Тонкі вентилятори

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
bonya
Member

Повідомлення

У мене Gigabyte GV-R485MC-1GH разом з навішеною 120кою перекриває 2ий ПСІ-Е 16(8)Х. Хочу придбати ще 1 4850 в крос, відповідно, шукаю тоненький вентилятор.
Знайшов в гуглі лише SCYTHE Slip Stream Slim 120mm. От тільки в продажі бачив лише 1600 і 2000 рпм. А мені це дуже голосно. Не хотілося б чути їх на фоні тихої системи. Ось. Можна в принципі не лише 120, але й 92мм.
Продавати за 700 грн свою відяху куплену за 1300 якось не дуже хочеться. Та й 1800 зверху на купівлю 5850 немає.
Востаннє редагувалось 14.03.2010 01:07 користувачем bonya, всього редагувалось 1 раз.
Rost
Advanced Member

Повідомлення

bonya:1600 і 2000 рпм
материнка умеет регулировать обороты вручную из под окон, так что за "рпм" можно не парится
bonya
Member

Повідомлення

Так у мене вже забиті всі роз"єми на материнці вентиляторами, які я хочу регулювати вручну з вінди).
Rost
Advanced Member

Повідомлення

bonya: які я хочу регулювати вручну з вінди
тогда купить реобас либо повесить вентиляторы, которые не подключаются к материнке к 5В линии БП
bonya
Member

Повідомлення

Rost
Так, це варіант. Реобас як знайду такий який би дійсно влаштовував - обов'язково куплю.) А тонкі вентилятори всеодно актуальні, мені ще HTPC збирати.
Відповісти