Останні статті і огляди
Новини
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
-
poulk
Advanced Member
Данная ветка посвящена обсуждению различных вопросов связанных с вентиляторами, и выбором вентиляторов.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Также не забываем что размещения ссылок на товары в магазинах является рекламой, и удаляется незамедлительно.
Используйте ссылки исключительно на сайты производителей. Если у вас возникают с этим сложности, вы можете использовать каталог товаров hotline.ua
Похожие темы:
Схема расположения вентиляторов в корпусе: FAQ, обсуждение
Системы воздушного охлаждения (кулера) + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Также не забываем что размещения ссылок на товары в магазинах является рекламой, и удаляется незамедлительно.
Используйте ссылки исключительно на сайты производителей. Если у вас возникают с этим сложности, вы можете использовать каталог товаров hotline.ua
Похожие темы:
Схема расположения вентиляторов в корпусе: FAQ, обсуждение
Системы воздушного охлаждения (кулера) + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 20.09.2016 08:51 користувачем alex_sul, всього редагувалось 7 разів.
-
oversteve
Member
не для 250вт карти і корпуса без отворів

-
lowskill
Junior
В этом корпусе не вариант, потому что ему банально не от куда заходить, только выходить, использовать только 1-3 на выдув на свой страх и риск в общем

-
Neuromantic
Member
Витягнути зайву заглушку слота розширення вище БЖ і нижче відеокарти?lowskill: ↑ 23.02.2025 16:29 В этом корпусе не вариант, потому что ему банально не от куда заходить, только выходить, использовать только 1-3 на выдув на свой страх и риск в общем![]()
-
lowskill
Junior
это все полумеры, я бы даже сказал баловство, при регулярных хороших нагрузках видюха будет попросту задыхаться и вынужденно работать на повышенных оборотах, затягивая снятый с себя же горячий воздух обратно. Опять же повторюсь, на свой страх и рискNeuromantic: ↑ 23.02.2025 16:42Витягнути зайву заглушку слота розширення вище БЖ і нижче відеокарти?lowskill: ↑ 23.02.2025 16:29 В этом корпусе не вариант, потому что ему банально не от куда заходить, только выходить, использовать только 1-3 на выдув на свой страх и риск в общем![]()

