Які лінійки rtx 3080 якісні?

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
Ostin
Member

Повідомлення

shnok
Якби там не було, є реальність, де умовні 20к - це місячна зарплата людини в країні. За один раз залишитись без місячного заробітку через невдалий вибір - дуже сумнівна задумка.
З іншої сторони, якщо є повно грошей - то навіщо всі ці б\в?
Я прихильник купувати недешеві б\в речі в фізично доступних людей, яких знаєш більше, ніж один день. Це і рекомендую. Нехай ще форум додамо, бо тут доволі вже сформована аудиторія.
Yurius
Member

Повідомлення

Ото розвели тему з нічого....не заважайте автору купити труп, він явно не реагує на ваші зауваження і вже все вирішив ,бо:.просив назвати гарні варіанти,коли назвали вони виявились дорогими ,на форумі він не купить ,бо точно живі карти тут будуть значно дорожче,чим на олх ,компетенції в нього 0,як вже писали.
shnok
Member

Повідомлення

Yurius
погоджусь з Вами, автору вже розжували як тільки могли...

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Ostin
Я Вам ще раз пишу, багато грошей, це також всебічно різні поняття, причому тут середній заробіток, і десь автор говорив про це? Тут на форумі людина продає 5080, в темі "купую" шукають 4070, хто ці всі люди по вашому?
Востаннє редагувалось 21.02.2025 16:30 користувачем shnok, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

shnok: 21.02.2025 15:48коли людина купувала 580 вона не була надто дешевою картою.
смішний
shnok
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.02.2025 16:30
shnok: 21.02.2025 15:48коли людина купувала 580 вона не була надто дешевою картою.
смішний
з вашої логіки б/у сигмент приречений, так як ніхто не буду купувати б/y, вище за 200$? - всі будуть купувати тільки новий продукт)

Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
я гадаю що автору вже все розжували, все інше - полеміка.
Вдалого вибору.
Ostin
Member

Повідомлення

shnok
Є різні способи купувати б\в речі. І лох-юа точно не на першому місці. Про це і була мова.
Сам факт купівлі б\в не є проблемою. Проблемою є купування "чогось" у "когось".
Hotspur
Member

Повідомлення

shnok: 21.02.2025 16:35з вашої логіки б/у сигмент приречений, так як ніхто не буду купувати б/y, вище за 200$? - всі будуть купувати тільки новий продукт)
з моєї логіки людина що в житті не паяла жодного чіпа ніяк не перевірить карту по вигляду. і перевірено це сотнею тем тут на форумі

Відправлено через 8 хвилин 15 секунд:
Ostin: 21.02.2025 16:36 shnok
Є різні способи купувати б\в речі. І лох-юа точно не на першому місці. Про це і була мова.
Сам факт купівлі б\в не є проблемою. Проблемою є купування "чогось" у "когось".
та він тут теми не читав купив 3090 на ОЛХ у соні золотий зуб а карта не стартує. шо делать памагіті

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Я сам до речі стан карти не визначу. це треба дуже уважно дивитись на 20 показників типу кольору текстоліту чи фото плати з оглядів
shnok
Member

Повідомлення

Ostin
на олх можна придбати карту і перевірити її фізично домовитись з продавцем. У вас чи у нього.
Майже все що продажтеся тут на формумі є на олх.
на олх значто швидше продати все чим тут на форумі. На олх вибір значно вищий як і ризик). Майже все свої залізки за останній рік я продав саме на олх, хоча тут також думлював в теми.
Багато хто взагалі не знає про цей форум.
Hotspur
з моєї логіки людина що в житті не паяла жодного чіпа ніяк не перевірить карту по вигляду. і перевірено це сотнею тем тут на форумі
я не паяв жодного чіпа, як я гадаю і 95-99% тут присутніх, тільки провідки до наушників, купив за життя близько 10 відеокарт з рук. і близько 10 нових. Чому я ще не попав на гроші? 90 проблемних відео можна відсіяти ящо прочитати моє останнє повідомлення на 2 строніці.
Востаннє редагувалось 21.02.2025 16:53 користувачем shnok, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

shnok: 21.02.2025 16:48Чому я ще не попав на гроші?
тому що тобі везло

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Евристика доступності - Тенденція збільшувати ймовірність подій з більшою «доступністю» в пам'яті, на що може чинити вплив, як наскількі свіжі спогади чи наскільки незвичними чи емоційними вони є.

Упередження переконань - Ефект, коли оцінка логічності і сили аргументу засновується на тому, чи вірить людина у висновок (наскільки правильним він їй видається).

Упередження підтримки вибору - Тенденція пам'ятати свій вибір кращим, ніж він насправді був.

Омана поєднання - Тенденція припускати, що специфічні умови є більш ймовірними, ніж загальні.

Ілюзія контролю - Тенденція переоцінювати міру свого впливу на зовнішні події.
shnok
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.02.2025 16:55
shnok: 21.02.2025 16:48Чому я ще не попав на гроші?
тому що тобі везло

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Евристика доступності - Тенденція збільшувати ймовірність подій з більшою «доступністю» в пам'яті, на що може чинити вплив, як наскількі свіжі спогади чи наскільки незвичними чи емоційними вони є.

Упередження переконань - Ефект, коли оцінка логічності і сили аргументу засновується на тому, чи вірить людина у висновок (наскільки правильним він їй видається).

Упередження підтримки вибору - Тенденція пам'ятати свій вибір кращим, ніж він насправді був.

Омана поєднання - Тенденція припускати, що специфічні умови є більш ймовірними, ніж загальні.

Ілюзія контролю - Тенденція переоцінювати міру свого впливу на зовнішні події.
це навіщо тут написали? форум психології знаходится в іншому місті.

