Блок питания для 1070 - 1070 Ti

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Закрито
Автор
Повідомлення
LaneeWARRR
Junior

Повідомлення

Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, яку відеокарту можна взяти під Zalman LE 500W . Зараз вагаюся між покупкою 1070 або 1070 Ti.
Все впирається в блок живлення. У мене Zalman LE 500W
https://hard.rozetka.com.ua/zalman_5997 ... glEALw_wcB

Дякую.
leif
Member

Повідомлення

LaneeWARRR
на мій погляд краще продати залмана, взяти відеокарту 1070 без ті, а все що залишиться вкласти у більш якісний БП: сісонік, корсар, суперквітка хоча б з 80голд.
Kore
Member

Повідомлення

LaneeWARRR
360 ватт условно с 1070ти будет. Хватит.

А вообще профильная тема есть по выбору БП.
tcpdump
Member

Повідомлення

судя по спецификации - особой разницы в их энергопотреблении нет, всё зависит от конкретной модели и реализации питания. моя упоротая 1070 с 2*8 доппитания работает стабильно на 500W от be quiet!. если вопрос только в блоке и разница в цене незначительная - лучше 1070ти. хотя я для себя не нашел причин переплачивать за неё
leif
Member

Повідомлення

tcpdump
Kore

гляньте що це за блок залман:

https://ru.gecid.com/power/zalman_zm500-le/?s=all
спойлер
ЗображенняЗображення
:horror:

треба міняти однозначно
LaneeWARRR
Junior

Повідомлення

гляньте що це за блок залман:

https://ru.gecid.com/power/zalman_zm500-le/?s=all

спойлер

:horror:

треба міняти однозначно

Хмм. В мене він 2 роки без проблем працював. Шуму не помічав. Але натяк зрозумів:)

Тоді однозначно 1070 із заміною на кращий БЖ.

Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
tcpdump
Member

Повідомлення

leif
ооу. спасибо, я не вгляделся, у меня был такой - жить на нём на 300+W достаточно грустно, очень удвою вариант сменить блок и взять 1070
yurre
Member

Повідомлення

Колись був такий БП, тягнув розігнаний фен 1100T та розігнану HD7870, але нормально так грівся :lamer:
Раджу міняти на б/у сісонік, на форумі є по 1000-1200 грн золоті 450-550ки.
LaneeWARRR
Junior

Повідомлення

Дякую всім за таку моментальну реакцію)))
Всім плюс до карми.

Єдине ще питання лишилося.

Що ж краще

GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming чи MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G

Можливо у когось був досвід користування?
leif
Member

Повідомлення

ще непоганий варіант подивитись на ЕВГА, які люди в Україну возять з оф. магазу під час хороших знижок. часто буває реально добре з співвідношенням ціна\якість адже там SF всередені у більшості БП
LaneeWARRR:Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
якщо ще хоч якось продати залмана і докласти кількадесят (20-30) баксів, то цілком можна вписатись на збалансований конфіг

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
LaneeWARRR:GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming
я за GeForce GTX 1070 G1 Gaming серед цих двох, але зараз є з чого обирати, подивіться може на стрікс, ЕВГА\інно 3д (айчіл х3). вони поцікавіше ніж наведені вами моделі (за власним досвідом кажу, не маю\не мав особисто серед цих тільки МСІ)
LaneeWARRR
Junior

Повідомлення

leif:ще непоганий варіант подивитись на ЕВГА, які люди в Україну возять з оф. магазу під час хороших знижок. часто буває реально добре з співвідношенням ціна\якість адже там SF всередені у більшості БП
LaneeWARRR:Ціна 1070 - 320 зелених
1070Ti - 380 зелених
якщо ще хоч якось продати залмана і докласти кількадесят (20-30) баксів, то цілком можна вписатись на збалансований конфіг

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
LaneeWARRR:GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming
я за GeForce GTX 1070 G1 Gaming серед цих двох, але зараз є з чого обирати, подивіться може на стрікс, ЕВГА\інно 3д (айчіл х3). вони поцікавіше ніж наведені вами моделі (за власним досвідом кажу, не маю\не мав особисто серед цих тільки МСІ)
А як щодо того що на EVGA горіли плати? на скільки памятаю у них проблеми з охолодженням були?
tcpdump
Member

Повідомлення

Я тоже проголовую ногами за Gigabyte, НО - конкретно 1070 от них в руках не держал, и если верить tomshardware - msi холоднее и тише. но опять таки, бекплейт у них формальный, чисто декоративную роль несёт. inno3d колхозит очень эффективные охлады, Zotac хорош, мой личный топ- EVGA (только не FTW - текут/греют). Кстати на форуме вот на днях встречал инфу что у MSI сейчас хорошие, не текущие прокладки, похожие весьма на оригинальные arctic cooling
leif
Member

Повідомлення

LaneeWARRR:А як щодо того що на EVGA горіли плати? на скільки памятаю у них проблеми з охолодженням були?
так, були проблеми у най-найперших ревізій, потім це полікували. я маю особисто 6шт EVGA 1070 SC, що молотять з весни 2017 нон стоп і не мають жодних проблем,класні карти.
anatolikostis
Member

Повідомлення

есть обе ревизии 1070 от жижи: на 2 крутилятора и на 3 крутилятора, кроме того, что термопаста и прокладки на них - откровенное дерьмо, ничего плохого сказать не могу.
прийдется перед продажей все сменить на них...
спойлер
кстати скоро обе 1070 пойдут с фермы на продажу по причине замены на 1070ти от мяска и евга.
Кстати на форуме вот на днях встречал инфу что у MSI сейчас хорошие, не текущие прокладки, похожие весьма на оригинальные arctic cooling
интересно, кто же это говорил :rotate:
Востаннє редагувалось 02.10.2018 13:30 користувачем anatolikostis, всього редагувалось 1 раз.
tcpdump
Member

Повідомлення

LaneeWARRR
чуть выше писал. изучал вопрос поскольку очень хотел попробовать EVGA. Могу скрины принести продавана с форума, там 82 в фурмарке на ftw. Вкратце по их 1070 - простые gaming/SC/SC2 - рефы по фазам, с неплохим охлаждением, FTW - нерефы которые не взлетели (причём как 1070 так и 1080), там перегрев, отсутсвующие термопрокладки в первых сериях. дальше их добавили конечно, но лучше не стало. FTW2- наконец-то хороший нереф от них, у меня в нормальном корпусе 64 в фурмарке на 40% вентилей + контроль температуры по фазам/памяти, там 9 сенсоров. Hybrid - само собой топ, хороший, но не для всех.
Мажду производителями/моделями - разница в питании и охладе в основном - частоты чистейшая кремниевая лоторея
anatolikostis
Member

Повідомлення

tcpdump
FTW2 - самый лучший нереф :super:
правда спустя время пришлось все 4 штуки спиртиком почистить от "слез"
tcpdump
Member

Повідомлення

anatolikostis:интересно, кто же это говорил
понятия не имею :beer:

Отправлено спустя 31 секунду:
anatolikostis
пока не потекла, но то не критично, ясчитаю (может у прошлого владельца ещё стекла, но мне приехала без следов вскрытия и потёков)
Закрито