Последние статьи и обзоры
Новости
GTX 670 робить на 100 процентах обертів ніяк зменшити неможливо
-
Legenda_ua
Junior
Сьогодні пробував переставляв з І7 920 на R5 2600 нічого не вийшло із-за блоку живлення видає мало питання для процесора поставив все назад з І7 920 і GTX 670 після чого відеокарта турбіна робить на 100 % ніяк зменшити неможливо . Відеокарта одразу як тільки включається пк робить турбіна на 100% що робити скидання настройок біоса непомагає
-
Fishnya
Alex
обычно, умирает чип так. отваливается управление и вентилятор молотит на 100%
но нужно проверить кусок цепи питания вентилятора
но нужно проверить кусок цепи питания вентилятора
-
Legenda_ua
Junior
Fishnya
Я розбирав дивився там все ок завтра ще полізу почистю можливо і поможе
Відправлено через 27 секунди:
А якось зробити можна щоб не так робило гроико
Відправлено через 39 хвилини 11 секунди:
Fishnya
В мене є подовжувач для корпусних кулерів можу я перекинути контроль кулера оборотів на відеокарти на материнську плату і скачавши якусь прогу поставити зависимость температури відеокарти по-різному буде подаватися обоото на кулер щоб охолоджував GPU
Я розбирав дивився там все ок завтра ще полізу почистю можливо і поможе
Відправлено через 27 секунди:
А якось зробити можна щоб не так робило гроико
Відправлено через 39 хвилини 11 секунди:
Fishnya
В мене є подовжувач для корпусних кулерів можу я перекинути контроль кулера оборотів на відеокарти на материнську плату і скачавши якусь прогу поставити зависимость температури відеокарти по-різному буде подаватися обоото на кулер щоб охолоджував GPU
-
gehka3
Катярко
Legenda_ua
Этот суржик - просто шарманнн, и на пятый столик больше не наливать
Тебе нужно разобраться от чего вдруг турбина стала на 100% пахать (может банально оторвал шнурок управления шим), а не химичить переходники
Этот суржик - просто шарманнн, и на пятый столик больше не наливать
Тебе нужно разобраться от чего вдруг турбина стала на 100% пахать (может банально оторвал шнурок управления шим), а не химичить переходники
-
Legenda_ua
Junior
-
anatolikostis
Member
Legenda_ua
если карта не определяется после манипуляций с переустановками в системах и переподключением шнурков, значит:
- отвал гпу - можно попробовать перекатать, если найдете мастера;
- отвал микросхемы BIOS - можно восстановить, если найдете мастера.
но для начала - карту на диагностику, потом вам скажут.
если карта не определяется после манипуляций с переустановками в системах и переподключением шнурков, значит:
- отвал гпу - можно попробовать перекатать, если найдете мастера;
- отвал микросхемы BIOS - можно восстановить, если найдете мастера.
но для начала - карту на диагностику, потом вам скажут.
-
Legenda_ua
Junior
anatolikostis
Карта робить ніякого отвалу немає читай уважніше просто після переустановки компонентів відяха почала на турбіну посилати 100% оборотів відео виводиться все бачить просто що шум із-за турбіни такий що всидіти неможливо
Карта робить ніякого отвалу немає читай уважніше просто після переустановки компонентів відяха почала на турбіну посилати 100% оборотів відео виводиться все бачить просто що шум із-за турбіни такий що всидіти неможливо
-
Cirax
Member
Сними систему охлаждения, и смени термопасту.Legenda_ua:anatolikostis
Там от старости, после снятия платы, видать раскрошилась - как вариант.
-
Legenda_ua
Junior
Cirax
Чувак яка паста я пишу що карта робить на 100% оборотів кулерів як тільки пк включається
Чувак яка паста я пишу що карта робить на 100% оборотів кулерів як тільки пк включається
-
Only Read
Member
Очевидно же вброс не выстрелил, даже компутерщики-задроты нынче наваленые и им не до этого
усбагойся уже
усбагойся уже
-
DanRub
Member
Legenda_ua
Msi afterburner?
Msi afterburner?
