Термопасты

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Автор
Повідомлення
xe-xe
Member

Повідомлення

daemonys
Есть такое правило: "Работает - не лезь!". :shuffle:
Андрій
Member

Повідомлення

daemonys:Ппц, мне друг продал карту и только что сказал что там наверно термоклей, а я вот купил КПТ-8 и думал заменить, теперь сижу и думаю, сниму ли я охлаждение или нет (((

Спасибо вам за ответы )
Ну якщо друг нічого не змінював і пару градусів для тебе не має значення, то краще не лізь.
такоэ
Member

Повідомлення

Есть такое правило: "Работает - не лезь!".
Поначалу многое работает, а потом раз и сюрпрайз с последующим апгрейдом. Свой глазок смотрок.. ;)
TiRom
Junior

Повідомлення

Сегодня провел экспресс-тест термопаст от Intel, KPT-8 и Zalman ZM-STG2. http://people.overclockers.ru/TiRom/record1" target="_blank
Мои результаты. Разница 1-2 градуса. Если методика покажется не для всех верной, ногами не пинайте
StalkerAnarhist
Member

Повідомлення

TiRom
Краще протестуйте на графічному чіпі.
Тестувавши, на графічному чіпі різниця між Titan Nano Greese та OCZ Freeze Extreme, склала 12 градусів на користь OCZ Freeze Extreme.
Тестувавши, на процесорі різниця між Titan Nano Greese та OCZ Freeze Extreme, склала 2-3 градуси на користь OCZ Freeze Extreme.
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

купил термоклей РАДИАЛ, т.к. на кардачах нифига нет АлСил 5... шприц меньше 2мл - 45 грн, я у мужичка за 35 взял.
в засохшем виде консистенция как резинка канцелярская
не порадовало что "Изделием пользоваться через 24 часа"
кто-то юзал такую фигню?
http://www.chip-dip.ru/product0/91407811.aspx" target="_blank

Добавлено спустя 3 часа 10 минут 50 секунд:
да... она оказалась полностью засохшей... пол часа колупал через канал , потом вынул поршень - даже внутри она засохла на 60-70% отколупал кусок и зажал, вроди приклеилось.. короче лажа
UnrealDuke
Member

Повідомлення

Никто не встречал в данный момент в продаже Arctic Cooling MX-3? а то что то давно не видно.
EvGaS
Member

Повідомлення

UnrealDuke
Встречал. 92грн.
МХ-2 - 77 или 140грн (последнюю цену от фонаря за 4гр ТП брали) :lol:
Focusnik
Member

Повідомлення

EvGaS
Ссылку в студию. А то я куда не позвоню на прошлой нелделе, нигде нет. Термопастовый кризис какой-то :horror:
EvGaS
Member

Повідомлення

http://fixer.com.ua/PC-Components/Cooli" target="_blank ... Z0901.html
http://fixer.com.ua/PC-Components/Cooli" target="_blank ... X-3_4.html
http://fixer.com.ua/PC-Components/Cooli" target="_blank ... AC-01.html
:apes:

Добавлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Правда, 2 ожидается, первая есть вродь.
KoTb
Member

Повідомлення

Arctic Cooling MX-2 30гр где продаются, кто знает?
Зображення
archibalt
Member

Повідомлення

купив сьогодні термопасту AC MX-4(завдяки Nexus по дуже привабливій ціні), в порівнянні з Zalman ZM-TG2 виграв 2-3 градуси в дефолті, з розгоном буду гратись пізніше, також користувався Noctua NT-H1 так МХ-4 йде на рівні з нею, ну можливо погрішність 1 градус як коли, але в цілому продуком від АС задоволений :super: , правда ZM-TG2 легше мажеться, але це дрібниці так як Noctua NT-H1 обійшлась би аж на 40 грн дорожче
EvGaS
Member

Повідомлення

archibalt
В сравнении с МХ-2 МХ-4 стала сильно жиже, та быда совсем пескообразная. Впечатление сложилось, что проигрывает 0,5-1С, но и наносится намного легче и радиатор притирать маньячно не надо. :popcorn: Сменил заводскую ТП на видяхе, результат заметен.(без самовнушения) ;)

Добавлено через 1 минуту 9 секунд:
Но сравнительно дорогая - от 60грн. :down:
archibalt
Member

Повідомлення

EvGaS як думаєш варто міняти на моїй профільній відеокарті термопасту?
Но сравнительно дорогая - от 60грн.
ну хороша річ ніколи дешево не коштувала ;)
Niakrisse
Member

Повідомлення

Хм, во всех тестах Zalman ZM-TG2 выигрывает у МХ-4...
archibalt
Member

Повідомлення

Niakrisse ZM-STG2 ;)
якщо в найближчий час роздобуду ще й ZM-STG2 тоді точно скажу як воно на справді, але поки що МХ-4 не гірше Noctua NT-H1
п.с. погрався з розгоном, поки що залишив 3400mhz при 1.45V в іграх поки що вище 42-43 не піднімалась температура при цьому обидва вентилятора на видув працюють по 650-700 об/хв, якщо задній на видув викрутити до 1200 об то температура вище 40 не піднялась в GTA 4, в кімнаті температура 19 - 20 градусів
Niakrisse
Member

Повідомлення

archibalt:Niakrisse ZM-STG2 ;)
якщо в найближчий час роздобуду ще й ZM-STG2 тоді точно скажу як воно на справді, але поки що МХ-4 не гірше Noctua NT-H1
п.с. погрався з розгоном, поки що залишив 3400mhz при 1.45V в іграх поки що вище 42-43 не піднімалась температура при цьому обидва вентилятора на видув працюють по 650-700 об/хв, якщо задній на видув викрутити до 1200 об то температура вище 40 не піднялась в GTA 4, в кімнаті температура 19 - 20 градусів
Упс,название похоже :shuffle:
EvGaS
Member

Повідомлення

варто міняти на моїй профільній відеокарті термопасту?
Я на своєму Хавку змінив, хоча й там був не "сухий творог", що частенько мазюкають замість ТП. :D
Хм, во всех тестах Zalman ZM-TG2 выигрывает у МХ-4...
+-2С между "хорошими" термопастами вкладывается в статистическую ошибку. А если ещё учесть удачность притирки...
В общем, стоит волноваться о конструкции корпуса, радиатора, ровном дне радиатора, потоках воздуха больше, чем о термопастах с мизерной разницей.
archibalt
Member

Повідомлення

Я на своєму Хавку змінив, хоча й там був не "сухий творог"
а на яку замінив? на скільки температура впала?
В общем, стоит волноваться о конструкции корпуса, радиатора, ровном дне радиатора, потоках воздуха больше, чем о термопастах с мизерной разницей.
це само собою, якщо кулер не справлятиметься то ніяка термопаста не спасе
EvGaS
Member

Повідомлення

archibalt
На МХ-4, як раз за 60 грн тюбик купив, хотілось на неї подивитись. Думка суб'єктивна, бо не міряв а просто протер спиртом, перемазав і запустив. Міняв не для температури, а щоб кулер менше крутився - я змінив заводський профіль трохи. Карта холодна, але шуміла в іграх, то я й скрутив оберти до нечутності.
:shuffle:
Відповісти