Останні статті і огляди
Новини
Производители видеокарт. Статистика, отзывы, впечатления
-
SVVAT
Member
Не знаю що там Вам смішно,але я передивився мабудь шість,сім тестів карт 3070,3070ті,3080 що продаються зараз на барахолці,та в моєму регіоні по олх за адекватні гроші.
Жодної з них не було хододнішої..жодної.
Точніше одна була 67градусів,тріо,але на відкритому стенді,та трохи в поганому зовнішньому стані.тому я її не взяв.
Всі картки б/у звісно..всі були не меньше ніж 76-77градусів у суперпозішн.(при 30-40% обертів кулерів)
Коли просив продавця збільшити оберти,аби збити температуру до 67-70,то всі переваги більших охладів,аніж у гемінг про-зникали.картки ставали дуже гучними,бо вентилятори працювали на 80-100%.
Саме тому я купив собі такий самий паліт гемінг про ,але 3080.
Налаштував андервольтом температури та шум і заспокоївся.
Точніше одна була 67градусів,тріо,але на відкритому стенді,та трохи в поганому зовнішньому стані.тому я її не взяв.
Всі картки б/у звісно..всі були не меньше ніж 76-77градусів у суперпозішн.(при 30-40% обертів кулерів)
Коли просив продавця збільшити оберти,аби збити температуру до 67-70,то всі переваги більших охладів,аніж у гемінг про-зникали.картки ставали дуже гучними,бо вентилятори працювали на 80-100%.
-
Timedemo
Member
Ви дали оцінку по чужим картам, які невідомо з яких умов прийшли до свого стану. А я Вам розповідаю з досвіду використання, нових карт з коробок, на дистанціях.SVVAT: ↑ 07.08.2023 10:08 Не знаю що там Вам смішно,але я передивився мабудь шість,сім тестів карт 3070,3070ті,3080 що продаються зараз на барахолці,та в моєму регіоні по олх за адекватні гроші.
-
SVVAT
Member
Timedemo
А навіщо Ви мені розповідаєте про нові карти?
В ютубі 10500роліків де блогери зрівнюють нові карти.якби я сбирався обирати нову карту,подивився б відос.
Я дав оцінку тому,що зараз продається на ринку.Воно майже все з майнінгу,хто би що не писав в об'яві.це зрозуміло.Бо як бум майнінга-карт нема ніде,навіть в три ціни не знайти .Як тільки майнінг всьо,повно карт і те що вони з майнінгу пишуть одиниці..усі без майнінгу,куди не плюнь.
На олх взагалі всі карти суто ігрові с домашніх компів.
Хто тоді майнив?..не зрозуміло..три-чотири людини з форуму скупили усі карти в країні два роки тому виходить.
І головний висновок,що я написав,що для вживаних карт не так суттєво бренд,модель..як їх стан,та ціна.
Все інше нівелюється андервольтом.
Ось і усе.
А навіщо Ви мені розповідаєте про нові карти?

В ютубі 10500роліків де блогери зрівнюють нові карти.якби я сбирався обирати нову карту,подивився б відос.
Я дав оцінку тому,що зараз продається на ринку.Воно майже все з майнінгу,хто би що не писав в об'яві.це зрозуміло.Бо як бум майнінга-карт нема ніде,навіть в три ціни не знайти .Як тільки майнінг всьо,повно карт і те що вони з майнінгу пишуть одиниці..усі без майнінгу,куди не плюнь.
На олх взагалі всі карти суто ігрові с домашніх компів.

Хто тоді майнив?..не зрозуміло..три-чотири людини з форуму скупили усі карти в країні два роки тому виходить.