-
Legenda_ua
Junior
DanRub
Нічого не допомагає або я не вмію настроїти
Відправлено через 42 хвилини 19 секунди:
Хтось може хоч якийсь полезний совет дати наприклад де перевірити контролер що подає обороти на кулер
Нічого не допомагає або я не вмію настроїти
Відправлено через 42 хвилини 19 секунди:
Хтось може хоч якийсь полезний совет дати наприклад де перевірити контролер що подає обороти на кулер
-
Mcloud
Member
Самый полезный счас совет - хильнуть чайку да под тортик с ёлочкой)))
-
gehka3
Катярко
Тут это... свежая мысля пришла: при монтаже/демонтаже видяшки/радика на проц - банально снёс смд рассыпуху на заднике видимокарты, оттого турбина не регулируется и маслает на всю
-
Legenda_ua
Junior
gehka3
А де вона знаходиться як виглядає
Відправлено через 2 хвилини 36 секунди:
gehka3
Якщо це так то потрібно і ремонт нести а можна якось заколхозити в мене є подовжувач для кулерів 4 пін він підійде щоб кинути контроль кулера на материнську плату
А де вона знаходиться як виглядає
Відправлено через 2 хвилини 36 секунди:
gehka3
Якщо це так то потрібно і ремонт нести а можна якось заколхозити в мене є подовжувач для кулерів 4 пін він підійде щоб кинути контроль кулера на материнську плату
-
LVladislavchik
Member
Legenda_ua
Була ситуація з EVGA GTX1070 SC, купував тут на форумі, віддалені тести ок, серійники збігаються, вентилятори крутилися і регулювалися, відяшка по гарантії замінялася і відразу на продаж, приїхала до мене і вентилятори не запустилися, на іншому конфізі також, вентилятори окремо до іншої відяшки підключив, все ок, тестером розьєм вентилятора перевіряв, 12в здається не було на розьємі, при цьому текстоліт був дугою, на 275мм довжини 2мм кривизни, можливо при транспортуванні перепади температур чи вібрації і десь між слоями обрив, хоча відяшка упакована нормально була, швидше за все Евга таку вислала, контроль якості перевірив старт і під нагрузкою, на кривизну забили, а власник увагу не звернув, бо стан і запах нової карти, по всіх інвойсах вона паро днів як до нас приїхала тоді, я випадково побачив дугу, коли перший раз поставив відяшку і підпоркою виставляв горизонтальність
До чого веду, 670 бородата, текстоліт вже провіс можливо, не витримав демонтажа/установки
Була ситуація з EVGA GTX1070 SC, купував тут на форумі, віддалені тести ок, серійники збігаються, вентилятори крутилися і регулювалися, відяшка по гарантії замінялася і відразу на продаж, приїхала до мене і вентилятори не запустилися, на іншому конфізі також, вентилятори окремо до іншої відяшки підключив, все ок, тестером розьєм вентилятора перевіряв, 12в здається не було на розьємі, при цьому текстоліт був дугою, на 275мм довжини 2мм кривизни, можливо при транспортуванні перепади температур чи вібрації і десь між слоями обрив, хоча відяшка упакована нормально була, швидше за все Евга таку вислала, контроль якості перевірив старт і під нагрузкою, на кривизну забили, а власник увагу не звернув, бо стан і запах нової карти, по всіх інвойсах вона паро днів як до нас приїхала тоді, я випадково побачив дугу, коли перший раз поставив відяшку і підпоркою виставляв горизонтальність
До чого веду, 670 бородата, текстоліт вже провіс можливо, не витримав демонтажа/установки
-
Legenda_ua
Junior
LVladislavchik
Так якщо це так то погано прийдеться колхозити контроль оборотів на материнську плату там хоч вольтаж і все остальное ок буде я надіюся
Так якщо це так то погано прийдеться колхозити контроль оборотів на материнську плату там хоч вольтаж і все остальное ок буде я надіюся
-
LVladislavchik
Member
Legenda_ua
В очах ще все пливе, відразу не побачив , gehka3 справу говорить, дістати відяшку і уважно обдивитися під лупою на предмет збитих/пошкоджених смд і царапок на текстоліті від ребер башні
В очах ще все пливе, відразу не побачив , gehka3 справу говорить, дістати відяшку і уважно обдивитися під лупою на предмет збитих/пошкоджених смд і царапок на текстоліті від ребер башні
-
Legenda_ua
Junior
LVladislavchik
Обдивлявся нічого такого не знайшов може хоч укажеш приблизно де шукати
Обдивлявся нічого такого не знайшов може хоч укажеш приблизно де шукати
-
LVladislavchik
Member
Legenda_ua
Турбіна? Тоді розьєм десь біля неї, він 4пін, на текстоліті серед іншої комплектухи має бути 4 штирька типу, вот в радіусі 2-3см має бути обв'язка на шим, але можливо нюанс в перебитій допожці на якийсь датчик температури, відяшка його не бачить і молотить на 100% чи ще щось подібне.
Турбіна? Тоді розьєм десь біля неї, він 4пін, на текстоліті серед іншої комплектухи має бути 4 штирька типу, вот в радіусі 2-3см має бути обв'язка на шим, але можливо нюанс в перебитій допожці на якийсь датчик температури, відяшка його не бачить і молотить на 100% чи ще щось подібне.