MegaPihar: ↑
27.11.2024 17:32
Доброго времени суток.
Возможно вопрос очень тупой. Но больше не у кого спросить
Приобрёл ВК в магазине по самой низкой цене хотлайна. Упаковка вроде бы не вскрывалась. Но это не точно ))
На сайте Gigabyte ввёл серийный номер карты, мне пишет:
Start Date Expiration Date
2024-07-31 2027-07-29
Старт дэйт появляется с момента поступления в продажу, или она была активирована и это возврат?
- спойлер
- Снимок экрана 2024-11-27 в 20.39.13.png
П.С.
Насторожило то, что просил гарантийный талон перед покупкой (они подтвердили, что отправят). Естественно его не прислали.
Це дата виготовлення
Все в порядку, товар новий, не копошіть собі голову.
Для прикладу я купив новий ноут Lenovo, сам розпаковував, по батареї дата виготовлення взагалі була кінешь 2023 року, але 0 циклів і перше використання - день мого першого ввімкнення девайсу.
Так от, коли я його ввімкнув, тулза Lenovo казала що лишилось тільки 3 міс гарантії. Ноут просто провалявся на складах майже рік.
От так само і у вас, карта пролежала 2 міс на складах десь у європах, потім під якісь акції її викупили сіровози і пригнали до нас, у нас вона теж мабуть трохи полежала + шлях до нас буває доовгим.
От вам і разниця в стартовій даті сервісу Гнілобайту і у нас.
Ну а стосовно гарантії, вона буде лише якщо у вас є початковий інвойс на купівлю і якщо здавати карту в місце купівлі, то ж знову таки, або майте надію на магазин, де купили, або гарантії просто нема.
На що ви сподівались купуючи по низу ринку? Це приблизно те саме, що купувати щось нове на OLX