GTS 250 palit та Asrock G41C-VS

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
gehka3
Катярко

Повідомлення

WSavage
Добро, сегодня закину на НП :beer:
ILVGdev
Member

Повідомлення

Дякую й щe раз усім дякую,нe очікував що замість відповіді на питання отримую в тозі новий комп'ютeр,з наступаючим Різдвом(можe його хтось 25 грудня відмічає) :banan:
WSavage
Member

Повідомлення

Доброго вечора! Щось я провтикав, та не знайшов в себе бж на 450-500W, якщо хтось бажає долучитись, було б добре, від себе можу запропонувати офісний fsp на 350w з моєю невеликою доплатою, потрібно щось схоже, але з більшим запасом
BattleCru
Member

Повідомлення

WSavage
Щось придумаю. Блок за мною, черканіть до якої дати він має бути у вас
ILVGdev
Member

Повідомлення

Я ось дивлюсь,і мабуть ще 2 дня з'явилось відчуття,наче тут усі овери - як одна сім'я.До цього я не бачив таких примірів з'єднання для якоїсь мети :beer:
nochnik89
Member

Повідомлення

ILVGdev
:)
срачи тут тоже хорошие устраиваются, большие дяди как дети малые :gigi:
У тебя будет простой корпус и туда запилена материнка. Чуваки вроде обещали еще охлад.
Клаву забрал тебе, там еще что-то заехало. Блоков питания у меня нету, да и я ними не занимаюсь, так что жду. В лс пишите мне.
Соберу тебе все аккуратненько, та и поедет готовая тачка. Будет бегать на уровне i7 2600го + есть возможность потом поставить проц помощнее

Отправлено спустя 1 минуту :
наличие креплений к охладу необязательно , у меня в конторе их сами запилят из металла на станке
ILVGdev
Member

Повідомлення

nochnik89: 25.12.2022 21:38 ILVGdev
срачи тут тоже хорошие устраиваются, большие дяди как дети малые :gigi:
Ну,без срачей форум - уже не форум,а скорее какая-то постная фигня,имхо :rotate:

Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
nochnik89: 25.12.2022 21:38 ILVGdev

У тебя будет простой корпус и туда запилена материнка. Чуваки вроде обещали еще охлад.
Клаву забрал тебе, там еще что-то заехало. Блоков питания у меня нету, да и я ними не занимаюсь, так что жду. В лс пишите мне.
Соберу тебе все аккуратненько, та и поедет готовая тачка. Будет бегать на уровне i7 2600го + есть возможность потом поставить проц помощнее

Отправлено спустя 1 минуту :
наличие креплений к охладу необязательно , у меня в конторе их сами запилят из металла на станке
А я думал сам собирать буду,если честно,для меня это прям какой-то обряд и лютое экстази,может быть просто по причине что собираю раз в год,два на пасху.Но да ладно,я и собираю однако не очень,не прям "тяп-ляп,и так сойдёт",но опыта явно как у тракториста в опере :tomat:
ILVGdev
Member

Повідомлення

Усім щиро дякую,комп'ютер прийшов.З'явились хоч і складності дивного DPI миші та непорозумінь з біосом,але вже вирішив.Правда,DVI кабелю нема,так що стартовал з 7600 gs,та й тому що нема інету,і я не знаю як на свій телефон скачувати ігри покрутіші,щоб пам'яті вистачало,але то вже не важно.Також не знайшов коврику,але й ладно,ви вже і так багато чого для мене зробили.Відео пізніше скину,коли у друга буду.
a_z_z_y
Member

Повідомлення

ILVGdev: 30.12.2022 13:10З'явились хоч і складності дивного DPI миші.
Постав програму з сайту SteelSeries під свою мишу. Там є регулювання DPI та чутливості.
Також центральна кнопка біля колеса задає 2 варіанти DPI. Можливо його випадково нажали.
Приємного користування :beer:
nochnik89
Member

Повідомлення

ILVGdev
пускай служит
WSavage
Member

Повідомлення

Всім привіт! Дуже дякую усім хто долучився, скину конфіг та фото які ми зробили під час збірки, можливо комусь цікаво буде, а можливо хтось захоче також долучитись у майбутньому :beer:

Головне ми зробили, подарували хлопцю новий конфіг, та сподіваюсь влаштували свято, новорічне диво, коли незнайомі люди можуть зробити іншим приємний подарунок

Найкрутіші овери:
nochnik89
a_z_z_y
gehka3
Capz
Death
OverPow
Deadpool
ILVGdev
Member

Повідомлення

Ще раз усім щиро дякую,без вас я б такий комп зібрав мабуть через років 2-4,але вже маю на руках кул пк,з наступаючим новим роком усіх,відео на жаль не скину сьогодні,не знаю коли зможу,але скину.Бажаю щоб у усіх було все вері вері гуд :D
gehka3
Катярко

Повідомлення

ILVGdev
Наздоровье, и нам радость была и тебе полезности :up:

Добро - оно приумножается малыми силами, всем спокойных праздников :beer:
a_z_z_y
Member

Повідомлення

WSavage: 30.12.2022 13:29 Найкрутіші овери:
nochnik89
a_z_z_y
gehka3
Capz
Death
OverPow
Deadpool
То за одну мишу аж на друге місце поставили, то занадто :gigi:
WSavage
Member

Повідомлення

a_z_z_y: 30.12.2022 17:39
WSavage: 30.12.2022 13:29 Найкрутіші овери:
nochnik89
a_z_z_y
gehka3
Capz
Death
OverPow
Deadpool
То за одну мишу аж на друге місце поставили, то занадто :gigi:
То по пам’ять писав, кожен хто доєднався молодець :super:
ILVGdev
Member

Повідомлення

До речі,я до цього,місяців 2 назад,купляв серверну оперативу ддр3 на 4 гб за кошерну сотню,і звістно вона не підійшла до сокету 775,але.На цей ПеКа стала аж ніфіг робити,тепер в мене вже 12 гб :gigi: :gigi:
gehka3
Катярко

Повідомлення

WSavage
:beer:
OverPow
Member

Повідомлення

Всем :beer:

ILVGdev :beer: <<<--- Сок
ILVGdev
Member

Повідомлення

OverPow: 30.12.2022 20:44
ILVGdev :beer: <<<--- Сок
Живчик с пеной))
nochnik89
Member

Повідомлення

OverPow
:laugh:
ILVGdev: 30.12.2022 18:02купляв серверну оперативу ддр3 на 4 гб за кошерну сотню,і звістно вона не підійшла до сокету 775,але.На цей ПеКа стала аж ніфіг робити,тепер в мене вже 12 гб :gigi: :gigi:
ооо, первый апгрейд )
Відповісти