І головний висновок,що я написав,що для вживаних карт не так суттєво бренд,модель..як їх стан,та ціна.
Ось і усе.
-
Timedemo
Member
Я не кажу про нові, я кажу що в мене були нові, які пройшли дистанції, і після цих дистанцій, я бачив хто є хто на виході.SVVAT: ↑ 08.08.2023 13:32 Timedemo
А навіщо Ви мені розповідаєте про нові карти?![]()
На олх взагалі всі карти суто ігрові с домашніх компів.![]()
Хто тоді майнив?..не зрозуміло..три-чотири людини з форуму скупили усі карти в країні два роки тому виходить.![]()
Ось і усе.
-
SVVAT
Member
Мені нема що додати.я все що мав сказав.андервольт форева.
-
corban_jum
Member
Придбав KFA 3090.
У неї з іншого боку маленький вентилятор. Так от-від нього вихлоп в добре продваємому корпусі( Xigmatek Utgard) що стіл нагріваєтся, не кажуче вже про верхню частину корпуса. Це нормальна сітуація?
У неї з іншого боку маленький вентилятор. Так от-від нього вихлоп в добре продваємому корпусі( Xigmatek Utgard) що стіл нагріваєтся, не кажуче вже про верхню частину корпуса. Це нормальна сітуація?
-
QUASLMODO
Junior
Придбав Сапфір Х080 (6700 10ГБ) за 7500, задоволений, як кіт із банкою сметани.
Рецепт "приготування" цієї карти
1. ЦП із iGPU
2. Активація у біосі одночасної роботи iGPU, та дискретки (ДО ВСТАНОВЛЕННЯ Х080)
3. Встановлюємо карту, та приєднуємо HDMI до мат. плати.
4. Встановлюємо драйвер та граємо.
Рецепт "приготування" цієї карти
1. ЦП із iGPU
2. Активація у біосі одночасної роботи iGPU, та дискретки (ДО ВСТАНОВЛЕННЯ Х080)
3. Встановлюємо карту, та приєднуємо HDMI до мат. плати.
4. Встановлюємо драйвер та граємо.
-
Despair312
Junior
Вітаю, ніхто не може підказати, чому насамперед на олх і т.д. продають як б\у переважно Msi GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G? Невже настільки проблемна карта?
-
Vlaad13
Member
Всё msi 4 к серии не очень, по разным причинамDespair312: ↑ 01.10.2023 10:11 Вітаю, ніхто не може підказати, чому насамперед на олх і т.д. продають як б\у переважно Msi GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G? Невже настільки проблемна карта?
-
fantomrulezz
Member
За всіх не скажу, але з моїм екземпляром все добре, ніяких проблем не виявлено.Despair312: ↑ 01.10.2023 10:11Вітаю, ніхто не може підказати, чому насамперед на олх і т.д. продають як б\у переважно Msi GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G? Невже настільки проблемна карта?
Система охолодження бімба - тримає 70 з копійками градусів на 450 Вт прожорі та ще й доволі тиха.
Вийшла приблизно така ж по температурам та шуму, як і Asus TUF 3080 TI, що була до неї (а жере вона +100 Вт десь).
Взагалі зовсім немаленький таф на фоні неї виглядає як якийсь мідл

