Останні статті і огляди
Новини
Кто-то сталкивался с картами Facroty recertified?
-
cnc
Junior
Здравствуйте, в телемарте продают такие вот карты по довольно низким ценам - https://telemart.ua/products/asus-rog-g ... certified/ .
Не совсем понимаю, это карты, которые были в работе, сломались и их отремонтировали на официальном сервисе или это карты, которые изначально были неисправны при покупке, т.е. их не использовали и отправили в ремонт?
Не совсем понимаю, это карты, которые были в работе, сломались и их отремонтировали на официальном сервисе или это карты, которые изначально были неисправны при покупке, т.е. их не использовали и отправили в ремонт?
-
Shpoker
Member
это мусор после ремонта на коленках без гарантии по сути
-
darlo0k
Member
cnc
По суті той же рефаб
По суті той же рефаб
-
Sashkotem
Member
На форумі брали відновлену 3090 від асус, сама карта була покоцана але повністю робоча, потім її навіть перепродали.
-
x0taby4
Member
Заводський рефаб це штука в собі. Не факт що вони виконають ремонт краще чим наш генка тут на форумі. Просто знаючи кухню смт виробництва, я дуже сумніваюсь як в кваліфікації заводських ремонтників, так і якості самого ремонту, але то таке.
-
Artem_K
Member
cnc
Если это настоящий Factory Recertified, то после ремонта карта получает новую систему охлаждения и упаковку с пломбой. На такой товар гарантия точно 3 месяца не будет. Однако там есть градации таких карт, реф карта с небольшой гарантией это скорее всего просто отремонтированная по местности в авторизированном сервисном центре.
PS. Мне кажется надежнее взять карту на форуме у проверенных.
Если это настоящий Factory Recertified, то после ремонта карта получает новую систему охлаждения и упаковку с пломбой. На такой товар гарантия точно 3 месяца не будет. Однако там есть градации таких карт, реф карта с небольшой гарантией это скорее всего просто отремонтированная по местности в авторизированном сервисном центре.
PS. Мне кажется надежнее взять карту на форуме у проверенных.
-
Steelmax
Member
-
cnc
Junior
Я взял тут на форуме за 23к б.у. карту на которой не майнили. Если скажете где найти дешевле или за такую же цену еще несколько таких карт, то буду благодарен.Steelmax: ↑ 21.08.2023 19:07cnc: ↑ 21.08.2023 18:24 по довольно низким ценам24 799 грн3 месяца гарантии
Всем участникам спасибо за отклики
-
Prescott
Member
Но не рефаб же?cnc: ↑ 21.08.2023 19:12Я взял тут на форуме за 23к б.у. карту на которой не майнили.
-
arkadiilem0n
Member
Не маю претензій до тих, хто висловлює свою негативну позицію щодо рефів, але в мене як мінімум у знайомих стоїть 5 таких карт, яким вже під рік до яких зауважень нема)
Чотири з них брали там же, де й ТС писав і одна з Елміру.
Це свого роду лотерея, тому завжди на свій страх і ризик
Шо можу сказати:
Чотири з них брали там же, де й ТС писав і одна з Елміру.
Це свого роду лотерея, тому завжди на свій страх і ризик
Шо можу сказати:
- комплектація аскетична, упаковка без піни була, але карта там не тіліпалась, а лежала доволі гарно упакована
- термопрокладки правильні, тобто до радіатора прилягали щільно і при цьому їх не розплющило
- пасту після терміну гарантії на кількох вже міняли, КПТ там не знайшов
- явних слідів пайки, невідмитого флюсу та оці всі страшні речі там теж не знайшов
-
daesz
Member
Тут на форумі, в одній із тем флейму (швидше за все чорний список фірм, але мб й не там), було сторінок 5 по цих рефабах на телемарті, от - знайшов, сторінок 5 читайте Якщо коротко : краще б/у лотерея у провірених тут на форуміcnc: ↑ 21.08.2023 19:12 Я взял тут на форуме за 23к б.у. карту на которой не майнили. Если скажете где найти дешевле или за такую же цену еще несколько таких карт, то буду благодарен.
Всем участникам спасибо за отклики
-
STARL1GHT
Member
Телемарт видаляє негативні відгуки, так що чиста лотерея. Як і покупка б \ в тут, чи десь, на форумі.
Конкретно по вашому лінку. Маю ASUS ROG STRIX 3080Ti, яку якраз купував там у них.
Пруф додаю:
Єдиний мінус: у мого екземпляра під навантаженням чути дроселі. Купував за 34к минулої зими.
Після мене ще декілька людей відписувались там(нині ті коментарі Телемарт потер), у одного карта прийшла обмацана та з слідами експлуатації, але робоча.
