Добрий. Зупиняються кулера самі собою. Материнська плата Asus TUF Gaming B450-Plus II, біос останній, кулера OEM PRISM 4 PRO, контролер, UPSIREN U-H8 V2, кулер на процесор Power Train X-Gamerx Z-1300 ARGB ,корпус, Chieftec Gaming Hunter 2. Перезбирав комп'ютер і з тісного корпусу частково замінивши залізо, переніс в новий корпус. Штатні кулера Chieftec виявилися дуже галасливими, присутній свій контролер, але оскільки кулера 3 пін, то нижче 60% живлення через біос вони не опускалися. Або я в чомусь не розібрався. У мене три кулери REGULAR та 1 REVERSED. Спочатку схема була така, всі кулера через контролер, а кулер процесора безпосередньо в мамку на свій роз'єм. Мені потрібен був ще один кулер регуляр, на видув, але так як його немає то перевернув REVERSED і поставив на видув. Режим у біосі на все Тиша. Так ось при роботі може відключиться один з трьох кулерів що стоять на передній панелі, може відключиться і два кулери.Вручну крутанути їх не виходить, Але було кілька разів коли верхній кулер смикався, я його спробував крутанути і він почав крутитися в інший бік, як таке може бути? Далі підключив процесорний кулер на контролер, як за схемою потрібно, і задній теж - нічого не змінилося періодично вимикаються передні кулера і через раз стрибає у деяких частота обертання. Перезавантаження не допомагає. Тільки вимикання. Кулер на задній стінці та процесорі жодного разу не зупинився. Далі залишаю задній кулер на контролері, а процесорний і передні на панелі підключаю безпосередньо в материнську плату, контролер керує підсвічуванням. Те саме - передні кулера можуть відключитися то один, то інший, один може сам підняти частоту обертання і залипнути на ній, перезавантаження не допомагає, тільки вимикання. Що відбувається із кулерами. Вони браковані?
Відправлено через 7 хвилин 23 секунди:
Ще таке, кулер Power Train X-Gamerx Z-1300 ARGB має дисплей та софт який запускає дисплей. Cофт вішає через раз комп'ютер, тому від софту довелося відмовитись, у відгуках на ali це часта проблема. Тож не купуйте цей кулер через дисплей.
Последние статьи и обзоры
Новости
Зупиняються кулера
-
Ob_Ivan
Junior
-
Donate
Member
Ну так то ти хотів від ноунейм кулька за пару баксів там все пішло в циганщину, а не в якість...