Артефакти GTX 470- проблема з картою чи в грі?

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Всім привіт! Сьогодні побачив коли моя жінка на компі запускала свою"косинку" і від побаченого просто прозрів:
Зображення
а це вже сама запущена "мега" гра,яка пізніше працює так як має бути і це сам процес гри :
Зображення
перестановив гру і все повторяється завжди при запуску.АЛЕ всі мої ігри:Флет аут 2,Батерфілд,і тому подібні шепчуть тобто працюють як має бути без лагів.
Тести карта пройшла всі без проблем з добрими результатами.
Працює на стандартних частотах.
Драйвер ось така версія :8.17.12.7061 дата випуску 07.04.2011.
Ще при вкл.самого компа в мене два рази запуск почався з артефактів,після перезапуску все працює.
Оскільки тести карта пройшла грішу на дрова,але хочу почути Вашу думку.
Voodoo89
Member

Повідомлення

viperest1
Обрати внимание на Click anywhere to continue. В той области помех нету.. Значит игра глюкавит. У меня есть пару таких игрушек (типа первый Старкрафт, Казаки и другие рожденные в 95й винде) - тоже наблюдал такое. Помогает только убивание екплорера в диспетчере задач.
viperest1
Member

Повідомлення

Voodoo89 я коли це побачив ,то мені мову відняло,а жінка думала,що так має бути.А зроблю простіше-зітру цю гру і куплю їй тетріс ;) ,або якусь іншу подібну.Також цікавить таке один раз в мене темпа скочила до 92 градусів, а потім через десь 5 хв. стало знову 71-76 це мах.налаштування і грі-як думаєте тих 92 не дуже їй зашкодили?

Добавлено через 3 минуты 54 секунды:
гру вже стер :)
Voodoo89 :beer:
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

viperest1:як думаєте тих 92 не дуже їй зашкодили?
До 105 градусов это еще ее рабочая температура...
Voodoo89
Member

Повідомлення

viperest1:тих 92 не дуже їй зашкодили?
470/480 рассчитанный на "крейсерскую" 90-95°. Критическая температура GPU 105°C.
viperest1
Member

Повідомлення

StreetFIGHTER2000 Voodoo89 Ваші слова "як маслом по-грудях",я переживав . :super: :beer:
snegurrrka
Member

Повідомлення

viperest1
Вообще всё правильно, но лучше таки в MSI Afterburner подкрутить обороты СО, чтобы в играх не было больше 82-85 градусов - это ж всё-таки не Furmark, чтоб терпеть 92 градуса. Ещё в корпусе посмотрите на вентиляцию... может много проводов мешают циркуляции воздуха и нужно немного убрать их, от пыли всё почистить))
viperest1
Member

Повідомлення

snegurrrka в корпусі з проводами буду вже скоро робити порядок,тоді коли візьму два додаткові вентилі від Нексус і ще ряд інших аксесуарів і тоді все буде ок.
а зараз все виглядає так:
http://piccy.info/view3/1529795/dbbd6a0 ... c689/1200/" target="_blank
Строго не судіть коли доведу все як має бути тоді буде нормуль.
Обороти вентиля поставив на 80%- вона тиха так що можна :)
snegurrrka
Member

Повідомлення

А понятно, нету вдува-выдува на корпусе)) Ну да - лучше станет после установки двух 120мм вентелей)) А вообще удивляюсь Zalman VF3000F должен на уровне 65-68 градусов держать эту карту в играх))
viperest1
Member

Повідомлення

snegurrrka в іграх при 50% обертів температура при максимальних настройках до 80 а коли поставлю ще два вентилятори то думаю все буде ок :super:
Dert
Member

Повідомлення

viperest1
Прижим точно нормальный, установили СО точно нормально?
viperest1
Member

Повідомлення

Dert я думаю,що прижали охолодження добре,але остаточно перевіру коли поставлю кулери,просто тоді буду все чистити і перевіряти,вкладати і т.д.Головне щоб артефактів більше не було .
snegurrrka
Member

Повідомлення

Та артефакты, то программный глюк действительно, ничего похожего на проблемы с железкой.
Admiral
Member

Повідомлення

viperest1
Я теж так думав що щось програмне у тебе. Але ранше ж прогрівалась до 60-65 у тебе , а зараз що сталось :shuffle:
viperest1
Member

Повідомлення

Включив моніторинг всіма програмами які лише маю всі показують 41 простій,а при нагрузці 68-75 так що все ок.Думаю,потрібно було оберти на карті поставити вручну на 100% при нагрузці,бо на авто вище 70не підкручуються.Головне щоб дві ці 120-ки поставити від Віктора і все буде ляля :)
Voodoo89
Member

Повідомлення

viperest1
Моя 5870 в простое 45, в нагрузке до 80ти. А она намного холодней, чем 470я.. Лето пришло)) Зображення Пришло время показать, на что СО способно. Зображення
viperest1
Member

Повідомлення

Voodoo89 надіюся,що яйця жарити на них не будемо,але частоти таки потрібно занижувати.А літо це дійсно,як перевірка для СО.
Admiral
Member

Повідомлення

viperest1
Та ти кадр, нічого занижувати не треба вже всьо розраховано!
viperest1
Member

Повідомлення

Admiral:viperest1
Та ти кадр, нічого занижувати не треба вже всьо розраховано!
сам Ти кадр :) я знаю,що в мене частоти і так нище плінтуса.Зараз вони стоять як у звичайного референса а не як у АМР.Висновок:1)або у карті поміняли біос і поставили,як у звичайного референса.Бо можливо на завищених були глюки.(це мені сказали на форумі nvіdіа) 2)ін.проблеми з картою. 3)танці з бубном.
Admiral
Member

Повідомлення

:-/
Відповісти