У іншого — слідів експлуатації також не було виявлено, але померла через 3 місяці. Ось такі пироги.
Конкретно по вашому лінку. Маю ASUS ROG STRIX 3080Ti, яку якраз купував там у них.
Пруф додаю:
- спойлер
Єдиний мінус: у мого екземпляра під навантаженням чути дроселі. Купував за 34к минулої зими.
Після мене ще декілька людей відписувались там(нині ті коментарі Телемарт потер), у одного карта прийшла обмацана та з слідами експлуатації, але робоча.
У іншого — слідів експлуатації також не було виявлено, але померла через 3 місяці. Ось такі пироги.
-
DuckRider
Member
В факторі рефаб вони замінюють охолодження і пакують заново. Що там паялось - тільки їм відомоSTARL1GHT: ↑ 18.09.2023 12:40 Телемарт видаляє негативні відгуки, так що чиста лотерея. Як і покупка б \ в тут, чи десь, на форумі.
Пруф додаю:Конкретно мені — повезло(начебто). Карта була, що називається, нульцевою. Ніяких слідів експлуатації та ремонту, повністю вся в плівках.
- спойлер
-
Donate
Member
Ну ви купуете дефекту карту яку з мінімальною ціною пофіксили десь в СЦ. Офк це лотерея. Б/в це можливо картка яку просто захотіли продати і вона цілком ОКSTARL1GHT: ↑ 18.09.2023 12:40 Телемарт видаляє негативні відгуки, так що чиста лотерея. Як і покупка б \ в тут, чи десь, на форумі.
-
Ortyomko
Member
а можливо така сама перепаяна, але вже не в сц. така сама лотерея щ гіршими шансами виграти, то в телемарті хоча б ті 3 місяці гарантії але є. це не буде просто кидок на неробочу картуDonate: ↑ 18.09.2023 13:32 Б/в це можливо картка яку просто захотіли продати і вона цілком ОК
-
Krovatka
Member
Чел брал суприм 4080 по акции на др телемарта 42к. Карта в отличии от асусов пришла в розничной упаковке, на вид тупо новая, вся в пленках, ни пылинки, комплект полный. Но блин гарантия 3 месяца - жесть для такой дорогой карты. Давным-давно был магазин, BDL кажется назывался, занимался сугубо реф картами, в основном от асус. Не одна карта была взяла у них из девятой серии GTX, одна ПЕЧ960 2Гб даже осталась и до сих пор работает без проблем, но они давали год гарантии. Жаль тут нет такой гарантии. КомпХ кстати пол года дает на рефы от МСИ.
-
Donate
Member
Ну так скупий платить двічі, а те що якись магазин чистить відгуки це взагалі чудово, значить проблема є і вона дуже массоваOrtyomko: ↑ 18.09.2023 13:50а можливо така сама перепаяна, але вже не в сц. така сама лотерея щ гіршими шансами виграти, то в телемарті хоча б ті 3 місяці гарантії але є. це не буде просто кидок на неробочу картуDonate: ↑ 18.09.2023 13:32 Б/в це можливо картка яку просто захотіли продати і вона цілком ОК
-
Ortyomko
Member
Donate
за відгуки згоден, це зашквар.
я сам свою брав теж як реф але в енко. все запаяне, але упаковка не роздрібнева. Вже більше ріку працює чудово, навіть приколупатись нема до чого на відміну від нової гіги 3070 яку брав у комтрейдингу з гарантією в 4 роки, але з шумними дроселями с заводу.
за відгуки згоден, це зашквар.
я сам свою брав теж як реф але в енко. все запаяне, але упаковка не роздрібнева. Вже більше ріку працює чудово, навіть приколупатись нема до чого на відміну від нової гіги 3070 яку брав у комтрейдингу з гарантією в 4 роки, але з шумними дроселями с заводу.
-
daesz
Member
Ви б почитали відгуки на 7700/7800 на розетці, які кожні день-два труть
-
STARL1GHT
Member
Не вірно. Я купував відновлену(з будь яких причин) до стану нової. Це інші речі.Donate: ↑ 18.09.2023 13:32Ну ви купуете дефекту карту яку з мінімальною ціною пофіксили десь в СЦ. Офк це лотерея. Б/в це можливо картка яку просто захотіли продати і вона цілком ОКSTARL1GHT: ↑ 18.09.2023 12:40 Телемарт видаляє негативні відгуки, так що чиста лотерея. Як і покупка б \ в тут, чи десь, на форумі.
В добавок, на сайті асуса можна зареєструвати продукт і подовжити гарантію(але вже від асусу). Карта на гарантії до 25-го року.