Останні статті і огляди
Новини
"Дика" заглушка 1080ti
-
MSI-PC User
Member
bovza
Если с Пентиумом работать, то вполне вероятно. Также vBIOS мог быть правлен под майнинг - запасайся рабочей прошивкой, если купишь.
Если с Пентиумом работать, то вполне вероятно. Также vBIOS мог быть правлен под майнинг - запасайся рабочей прошивкой, если купишь.
-
Mixx
Member
bovza
Просите видео геймплея в тяжелую игру со всеми данными мониторинга, загрузкой гп, цп и тд и самой видяшкой на видео.
Данное фото никакой информативности не несет.
Просите видео геймплея в тяжелую игру со всеми данными мониторинга, загрузкой гп, цп и тд и самой видяшкой на видео.
-
Alexsandre93
Member
Мене одного смутило що тест був 1280х720?Mixx: ↑ 25.12.2022 22:17 bovza
-
bovza
Member
то таке, це вже не актульно бо карту вже продали, не мені.Alexsandre93: ↑ 25.12.2022 22:42Мене одного смутило що тест був 1280х720?Mixx: ↑ 25.12.2022 22:17 bovza
то була MSI 1080 ti gaming x trio а скрін був з відео з картою.
-
Volodya811
Member
Ні! Не варто. Карта вже дуже стара. Раджу Вам перечекати до весни на 1060. Причини:Alexsandre93: ↑ 22.12.2022 23:55 Мирного неба над головою, вітаю, обновив я свою пекарню з i5-4570 8gb ram(rom путаю), до i5-13600kf 32gb, НО через хріновий менеджмент капіталу , ту частину що мала іти на 3060ti-3070 пустив на плашку оперативи(16), поярче бж на 850, і по мєлочі ... Такс, підбираюсь до питання, на моєму тракторі стоїть асус1060-3... а мені предложили бу(по суті трейд ін) 1080ti з доплатою близько 5к грн. Варто воно того чи ні? Хто як думає?
1. Ринок відеокарт, як і ПК просто на дні. І не лише в Україні, а в усьому світі.
2. Коли ринок "падає", то продавці спочатку підвищують ціни, намагаючись зняти гроші з тих, хто їх має або кому дуже треба. Проте, через 3-6 місяців, низький виторг змушує їх різко обвалювати ціни. Десь на весну-літо, Хуанг нікуди не дінеться, знизить ціни. Тим більше, що його підпирають контракти з ТСМЦ.
3. Психічний злам у майнерів ще не настав. Вони тупо тримають карти, наївно вірячи у чудо. А він настане, бо стадія "прийняття" уже не за горами. Орієнтовно весна-літо і все буде завалено дешевими картами.
Брати зараз за 8к старезну 1080Ті - це нонсенс.
Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
П.С. Для 1080р з 13600К треба карту не нижчу рівнем, ніж 3070-3080. Тобто, треба чекати.
У мене 2060с, яка в нових іграх трохи швидша за 1080Ті, але її не вистачає навіть з 11900, який на 20-30% слабше за 13600К в іграх. Так, в БФ 2042 на деяких картах є просадки до 80+ ФПС і це на середніх налаштуваннях графіки. В нових іграх це буде 50-70 ФПС на середніх.
-
Buldozer.
Member
Согласен с володейVolodya811: ↑ 25.12.2022 23:26Ні! Не варто. Карта вже дуже стара. Раджу Вам перечекати до весни на 1060. Причини:Alexsandre93: ↑ 22.12.2022 23:55 Мирного неба над головою, вітаю, обновив я свою пекарню з i5-4570 8gb ram(rom путаю), до i5-13600kf 32gb, НО через хріновий менеджмент капіталу , ту частину що мала іти на 3060ti-3070 пустив на плашку оперативи(16), поярче бж на 850, і по мєлочі ... Такс, підбираюсь до питання, на моєму тракторі стоїть асус1060-3... а мені предложили бу(по суті трейд ін) 1080ti з доплатою близько 5к грн. Варто воно того чи ні? Хто як думає?