-
Dremjke
Member
corban_jum: ↑ 14.08.2023 09:50Придбав KFA 3090.
Вы же комнатный обогреватель купили...corban_jum: ↑ 14.08.2023 09:50У неї з іншого боку маленький вентилятор. Так от-від нього вихлоп в добре продваємому корпусі( Xigmatek Utgard) що стіл нагріваєтся
-
Vlaad13
Member
-
unique-neon
Member
На днях помітив чорні екрани на MSI RTX 4090 Suprim в 4к 144гц. Виникають тільки під час ігор на кілька секунд, зокрема і не вимогливих (CS наприклад, 2D інді), головне щоб умовно direct x юзали. Хоча не всюди, в GTA V наприклад проблема не спостерігалась.
Ігри наче і не помічають нічого незвичайного, звук не заїкається, логіка виконується як ні в чому не бувало. Виглядає, наче сам рендеринг під капотом нормально продовжується, хоча монітор і стає чорним.
Чому саме зараз помітив - перевів Power management mode в Normal (дефолтне значення, на Prefer maximum performance карта мала зависокі частоти в простої).
Трохи погуглив, знайшов відгук, що може бути пов'язане з DSC (юзається для моніторів з високою герцівкою).
Тож воркераунди у мене, які перевірено працюють:
- повернути Power management mode на Prefer maximum performance
- знизити частоту екрана до 120 Гц
Пробував нові дравйвери, і піврічної давності, різні дісплей порти на карті, навіть глянув, чи кабель живлення не підгорів (як новий), нових прошивок для карти наче нема.
Якщо хтось знає фікс, буду вдячний)
Ігри наче і не помічають нічого незвичайного, звук не заїкається, логіка виконується як ні в чому не бувало. Виглядає, наче сам рендеринг під капотом нормально продовжується, хоча монітор і стає чорним.
Чому саме зараз помітив - перевів Power management mode в Normal (дефолтне значення, на Prefer maximum performance карта мала зависокі частоти в простої).
Трохи погуглив, знайшов відгук, що може бути пов'язане з DSC (юзається для моніторів з високою герцівкою).
Тож воркераунди у мене, які перевірено працюють:
- повернути Power management mode на Prefer maximum performance
- знизити частоту екрана до 120 Гц
Пробував нові дравйвери, і піврічної давності, різні дісплей порти на карті, навіть глянув, чи кабель живлення не підгорів (як новий), нових прошивок для карти наче нема.
Якщо хтось знає фікс, буду вдячний)
-
festU
Member
Кто шо может сказать за msi ventus 2x 4070? Самая дешёвая 4070 что можно купить в Украине. На данный момент продаются <24к грн. Пишут что очень горячая и шумная к тому же. Мне чисто в игры поиграть и постримить. Может есть тут обладатели? Хотелось бы реальное мнение услышать.
-
GreenMile
Member
Саме звичайну 4070 (не ті) не можна брати у виконанні вантуз, у варіанті 3х був прорахунок, що одна з шести фаз живлення не була виведена на радіатор і сильно грілася. За 2х точно не скажу, але 2-вентильну я б в принципі не брав. 4070 краще якусь іншу подивіться.festU: ↑ 16.11.2023 11:30 Кто шо может сказать за msi ventus 2x 4070? Самая дешёвая 4070 что можно купить в Украине. На данный момент продаются <24к грн. Пишут что очень горячая и шумная к тому же. Мне чисто в игры поиграть и постримить. Может есть тут обладатели? Хотелось бы реальное мнение услышать.
-
festU
Member
Я рассматриваю только 2х кулерные видяхи, до 29см. Все что больше не влезут в мой корпус, а он мне нравится. Хорошая продуваемость и температуры.GreenMile: ↑ 16.11.2023 11:36Саме звичайну 4070 (не ті) не можна брати у виконанні вантуз, у варіанті 3х був прорахунок, що одна з шести фаз живлення не була виведена на радіатор і сильно грілася. За 2х точно не скажу, але 2-вентильну я б в принципі не брав. 4070 краще якусь іншу подивіться.festU: ↑ 16.11.2023 11:30 Кто шо может сказать за msi ventus 2x 4070? Самая дешёвая 4070 что можно купить в Украине. На данный момент продаются <24к грн. Пишут что очень горячая и шумная к тому же. Мне чисто в игры поиграть и постримить. Может есть тут обладатели? Хотелось бы реальное мнение услышать.
-
Vlaad13
Member
если для вас 96 градусов норм температура - берите конечноfestU: ↑ 16.11.2023 17:47Я рассматриваю только 2х кулерные видяхи, до 29см. Все что больше не влезут в мой корпус, а он мне нравится. Хорошая продуваемость и температуры.GreenMile: ↑ 16.11.2023 11:36 Саме звичайну 4070 (не ті) не можна брати у виконанні вантуз, у варіанті 3х був прорахунок, що одна з шести фаз живлення не була виведена на радіатор і сильно грілася. За 2х точно не скажу, але 2-вентильну я б в принципі не брав. 4070 краще якусь іншу подивіться.

-
GreenMile
Member
Візьміть іншу двокулерну.festU: ↑ 16.11.2023 17:47Я рассматриваю только 2х кулерные видяхи, до 29см. Все что больше не влезут в мой корпус, а он мне нравится. Хорошая продуваемость и температуры.GreenMile: ↑ 16.11.2023 11:36 Саме звичайну 4070 (не ті) не можна брати у виконанні вантуз, у варіанті 3х був прорахунок, що одна з шести фаз живлення не була виведена на радіатор і сильно грілася. За 2х точно не скажу, але 2-вентильну я б в принципі не брав. 4070 краще якусь іншу подивіться.
-
clocker2014
Junior
Доброго дня, недавно купив Asus rtx4070 Dual OC, зіткнувся з проблемою писку дроселів, причому під будь яким навантаженням у іграх / тестах їх чути на відстань пару метрів (вся система досить тиха окрім карти). Блок живлення наче непоганий Corsair rm650x, думаю проблема саме у відеокарті. Хтось зтикався з такою проблемою? Є шанс повернути продавцеві (розетка) чи краще звертатись у сервісний центр?
P.S Пробував лочити фпс, включати вертикальну синхронізацію, толку 0.
P.S Пробував лочити фпс, включати вертикальну синхронізацію, толку 0.
-
Melofon
Member
clocker2014
Почитайте страничку выбор видеокарт, там таких случаев тьма со всеми вендорами и со всеми моделями, такая вот печальная современная тенденция и вы ничего не сможете с этим поделать, только замена видеокарты, если не прошло 14дней с момента покупки то меняйте, может со следующей больше повезёт, кстати с современными бп сейчас та же проблема.
Почитайте страничку выбор видеокарт, там таких случаев тьма со всеми вендорами и со всеми моделями, такая вот печальная современная тенденция и вы ничего не сможете с этим поделать, только замена видеокарты, если не прошло 14дней с момента покупки то меняйте, может со следующей больше повезёт, кстати с современными бп сейчас та же проблема.