Останні статті і огляди
Новини
GTX 660ti мигає лініями та блимає монітор вкл.викл весь час в 2D
-
deler1um
Member
Доброго вечора. Купив я сьогодні бу GTX 660ti.
Підключив, ніби все ок, але робочий стіл мигає лініями та блимає монітор вкл.викл весь час, як тільки запускаю Фурмарк і іде тест, зразу перестає і все ок. Це на моніторі Acer p224w 1600х1050.
Приніс старий монітор 17ку Samsung, розширення 1024х768, все ок, без проблем. Тести проходить Heaven Benchmark і тд.
Як пофіксити це на свому моніторі???
HELP
Підключив, ніби все ок, але робочий стіл мигає лініями та блимає монітор вкл.викл весь час, як тільки запускаю Фурмарк і іде тест, зразу перестає і все ок. Це на моніторі Acer p224w 1600х1050.
Приніс старий монітор 17ку Samsung, розширення 1024х768, все ок, без проблем. Тести проходить Heaven Benchmark і тд.
HELP
Востаннє редагувалось 05.12.2015 20:04 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: ! п.2.1
Причина: ! п.2.1
-
strannik18
Member
не помішає фото з лініями, можливо проблема з дровами для відео, підключений через що?
-
deler1um
Member
Фото важко спіймати бо воно блимає, і монітор цілий час виключається.
DVI-DVI. Пробував HDM-HDMI та сама проблема
DVI-DVI. Пробував HDM-HDMI та сама проблема
-
strannik18
Member
попробуй з настройками моніка побавитись
-
deler1um
Member
Нічо не знайшов цікавого там...
Добавлено через 4 минуты 44 секунды:
Переставив драйвер, не помогло. Під час установки блимало якби нічого не було... Дублюю монітори, на іншому все супер.
Добавлено через 4 минуты 44 секунды:
Переставив драйвер, не помогло. Під час установки блимало якби нічого не було... Дублюю монітори, на іншому все супер.
-
ПрихлопБилл
Member
Так может дело в мониторе?
-
deler1um
Member
Працює на інших відеокартах.... І коли зараз працює Фурмарк тест, на любому розширенні. Проблема немає взагалі
Добавлено через 19 минут 17 секунд:
Також немає проблеми коли запущений Render Test в GPU-z...............
Добавлено через 19 минут 17 секунд:
Також немає проблеми коли запущений Render Test в GPU-z...............
-
ПрихлопБилл
Member
deler1um
попробуй подключить его через другие выходы.
попробуй подключить его через другие выходы.
-
deler1um
Member
-
gehka3
Катярко
Проблема в 2Д режиме, энергосбережение включается на видяхе в простое, понижаются частоты - видимо мону это ненравится по каким либо причинам и он думает что откл ВК
А любая мало мальски нагрузка и частоты подрастают - мон видит ВК
Мониторь АБ или gpu-z частоты/остальное в эти моменты.
Думаю поможет свежее бивис (если есть) или принудительно для 2д повысить частоту ядра, на такой порог где не будет цирка
Или меняй мон на другой
А любая мало мальски нагрузка и частоты подрастают - мон видит ВК
Мониторь АБ или gpu-z частоты/остальное в эти моменты.
Думаю поможет свежее бивис (если есть) или принудительно для 2д повысить частоту ядра, на такой порог где не будет цирка
Или меняй мон на другой
-
deler1um
Member
Не знаю що таке "бивис", але проблема точно в моніторі....
До відеокарти не хочу лізти, бо можливо буду віддавати, оскільки не підходить, монітор точно міняти не буду....
Які ше варіанти
Добавлено через 7 минут 12 секунд:
Тількищо грав CSGO, там раз в 30 сек монітор пропадає ...
Добавлено через 7 минут 1 секунду:
https://vid.me/wMPi
Відео
До відеокарти не хочу лізти, бо можливо буду віддавати, оскільки не підходить, монітор точно міняти не буду....
Які ше варіанти
Добавлено через 7 минут 12 секунд:
Тількищо грав CSGO, там раз в 30 сек монітор пропадає ...
Добавлено через 7 минут 1 секунду:
https://vid.me/wMPi
Відео
-
SERGBILL
Member
deler1um:Не знаю що таке "бивис"
- спойлер
-
strannik18
Member
як варіант що проблема може бути в відеокарті, чи є можливість підставити другу відеокарту
-
deler1um
Member
В другій такого немає. Відеокарту тільки купив.
-
vikpvv
Member
Карта не тримає стабільну напругу в 2д ,можливо пробиває конденсатор,новий монік ,енергозберігаючий потребує дуже мало напруги і реагує на коливання . Получається ефект миготіння аля коли слабеньку лед лампу поставити на включатель з підсвіткою. Карту однозначно віддавати .
-
Stas
Member
Як купили так і продавайте. Чипу ...здецьdeler1um:Доброго вечора. Купив я сьогодні бу GTX 660ti.
HELP
-
gehka3
Катярко
Stas
Будет второй вечный
Будет второй вечный
-
deler1um
Member
Тобто це порблема не в несумісності монітору і відеокарти, а точно відеокарті капець ????
-
gehka3
Катярко
deler1um
Та никто так не скажет, и с чего кто взял шо "капэць"
Нужно пробовать смотреть искать в чём затык и тогда станет яснее, а так наванговали уже
Та никто так не скажет, и с чего кто взял шо "капэць"

Нужно пробовать смотреть искать в чём затык и тогда станет яснее, а так наванговали уже
-
vikpvv
Member
Не чіпу а піталову,хоча це суті не міняє.Stas:Чипу ...здець