Відеокарта не стартує з новими блоками живлення

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Skippy
Junior

Повідомлення

Привіт всім! Збірка така: Відеокарта - MSI PCI-E Radeon RX 6650 XT 8GB DDR6 (RX 6650 XT Mech 2X 8G OC), процессор - AMD Ryzen 5 7500F, оператива - Patriot DDR5 32GB 2x16GB 6000MHz Viper Venom, материнка - ASRock B650M PG Riptide, БЖ - Chieftec CTG-500-80P 500W. Проблема полягає в тому, що ця карта стартує тільки на цьому БЖ (А йому 10+ років). Так як він вже старий, та його вже може не вистачати, я вирішив придбати новий, вибір пав на Chieftec BDF-750C. На новому блоці карта стартує приблизно один раз з десяти спроб, але на старому запускаєтьcя завжди. Тут потрібно пояснити, що новий блок справний. В мене є стара rx 480 8gb і вона на ньому запускалася без проблем. Пару днів я намагався якось вирішити це питання, але у мене не вийшло і я вирішив повернути його, та взяти інший. Цього разу вибір пав на 750W MSI (MPG A750GF). Але з ним та ж сама проблема. При цьому в тестах з відеокартою на старому БЖ все гаразд. Знову після кількох днів спроб якось це пофіксити я повернув і цей блок і залишився на старому блоці. Але коли я повертав останній блок, я розповів в магазині про свою проблему, і мені порадили взяти не модульний БЖ, але я не розумію чому це повинно мені допомогти. Підкажіть, будь ласка, як вирішити цю проблему. Заздалегіть дякую.
seraphic
Member

Повідомлення

Проверяй видеокарту у друга :up: смотри на разъём питания
Alex646
Member

Повідомлення

Таке враження, що через нову відяху система падає в захист, в старого бп цього захисту нема, тому і запускається.
Skippy
Junior

Повідомлення

seraphic: 07.09.2024 20:31 Проверяй видеокарту у друга :up: смотри на разъём питания
Что Вы имеете ввиду? Просто проверить на другой сборке? А насчёт разъёма, то с ним всё в порядке, карта же работает на старом и всё ок.

Відправлено через 6 хвилин 6 секунд:
Alex646: 07.09.2024 20:34 Таке враження, що через нову відяху система падає в захист, в старого бп цього захисту нема, тому і запускається.
У мене була така думка, але захист, мені здається, має працювати завжди, але іноді комп все одно запускався.
Відповісти