Останні статті і огляди
Новини
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
-
poulk
Advanced Member
Данная ветка посвящена выбору а так же обсуждению различных вопросов связанных с системами воздушного охлаждения.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 10.11.2011 13:51 користувачем EvGaS, всього редагувалось 38 разів.
-
feniks_tm
Member
Timedemo
Грайся поки з офсетом, вольтаж проца на Adaptive Mode й Offset на -0.05 й опускай ще нижче, поки буде стабільно крутити LinX/Y-Cruncher.
Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
Грайся поки з офсетом, вольтаж проца на Adaptive Mode й Offset на -0.05 й опускай ще нижче, поки буде стабільно крутити LinX/Y-Cruncher.
Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
Та у інтела і припой так собі ))Timedemo: ↑ 27.06.2022 15:20 Разве еще жевачки есть у процессоров?
- спойлер
-
Timedemo
Member
Дружище спасибо! -0,08
минус 12 градусов. додую 120м кульком на жопке и будет ниже 80 градусов. Спасибо еще раз.
минус 12 градусов. додую 120м кульком на жопке и будет ниже 80 градусов. Спасибо еще раз.
-
feniks_tm
Member
Timedemo
Там головне щоб Adaptive Mode стояв, бо просто оффсетом/фіксованим вольтажом може падати продуктивність проца.
Там головне щоб Adaptive Mode стояв, бо просто оффсетом/фіксованим вольтажом може падати продуктивність проца.
-
Timedemo
Member
Все норм.пилит на стоке.
-
Hesher
Junior
Є процесор Xeon E5-2630 v3 (TDP 85 Вт, реальне споживання при рендері відео 73 Вт) і кулер Aardwolf Performa 9X (заявлене розсіювання 160 Вт). Який кулер можна поставити простіший на цей зіон (з нових або б/в)? Тому що я банально не знайшов в асортименті магазинів нічого дешевшого під роз'єм 2011-3. Що порадите? Дякую.
-
Enombre de soberano
Member
-
Hesher
Junior
Enombre de soberano
Я бачив перше оголошення і не міг ніде знайти інформацію, що ті два кулери підтримують 2011-3. На офіційному сайті немає ніяких згадок про підтримку цього роз'єму..
Я бачив перше оголошення і не міг ніде знайти інформацію, що ті два кулери підтримують 2011-3. На офіційному сайті немає ніяких згадок про підтримку цього роз'єму..
-
Enombre de soberano
Member
Hesher
Уточнити у продавців не завадить.
У першому це, більш за все, пластикова рамка яку потрібно прикрутити до сокету. А вже ка неї ціпляти кулер.
По другому не знаю - на фото потрібних елементів не бачу.
Уточнити у продавців не завадить.
У першому це, більш за все, пластикова рамка яку потрібно прикрутити до сокету. А вже ка неї ціпляти кулер.
По другому не знаю - на фото потрібних елементів не бачу.
-
Hesher
Junior
Так а що уточнювати, якщо на офіційному сайті не заявлена підтримка 2011-3?
Той продавець взагалі мені написав, що ті кулери "впритик" під такий камінь і каже "можемо підібрати щось більш ефективне". На біса мені суперкулери під простенький проц.
Той продавець взагалі мені написав, що ті кулери "впритик" під такий камінь і каже "можемо підібрати щось більш ефективне". На біса мені суперкулери під простенький проц.
-
feniks_tm
Member
Hesher
Навіщо тобі взагалі його міняти, стоїть - то хай стоїть. Треба кулер в інший комп - купи інший, в чому проблема)
Навіщо тобі взагалі його міняти, стоїть - то хай стоїть. Треба кулер в інший комп - купи інший, в чому проблема)
-
Hesher
Junior
Ще нічого не стоїть. Доїдуть посилки і все буде збиратись з нуля.
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
"В копмлектации есть посадочное кольцо, котрое должно подойди" - ось така відповідь продавана. Мене не влаштовує розмірковування "должно подойти.." тобто він і сам точно не в курсі. А на офіційному сайті не заявлена підтримка. Тобто мені потім висилати назад той кулер в разі несумісності, чи що.
"В копмлектации есть посадочное кольцо, котрое должно подойди" - ось така відповідь продавана. Мене не влаштовує розмірковування "должно подойти.." тобто він і сам точно не в курсі. А на офіційному сайті не заявлена підтримка. Тобто мені потім висилати назад той кулер в разі несумісності, чи що.
-
feniks_tm
Member
Як варіант, береш це кільце й будь-який охлад з кріпленням амд-шним.Hesher: ↑ 30.06.2022 14:54 Ще нічого не стоїть. Доїдуть посилки і все буде збиратись з нуля.
-
Hesher
Junior
feniks_tm
Цікавий варіант
Цікавий варіант
-
Enombre de soberano
Member
Hesher
Дивиться cooler master hyper, можливо пощастить... Якщо достатьно очикувати.
У вас є бажання взяти кулер із гарантованою підтримкою 2011, меньш ніж за 15$ - нетривіальний виклик...Hesher: ↑ 30.06.2022 14:54Мене не влаштовує розмірковування "должно подойти.." тобто він і сам точно не в курсі. А на офіційному сайті не заявлена підтримка. Тобто мені потім висилати назад той кулер в разі несумісності, чи що.
Дивиться cooler master hyper, можливо пощастить... Якщо достатьно очикувати.
-
snapdragon999
Member
Подскажите на 1700 сокет не дорогой кулер
-
yupi
Member
-
DuckRider
Member
Se-224snapdragon999: ↑ 04.07.2022 20:02 Подскажите на 1700 сокет не дорогой кулер
-
Dremjke
Member
Присматриваю для своего р5 3600 новый кулер, основные критерии - эффективность охлаждения и при этом тишина, ибо мой текущий pccooler gi-x4b v2 шумноват даже в простое. Пока остановился на https://telemart.ua/ua/products/be-quie ... -sEALw_wcB
Кто что скажет, стоит оно того? Вроде бы как би квает славится своей тишиной, судя по многочисленным отзывам.
Кто что скажет, стоит оно того? Вроде бы как би квает славится своей тишиной, судя по многочисленным отзывам.
-
Haoss
Member
поменяйте кулер на noctua f12 pwm и будет тишина, еще поставьте Argus Monitor и будет еще лучше.Dremjke: ↑ 10.07.2022 09:04 Присматриваю для своего р5 3600 новый кулер, основные критерии - эффективность охлаждения и при этом тишина, ибо мой текущий pccooler gi-x4b v2 шумноват даже в простое. Пока остановился на https://telemart.ua/ua/products/be-quie ... -sEALw_wcB
У меня был r5 3600 и aardwolf optima 10x, Argus Monitor улучшил ситуацию со звуком под виндой, но т.к. я работал под линуксом эти пики по напряжению заставляли кулер периодически визжать, поменял на нокту, все стало норм
-
Dremjke
Member
Кстати, спасибо за вариант, вполне неплох - чем менять всю башню - поставить на радиатор новый эффективный венилятор. Скорее всего, так и поступлю.Haoss: ↑ 10.07.2022 10:11поменяйте кулер на noctua f12 pwm и будет тишина