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
чи ви про свої когнітивні упередження? :laugh: без нагативу якщо що
Hotspur
Member

Повідомлення

shnok: 21.02.2025 17:01це навіщо тут написали?
показати твої неправильні думки
shnok
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.02.2025 17:02
shnok: 21.02.2025 17:01це навіщо тут написали?
показати твої неправильні думки
якщо я скажу що ваші не правильні? що далі?

Отправлено спустя 46 секунд:
чи ви можете по ту стороні монітору визначати у людей відхилення від стандарту раціональності або тверезого судження?

Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
чи у Вас є тільки ваша і правильна думка, а інші всі дурні? а на аргументи - Ваша відповідь -
тому що тобі везло
:lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Оце у вас кукуха їде якщо ви вважаєте що можно нормально перевірити відяху - дистанційно, по тестам продавця :lol:
shnok
Member

Повідомлення

Vlaad13: 21.02.2025 17:13 Оце у вас кукуха їде якщо ви вважаєте що можно нормально перевірити відяху - дистанційно, по тестам продавця :lol:
ще один психіатр на форумі? як би ви хоч трохи читали, а не писали за 2 роки 2700+ повідомлень, то я приводив варіанти перевірки у вас чи в продавця, але взагалі після вашого ствердження в іншій темі що :
7800х3d граний проц якщо ви кіберкотлета яка грає в дозволі 1080 у шутани.
мені навіть не цікаво з Вами вести діалог).
на цьому все, бо 2 форумних психіатрів я точно не потягну :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

shnok: 21.02.2025 17:06чи ви можете по ту стороні монітору визначати у людей відхилення від стандарту раціональності або тверезого судження?
звичайно. людина яка по мізерній вибірці робить висновки точно має проблему з математикою

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
shnok: 21.02.2025 17:06якщо я скажу що ваші не правильні?
сказати можеш але фактів немає. Відеокарта найбільш складний компонент ПК зараз і має такі плаваючі проблеми що їх діагностувати дуже складно. тому купляти або в перевірених людей або з думкою що купив труп
Tiufin
Junior

Повідомлення

Отже, дякую всім за поради, особливо пану WaRMacTep та пану Nuclear World, які окрім порад ще й по темі топіка відповіли :beer: :)

Придивлюсь до варіантів на цьому форумі (хоча в принципі і так збирався це робити, але олх розглядав як основне джерело, бо там більше варіантів. До речі, там також є варіанти від усіляких магазинів, з гарантією в кілька місяців).

Придивлюсь до 7800xt. Хоча поки не виглядає як щось цікаве - та сама продуктивність (а в променях ще й гірше на 10-20%) за +40-50% ціни- ну так собі варіант.

Може відпишусь тут через пару тижнів після придбання (але це не точно :D )

До речі, враховуючи бум з ШІ, який поки не сильно збирається вщухати (та застій у продуктивності нових серій), можливо скоро купівля б/в відеокарти за 400+ баксів стане досить розповсюдженою забавкою
Nutbar
Member

Повідомлення

Vlaad13: 21.02.2025 15:13 Нормальна 3080ti з гарантією коштує 20к
Восени продавав 3080-12 за 14500 в ідеальному стані з коробкою і т.д. Муха не сиділа. Всі носом вертіли, зрештою просто другу віддав з великою знижкою. Є варіанти нормальні і по ціні і по стану. 20к то забагато. А гарантію дадуть хіба дуже умовну на місяць, типу як тут на форумі манібек.
0kie
Member

Повідомлення

Nutbar: 21.02.2025 18:58Восени продавав 3080-12 за 14500 в ідеальному стані з коробкою і т.д. Муха не сиділа. Всі носом вертіли,
Я бы взял, если бы ты весной согласился на такой ценник. Вечно ждать не было возможности, поэтому за 14к была куплена 6800xt. :-/
Vlaad13
Member

Повідомлення

Nutbar: 21.02.2025 18:58
Vlaad13: 21.02.2025 15:13 Нормальна 3080ti з гарантією коштує 20к
Восени продавав 3080-12 за 14500 в ідеальному стані з коробкою і т.д. Муха не сиділа. Всі носом вертіли, зрештою просто другу віддав з великою знижкою. Є варіанти нормальні і по ціні і по стану. 20к то забагато. А гарантію дадуть хіба дуже умовну на місяць, типу як тут на форумі манібек.
це я так розумію була 3080 на 12 гіг?
Rosberg
Member

Повідомлення

Розгляньте 6900XT. Sapphire Nitro, Red dewil. Холодніша від багатьох 3080, потужніша, дешевша або +/- в одну ціну, менше енергоспоживання. А з 3080 особисто мені сподобались Asus Tuf.

Відправлено через 8 хвилин 48 секунд:
WaRMacTep: 20.02.2025 23:53
Tiufin: 20.02.2025 23:19

Дякую, буду мати на увазі.
Під переплатити ви маєте на увазі, що з іншими є великий ризик поломок?
95% б\в карт з майнингу... в інших моделях крім више вказанних майже в двічі више відсоток отримати перегріту карту чи по ядру гпу чи по памяті, остання ще більш високий відсоток, при покупці обовязково карту бачити розібрану (щоб видно було компаунд на чіпі гпу та чіпи памяті) и не треба вірити що вона ніколи не розбиралась та ще дівчинка, пломби та нові гвинти копійки коштуюсь...
І що там має побачити людина, яка не розуміється в тому? Та й навіть той, хто розуміється, не завжди адекват. Був у мене один клієнт, який питав, куди дівся ще один чіп пам'яті в 1080ti :lol:
Відповісти