Останні статті і огляди
Новини
Яка карта буде сильнішою?
-
Esstet
Junior
Ну тогда ясно! Тогда в любом случае 5850! И новая и гониться легко и памяти хватит!
-
Nic_Roman
Member
LG Flatron W2353V
-
Andrey235
Member
Nic_Roman
Тяжело что-то сказать. Я никогда не понимал людей, которые хотят сделать неоптимальную покупку со словами "А мне все равно, я так хочу!". ИМХО, безумие - вкладывать деньги в морально устаревшую видеокарту, пусть она сегодня и будет быстрее, чем более перспективная, но через полгода, когда массово пойдет дх11, это будет конкретный влет по деньгам, потому что твои 2 4870 упадут в цене изрядно, т.к. будут никому не нужны.
Однозначно, продавать 4870 и брать 5850.
Тяжело что-то сказать. Я никогда не понимал людей, которые хотят сделать неоптимальную покупку со словами "А мне все равно, я так хочу!". ИМХО, безумие - вкладывать деньги в морально устаревшую видеокарту, пусть она сегодня и будет быстрее, чем более перспективная, но через полгода, когда массово пойдет дх11, это будет конкретный влет по деньгам, потому что твои 2 4870 упадут в цене изрядно, т.к. будут никому не нужны.
Однозначно, продавать 4870 и брать 5850.
-
Nic_Roman
Member
я монітор не планував міняти , але підвернувся клієнт що хоче забрати монітор то чому ні, спочатку поміняю монік, а потім відяху напевно візьму 5850 коли подещевшає принаймі до 280 а так чекаю на клієнта на монітор беру LG Flatron W2353V , сижу на 4870, просто переплачувати за відяху 110 баканів не інтересно(рекоменд. ціна 250-260вроді а в середньому референс 345-380)
-
Бесценно
Member
+1Тяжело что-то сказать. Я никогда не понимал людей, которые хотят сделать неоптимальную покупку со словами "А мне все равно, я так хочу!". ИМХО, безумие - вкладывать деньги в морально устаревшую видеокарту
по моєму треба чекати зниження цін на нові відяшки і вихід гт100,і там десь весною щось прикупити.
-
Nic_Roman
Member
взяв ATI Radeon HD5850 power color, холодна(в порівнянні з 4870), тиха, погнав 775/4800, ну і шустра розуміється