Нещодавно змінив свою 2070 на 6700хт референс від амд. Обрана була саме ця карта через ціну, 2/3 від бв 3070, при схожій продуктивності без лучів та +4гб

Карта була куплена в Англії з гарантією яка фактично закінчилась тому одразу було вирішено замінити термопасту і прокладки, бо в іграх на авто налаштуваннях 85 градусів хот спот то якось забагато (хоча відеокарта навмисно не повишає обертів до 80 градусів по датчику гпу).
Рідні прокладки виявились досить в непоганому стані і без підтьоків, їх було залишено, рідна термопаста була дуже густа і в'язка, на вигляд в непоганому стані. Під рукою з нормальних паст була лише mx-2.
Перший раз намазав десь під пів міліметри, зібрав, потестував і... абсолютно ніяких змін, в іграх ті самі 85 на хот споті і десь 76-78 по гп, оберти близько 1100.
Були думки, що забагато пасти намазав, розібрав і дав ще тонший шар. Вилилось це в те, що температура хот споту виросла до 90, гп теж на кілька градусів підріс, також оберти вертушок збільшились до 1300-1400.
Після цього вирішив спробувати дати пасти карті "від душі" і намазав близько міліметру, на мій подив температура знизилась на кілька градусів в порівнянні з заводом, також на сотню зменшилась швидкість обертів.
Я так розумію, така поведінка церез те, що судячи з відпечатку підошва теплоприйомника має випуклість в центрі.
Тепер питання, це у амд якість термопасти на такому рівні, що міцний середняк накшталт mx2 в порівнянні з нею не завжди показує кращі результати? Чи mx2 вже не та? Що тоді спробувати? Дивлюся в сторону Noctua NH-2, проте нормальних тестів термопаст на подібних відеокартах я не знайшов. Хто має досвід подібних маніпуляцій, поділіться, що краще мазати, та чи є взагалі в цьому сенс?