В ТЕМЕ ОБСУЖДАЮТСЯ ТОЛЬКО ВОПРОСЫ ПОЧИНКИ ВИДЕОКАРТ, ТЕХНОЛОГИИ И ОБОРУДОВАНИЕ!!! - тема для мастеров и разбирающихся
Сообщения типа "Что с моим компьютером? Тухнет экран в играх!" будут удаляться. С выдачей плюшек
Свидетели духовки/строительных фенов/утюгов - собираютсо тама: viewtopic.php?f=5&t=192421
Останні статті і огляди
Новини
Ремонт видеокарт [оборудование, технологии]
-
voyt9
Member
Привіт
Маю inno3d 3070 ichill x3
Був монітор Fhd 60гц, карта працювала тихо, звісно всі ААА проекти. Замінив монітор на 2к 175гц і тепер помітив що почала значно шуміти, при цьому по тестам в іграх доходить до 73°. Ще до неї не ліз ні разу, їй вже років 4, не розбиралась але від пилу регулярно чистив. Що порекомендуєте, прийшов час міняти термухи? Чи норм температури ще? Поки знизив напругу та в іграх трохи обмежив фпс, тримається 66-67°.
Маю inno3d 3070 ichill x3
Був монітор Fhd 60гц, карта працювала тихо, звісно всі ААА проекти. Замінив монітор на 2к 175гц і тепер помітив що почала значно шуміти, при цьому по тестам в іграх доходить до 73°. Ще до неї не ліз ні разу, їй вже років 4, не розбиралась але від пилу регулярно чистив. Що порекомендуєте, прийшов час міняти термухи? Чи норм температури ще? Поки знизив напругу та в іграх трохи обмежив фпс, тримається 66-67°.
-
Alex646
Member
Це чудові температури. Я б не ліз.
-
voyt9
Member
ще трохи підкрутив параметри в афтербьорнері, то 65град. чип, 77 хотспот, при 1785мгц на 0,9В. і тихіша стала. не буду лізти, дякую) (а то зроблю ще гірше)Alex646: ↑ 13.02.2025 11:31 Це чудові температури. Я б не ліз.