1. Ринок відеокарт, як і ПК просто на дні. І не лише в Україні, а в усьому світі.
2. Коли ринок "падає", то продавці спочатку підвищують ціни, намагаючись зняти гроші з тих, хто їх має або кому дуже треба. Проте, через 3-6 місяців, низький виторг змушує їх різко обвалювати ціни. Десь на весну-літо, Хуанг нікуди не дінеться, знизить ціни. Тим більше, що його підпирають контракти з ТСМЦ.
3. Психічний злам у майнерів ще не настав. Вони тупо тримають карти, наївно вірячи у чудо. А він настане, бо стадія "прийняття" уже не за горами. Орієнтовно весна-літо і все буде завалено дешевими картами.
Брати зараз за 8к старезну 1080Ті - це нонсенс.
Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
П.С. Для 1080р з 13600К треба карту не нижчу рівнем, ніж 3070-3080. Тобто, треба чекати.
У мене 2060с, яка в нових іграх трохи швидша за 1080Ті, але її не вистачає навіть з 11900, який на 20-30% слабше за 13600К в іграх. Так, в БФ 2042 на деяких картах є просадки до 80+ ФПС і це на середніх налаштуваннях графіки. В нових іграх це буде 50-70 ФПС на середніх.
Надо подождать, к лету, а может к осени цены упадут. Лично я б обновлялся весной-летом 2024го. И игр-то новых нет. Кстати говорят DX18 будет прорывом. Его стоит подожлать.
Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
Будем знать, спс. Выборка статистики у нас не очень, и тестов недостаточно. Будем знать что 1080ти куда мощнее 5700хт. Ошиблись мы, мало карт перетестировали просто....LeoX: ↑ 23.12.2022 19:12 От прямо всім пи***кам хочу привіт передати. 1080ті навіть зараз має в дупу ту ж 5700хт. Сиди собі далі на ній. 6та серія трохи інші карти ніж 5та. Сиди собі далі на ній. Згоден, що може потрапитись фігня, але поки що все з картою та дровами окей, тому не треба гнати
Тс, бери собі 1080ті або ту ж 6700хт і не слухай "амд гівно, 10**серія вже труп. Не слухай. 1080/ті ще норм може навіть зараз
-
MSI-PC User
Member
О, барыги подтягиваются... Со своим "профессиональным" и "единственно правильным мнением"...
Я в середине года создавал в "Куплю" объявление о покупке низкопрофильной однослотовой карты GT 1030 для своего брендового Lenovo M90p, бюджет озвучивал максимум 1500 гривен. Тут же налетели эти мрази с "экспертным" мнением, что данная карта оценивается минимум в 2500 гривен и то пойди - найди. Что цена у них 3000 - это за счастье. И что? Прошло полгода и этих карт на OLX за 1500 гривен как грязи. Я тогда сказал, что не хотите сейчас продать за 1500 гривен - подожду нужное время и буду брать уже за максимум 1000 гривен. Так и сделаю. Из принципа: барыга должен страдать. Мне не к спеху - купленная за 400 гривен GT 720 1GD3 вполне тащит все задачи, даже встройки достаточно для офисных решений. Хотелось бы аппаратный декодер HEVC на 1030 и я его получу. За ту цену, которую сочту нужной. А не барыжную. Хочешь мои деньги - иди на уступки. Нет? До побачення... Засунь свои "драгоценные" карты себе в дупу. Плашмя. Барыга нажился на майнинге, теперь хочет нажиться на продаже этого хлама - хрен тебе, собака сутулая! Видели забугорное фото-видео, где тамошние барыги карты на вес продают? Вот и наши должны также страдать, ибо нефиг... Страна воюет и страдает, а они тут оклыгали после весенней срачки, когда орки стояли под Киевом и Харьковом, и теперь перешли в свой обычный режим обдираловки, что неприемлемо.
