради, зрозумів, що краще брати СВО на мідній основі, а ще краще залишитися на повітряному охолодженні.Grinnie Jax:Какой максимально эффективный охлад можно организовать в корпусе Silverstone Sugo SG13? Видел советы на цпу - EK Fluid Gaming A120. Насчет гпу, как понимаю, можно не городить сво, т.к. там гпу ставится прямо напротив отверстий, и двухвентиляторные неплохо охлаждаются. Что думаете?
-
nazar-pc
Member
В EKWB 40% знижки на фітинги з EVO блоками, налітайте кому треба: https://www.ekwb.com/news/good-fittings ... ing-blocks
-
Robostyle
Member
nazar-pc
Читай внимательно - скидка действует ТОЛЬКО если покупать водоблок ( и то определенный, а не любой) с фитингами, и скидка будет только на фитинги
Читай внимательно - скидка действует ТОЛЬКО если покупать водоблок ( и то определенный, а не любой) с фитингами, и скидка будет только на фитинги
-
pe4ivko
Member
Шановні, а ви замовляєте з ekwb окремо частинами щоб не потрапляти на сплату мита? Чи є якісь інші варіанти?
Від чого залежить необхідна товщина труб/фітінгів?
Від чого залежить необхідна товщина труб/фітінгів?
-
_Slavko_
Member
pe4ivko
там не лише в частинах справа, якщо ти замовиш декілька посилок одночасно, то сума складається на митниці.
діаметр залежить від твого смаку і корпусу, великий корпус - товсті труби, малий корпус - тонкі труби. В малому корпусі тяжко зробити розводку товстими трубами. На продуктивність СВО товщина труб майже не впливає.
там не лише в частинах справа, якщо ти замовиш декілька посилок одночасно, то сума складається на митниці.
діаметр залежить від твого смаку і корпусу, великий корпус - товсті труби, малий корпус - тонкі труби. В малому корпусі тяжко зробити розводку товстими трубами. На продуктивність СВО товщина труб майже не впливає.
-
Daemon74
Member
pe4ivko
Да как угодно замовляем. Обычно вписываемся в 150 евро без учета доставки.
Да как угодно замовляем. Обычно вписываемся в 150 евро без учета доставки.
От твоего эстетического желания.pe4ivko:Від чого залежить необхідна товщина труб/фітінгів?
-
pe4ivko
Member
Та я розумію, що одночасно не можна, одне прийде тоді інше._Slavko_:pe4ivko
Дивлюся помпа з резервуаром в зборі ще плюс їхні податки більше 150:( треба буде окремо певно помпу і резервуар.
Доставку вибирали звичайну DPD, яка стандартом вибирається?
Ще нубське питання: помпі однаково, яка товщина труб? Фітингами вирішується під'єднання?
Конфігуратор просто вибирає вузькі труби, а мені злається товстіші будуть з естетичної точки зору краще виглядати
-
Robostyle
Member
pe4ivko
1) DPD в Украине нет.
2) Заведи профиль и выбери Украину.
3) Мы еще не в ЕС - никакие йихни налоги нам не насчитываются, регион выбери!
4) Я вёз DHL, местные почтой ждут. Что так, что так, привозилось все нормально.
Платить мыто или нет, зависит от твоих финансовых хотелок и адекватности местной таможни. А то бывают нормальные, а бывают орки мозги полощут, не знают как еще чего стрясти
1) DPD в Украине нет.
Платить мыто или нет, зависит от твоих финансовых хотелок и адекватности местной таможни. А то бывают нормальные, а бывают орки мозги полощут, не знают как еще чего стрясти
-
pe4ivko
Member
А як довго йдуть посилки в середньому?Robostyle:pe4ivko
1) DPD в Украине нет.