-
Neuromantic
Member
Що ж, дякую, залишається тільки тримати ящик зі знятою бічною стінкою, і до біса ті додаткові вентилятори!lowskill: ↑ 23.02.2025 17:58 это все полумеры, я бы даже сказал баловство, при регулярных хороших нагрузках видюха будет попросту задыхаться и вынужденно работать на повышенных оборотах, затягивая снятый с себя же горячий воздух обратно. Опять же повторюсь, на свой страх и риск![]()
Відправлено через 2 години 14 хвилин 1 секунду:
вважаєте недостатнім, як зазначено на сайті виробника (і видно на фото товару), "Для надходження прохолодного повітря до передніх пропелерів збоку є пара перфорованих металевих сіточок з шириною 18 мм і висотою 442 мм"?lowskill: ↑ 23.02.2025 16:29 В этом корпусе не вариант, потому что ему банально не от куда заходить, только выходить, использовать только 1-3 на выдув на свой страх и риск в общем![]()
-
oversteve
Member
саме такNeuromantic: ↑ 23.02.2025 20:55 вважаєте недостатнім
-
Hells Angels
Member
1 проробити перфорацію на передній панелі на якомусь станкуNeuromantic: ↑ 23.02.2025 20:55вважаєте недостатнім
2 продати корпус на олх і взяти більш продуваєму коробку
-
Neuromantic
Member
Не буду нічого дірявити і продавати!Hells Angels: ↑ 23.02.2025 21:18 1 проробити перфорацію на передній панелі на якомусь станку
2 продати корпус на олх і взяти більш продуваєму коробку
Куплю два однакових вентилятора, поставлю їх на вдув і видув, як зробили тестувальники в огляді корпусу, опублікованому на оф. сайті, буду спостерігати за температурами.
Вони залишилися задоволеними результатами. Сподіваюся, і мене все влаштує.
-
Chugaister
Member
Всім привіт, в мене таке питання, затарахтів один з вентиляторів на мому кулері - Thermalright Peerless Assassin 120 SE
процесор 12700F
Вентиляторів на кулері два, якщо тимчасово відключити один, поки не приїде новий вентилятор, це допустимо? Вентилятор не обов"язково має бути такий самий як оригінальний, бо я так розумію точно такий купити не так просто
процесор 12700F
Вентиляторів на кулері два, якщо тимчасово відключити один, поки не приїде новий вентилятор, це допустимо? Вентилятор не обов"язково має бути такий самий як оригінальний, бо я так розумію точно такий купити не так просто
-
alumem
Member
Если вы не снимали ограничения на энергопотребление процессора то точно ничего ему не будет.Chugaister: ↑ 24.02.2025 19:15 Всім привіт, в мене таке питання, затарахтів один з вентиляторів на мому кулері - Thermalright Peerless Assassin 120 SE
процесор 12700F
Да можно прикупить другой вентилятор.
-
Yurius
Member
Підкажіть, може кто знає:корпус Lian Li 207 штатні вертушки 140х30мм скрипять ,коли набирають,або скидують оберти,якщо залочити (поставив 900 обертів на всій кривій)то все нормально.Як можна пофіксити? ВД40,тефлон?
-
Clever
Member
Замовив собі корпус, Jonsbo D32 PRO (https://comfy.ua/ua/korpus-jonsbo-d32-pro-black.html)
Підкажіть, будь ласка, які вертушки краще поставити? Думав взяти:
1. Набір вентиляторів Arctic P12 SLIM PWM PST знизу на вдув, 3 штуки, 5 років гарантії (https://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic-a ... teristics/)
2. Кулер Arctic F12 PWM PST, 3 штуки на видув, 1 рік гарантії (https://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic_a ... teristics/)
P-серію знизу, щоб краще затягувало повітря і F на видув. Але щось мене лише 1рік гарантії на F12 напрягає. Як в цілому такий варіант?
1. Набір вентиляторів Arctic P12 SLIM PWM PST знизу на вдув, 3 штуки, 5 років гарантії (https://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic-a ... teristics/)
2. Кулер Arctic F12 PWM PST, 3 штуки на видув, 1 рік гарантії (https://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic_a ... teristics/)
P-серію знизу, щоб краще затягувало повітря і F на видув. Але щось мене лише 1рік гарантії на F12 напрягає. Як в цілому такий варіант?
-
Hells Angels
Member
можна не запарюватись і взяти чисто p12/p14 maxClever: ↑ 02.03.2025 11:21Як в цілому такий варіант?
-
Clever
Member
Зверху лізуть тільки 120ммHells Angels: ↑ 02.03.2025 11:25можна не запарюватись і взяти чисто p12/p14 maxClever: ↑ 02.03.2025 11:21Як в цілому такий варіант?

-
Hells Angels
Member
https://hotline.ua/ua/computer-kulery-i ... fan00289a/Clever: ↑ 02.03.2025 11:31 Тобто ви радите ставити p12 slim по кругу або знизу 2 p14 max, а верх і видув p12 slim
де можна начитатись про сліми тут пхається все що забажаєш
- спойлер
foto multi
-
oversteve
Member
слім брати тільки якщо товсті не лізуть, навіть якщо майже в притик до карти то краще звичайні 25мм Р12Clever: ↑ 02.03.2025 11:21 Замовив собі корпус, Jonsbo D32 PRO (https://comfy.ua/ua/korpus-jonsbo-d32-pro-black.html)
зверху достатньо одного внетилятора, того, що біля БЖ, якщо кулер не подвійна башта, то ще один на вдув на задню стінку
ну і то скорше за все у розетки помилка з гарантією, можна в ктс замовити, або уточнити на розетці, що має бути також 5 на Ф12
-
0kie
Member
Clever
В таком тесном корпусе нижние вертушки вообще не нужны. Сверху ставь или 140-ки, если влезут, или Phanteks D30 - эти имеют увеличенную толщину и поэтому лопасти большего размера, что положительно скажется на потоке. Только аккуратно с ними - крыльчатки отлетают от малейшего усилия и конструкция там НЕРАЗБОРНАЯ! Дорогие, но красивые и эффективные.
В таком тесном корпусе нижние вертушки вообще не нужны. Сверху ставь или 140-ки, если влезут, или Phanteks D30 - эти имеют увеличенную толщину и поэтому лопасти большего размера, что положительно скажется на потоке. Только аккуратно с ними - крыльчатки отлетают от малейшего усилия и конструкция там НЕРАЗБОРНАЯ! Дорогие, но красивые и эффективные.
-
Clever
Member
Дякую! Придбав 12P MAX 5шт і 1 F12 slim. 3 знизу на вдув, 2 зверху на видув і як краще поставити слімку, на видув позаду процесора чи на вдув, чи взагалі вона не потрібна і нехай 2 зверху все витягують?