По поводу 1080ti. Их уже как грязи по ~5000 на OLX. Нафиг никому не нужный хлам, переживший две волны майнинга. Брать максимум по 3000 гривен у проверенного продавца. Даже если и сдохнет через полгода, то за такие деньги не жалко...
Я в середине года создавал в "Куплю" объявление о покупке низкопрофильной однослотовой карты GT 1030 для своего брендового Lenovo M90p, бюджет озвучивал максимум 1500 гривен. Тут же налетели эти мрази с "экспертным" мнением, что данная карта оценивается минимум в 2500 гривен и то пойди - найди. Что цена у них 3000 - это за счастье. И что? Прошло полгода и этих карт на OLX за 1500 гривен как грязи. Я тогда сказал, что не хотите сейчас продать за 1500 гривен - подожду нужное время и буду брать уже за максимум 1000 гривен. Так и сделаю. Из принципа: барыга должен страдать. Мне не к спеху - купленная за 400 гривен GT 720 1GD3 вполне тащит все задачи, даже встройки достаточно для офисных решений. Хотелось бы аппаратный декодер HEVC на 1030 и я его получу. За ту цену, которую сочту нужной. А не барыжную. Хочешь мои деньги - иди на уступки. Нет? До побачення... Засунь свои "драгоценные" карты себе в дупу. Плашмя. Барыга нажился на майнинге, теперь хочет нажиться на продаже этого хлама - хрен тебе, собака сутулая! Видели забугорное фото-видео, где тамошние барыги карты на вес продают? Вот и наши должны также страдать, ибо нефиг... Страна воюет и страдает, а они тут оклыгали после весенней срачки, когда орки стояли под Киевом и Харьковом, и теперь перешли в свой обычный режим обдираловки, что неприемлемо.
По поводу 1080ti. Их уже как грязи по ~5000 на OLX. Нафиг никому не нужный хлам, переживший две волны майнинга. Брать максимум по 3000 гривен у проверенного продавца. Даже если и сдохнет через полгода, то за такие деньги не жалко...
-
LeoX
Member
Ну не знаю. По тим тестам що бачив я то 1080ті в середньому відсотків на 8 швидша ніж 5700хт. Звісно, є такі ігри де вона програє, але в середньому таки швидше. Так що не знаю що ви там де тестували. Ось вибірка з 60+ іграми. На жаль вибрати 13 серію процесора не можна ще, та не думаю що сильно зміниться результат.Будем знать, спс. Выборка статистики у нас не очень, и тестов недостаточно. Будем знать что 1080ти куда мощнее 5700хт. Ошиблись мы, мало карт перетестировали просто....
- спойлер
У Тс така ж проблема як і в багатьох юзерів під час апгрейду ПК не вистачає на те що планував і ну прям капець як не хочеться чекати. Може я дурницю скажу, ьа якщо ви не хочете чекати то не простіше буде взяти карту в кредит на рік? Зараз куча акцій скрізь, спокійно можна взяти безвідсотковий і закрити його одразу по можливості.
-
Cirax
Member
MSI-PC User
Несмотря на обилие 1080Ti за 5кгрн, мою 1080 забрали за 6000 в тот - же день, когда выставил.
Несмотря на обилие 1080Ti за 5кгрн, мою 1080 забрали за 6000 в тот - же день, когда выставил.
-
MSI-PC User
Member
Cirax
Одну карту случайно продать за удачный прайс - не показатель. Продай их партию от 8 штук за 6к - тогда и поговорим. Рынок "нетерплячек" мал и не факт, что именно к тебе ломанутся за покупкой. Особенно как в моём случае: имею на руках 1070ti и спокойно могу переждать все волны цен, пока не получу удвоение производительности по сравнению с нынешней, т.е. дождусь условной 3070ti за 8-10 тысяч гривен. Или даже дешевле. С учётом того количества, которое есть на руках у населения и майнеров.
