Привіт Всім!
Така штука, купив відеокарту XFX AMD RX477, поставив, працює гарно але вентилятор не крутиться, в Ватмані, вимикаю ZeroRPM, починає працювати куллер крутиться, зберігаю налаштування, перезавантажую, захожу в ЦПУЗЫ знову куллер стоїть як вкопаний, поки не зайду в Ватман і не перемкну положене з вимкнутий у ввімкнутий і вимкнутий, навіть при перезавантажені, перемикач у Ватмані стоїть як викнутий і відповідно куллер стоїть як вкопаний!
Останні статті і огляди
Новини
XFX AMD RX470, трабли з ZeroRPM
-
SPECULAR
Junior
-
deserteagle777
Member
Используйте , мси афтербернер , сохраненный профиль в нем , автоматически применяет вращение вентилятора , со старта винды.
-
SPECULAR
Junior
Дякую за пораду, я хочу зрозуміти чому так виходить, дивився на форумі, ТУТ є така тема, там кажуть почистити WDDM, я не знайшов як, може ви мені підкажете або скажете як! Дякую!
-
Grava
Member
SPECULAR
А что не так? Вентили не стартуют при достижении нужной температуры? Или нужна постоянная их работа?
Если есть ещё и msi afterburner на ПК, у него в настройках есть "удаление загрузочных настроек" или что-то похожее, иногда конфликтует с ваттманом, а точнее его настройки сносит.
А что не так? Вентили не стартуют при достижении нужной температуры? Или нужна постоянная их работа?
Если есть ещё и msi afterburner на ПК, у него в настройках есть "удаление загрузочных настроек" или что-то похожее, иногда конфликтует с ваттманом, а точнее его настройки сносит.
-
SPECULAR
Junior
Ок, дякую спробую!