Одну карту случайно продать за удачный прайс - не показатель. Продай их партию от 8 штук за 6к - тогда и поговорим. Рынок "нетерплячек" мал и не факт, что именно к тебе ломанутся за покупкой. Особенно как в моём случае: имею на руках 1070ti и спокойно могу переждать все волны цен, пока не получу удвоение производительности по сравнению с нынешней, т.е. дождусь условной 3070ti за 8-10 тысяч гривен. Или даже дешевле. С учётом того количества, которое есть на руках у населения и майнеров.
-
Dremjke
Member
Вообще не стоит менять, одного франкенштейна на другого поменяешь барыгам на радость. С 1060/3 сейчас спокойно можно "пересидеть", а там деньжат подкопишь и купишь что-то поновее и поприличнее, а не это старьё допотопное, изнасилованное во всех позах.
-
Alexsandre93
Member
Підсумовуючи все що тут побачив, рішив з сумом на душі сидіти на 1063, хоча і "хочу" дуже давить.
-
Cirax
Member
Выбирать тебе, но рекомендую учитывать что те кто решил подождать дешевле в момент выхода rtx2080, более 2х лет грызли локти.Alexsandre93: ↑ 26.12.2022 11:16 Підсумовуючи все що тут побачив, рішив з сумом на душі сидіти на 1063, хоча і "хочу" дуже давить.
-
MSI-PC User
Member
Лично мне она тогда была неинтересна, а сейчас и подавно. Опять же, смотря на чём сидеть в режиме "ждуна".Cirax: ↑ 26.12.2022 11:19те кто решил подождать дешевле в момент выхода rtx2080, более 2х лет грызли локти
Выпей водки, закуси, возрадуйся жизни. Видяха и игрульки - подождут. Не корми тех, благодаря кому такие цены на видеокарты. Что старые, что новые...Alexsandre93: ↑ 26.12.2022 11:16"хочу" дуже давить
-
Vitalio
Member
Спокійно народ, скоро буде психологічний злам у Бульдозера та отримаєте rtx3080 за 12000 грн
PS: всі переходимо в кімнату очікування
viewtopic.php?f=27&t=265583&start=40
PS: всі переходимо в кімнату очікування
viewtopic.php?f=27&t=265583&start=40
-
st0k
Member
не сумуй друже, шпільни в дарк солс серію 1,2,3, як раз поки пройдеш - і гроші назбираєш на нову картуAlexsandre93: ↑ 26.12.2022 11:16 Підсумовуючи все що тут побачив, рішив з сумом на душі сидіти на 1063, хоча і "хочу" дуже давить.
-
Firebrand
Member
так а ты сам, какую карту хочешь взять в перспективе? ведь судя по всему, на модели невидии адекватная цена будет нескоро.Alexsandre93: ↑ 22.12.2022 23:55 Мирного неба над головою, вітаю, обновив я свою пекарню з i5-4570 8gb ram(rom путаю), до i5-13600kf 32gb, НО через хріновий менеджмент капіталу , ту частину що мала іти на 3060ti-3070 пустив на плашку оперативи(16), поярче бж на 850, і по мєлочі ... Такс, підбираюсь до питання, на моєму тракторі стоїть асус1060-3... а мені предложили бу(по суті трейд ін) 1080ti з доплатою близько 5к грн. Варто воно того чи ні? Хто як думає?
-
Alexsandre93
Member
3060ті\3070 або 4060. Чекатиму виходу, та що буде по ціна\фепеси...
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
П.с.згадав модель ноута hp pavilion dv6-3155sr
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
П.с.згадав модель ноута hp pavilion dv6-3155sr
-
pe4ivko
Member
Якщо 1080ті жива і обслуговувалася, то норм заміна імхо.
-
Firebrand
Member
я уже упоминал этот факт, но комьюнити оверов , превратилось в очкунов.pe4ivko: ↑ 26.12.2022 14:48 Якщо 1080ті жива і обслуговувалася, то норм заміна імхо.