Думи нові йшли норм, етьорнал навіть з ртх при андервольті до 990. Той же виживач Еншраудед на анріаілі 5, при цьому в оверлеї показує вулкан апі, йшов на момент виходу з андервольтом взагалі без проблем, зразкова прям оптимізація на моєму конфігу, без статерів найменших. Загалом, ігри які грав на вулкані тільки найкращі враження що до оптимізації.l-m: ↑ 23.03.2024 21:46Так от — спробуйте якісь ігри які одразу на Вулкані. Чи будуть проблеми з ними також у віндовсі?
Останні статті і огляди
Новини
RX 6800 проблеми зі стабільностю в деяких іграх/тестах
-
Kib
Member
-
Dremjke
Member
Ну, вы пощупали, что такое карты от AMD, делайте выводы
-
Alex646
Member
А може напруги трошки накинути і поможе?
-
shnok
Member
я зрозумів, якщо навіть не уявляєте, тоді дійсно гадайте далі на кавові гущі. Я так також думав, тільки коли мені було років 20, в цьому світі все простіше, послали в брейні, зайшли в локальний магазин простіше, одразу можна взяти флешку з 3дмарком, і повірте вам за пару сотень ніхто не відмовить, бійтесь далі, хоча дійсно, ви ще боїтеся що пошкодять вам карту, яка і так цілком нормально не працює . а то що вірогідно ваша карта майнила цілодобово, то це не так страшноKib: ↑ 23.03.2024 20:55Малось на увазі доступність такої опції в магазині, я про таке не чув. Як ви собі це уявляєте, заходжу я наприклад в брейн, і такий, " у вас тут відюху б/в, не у вас куплену, в 3д марк можна прогнати?" а вони такі звісно, заходьте в задні двері, там вас вже чекають" Ні, звісно спитати можна в обличчя не дадуть, але мені чомусь здається в кращому випадку мене в їх сервіс направлять.shnok: ↑ 23.03.2024 20:25Навіщо Вам офіційно щось тестувати
п.с. я якщо що без негативу, вам інша людина одразу дала пораду, підкинути карту на інший системник, все
Сам буваю в Житомирі, приблизно раз в місяць, повірте за пару годин домовився з якимось магазином або сервісом точно
-
Shandor1982
Member
Магазин Гігібайт на Покровській за пару сотень може потестити. Брейн теж думаю не відмовить. В Житомирі це не проблема. Але з фаховою допомогою то вже біда. Я б їм розбирати свою карту не дав - не маю довіри. Вже краще самому. А от тямущих майстрів ремонтників я в Житомирі не знаю.
-
shnok
Member
Shandor1982
Про це мова не йде, мова про те, щоб просто з'ясувати проблема в карті, чи, але автор ...
Про це мова не йде, мова про те, щоб просто з'ясувати проблема в карті, чи, але автор ...
-
Kib
Member
Воно по факту її не накидує, в рдна 2 дуже дивна по суті на половину залочена система керування живлення. Навіть якщо накидувати через More Power Tool, то в адреналіні типу смужка напруги стає довше, значення збільшується, але по моніторингу вона навіть падає з дефолтних 1025мв до щось 1012мв.Alex646: ↑ 24.03.2024 00:48А може напруги трошки накинути і поможе?
Відправлено через 52 секунди:
Дякую за конкретну наводку, зайду спитаю при нагоді.Shandor1982: ↑ 24.03.2024 04:06Магазин Гігібайт на Покровській за пару сотень може потестити.
-
Kib
Member
Потестив, той самий результат в тайм спай, помилка 3д марк при спробі запустити графік тест 1.Shandor1982: ↑ 24.03.2024 04:06Магазин Гігібайт на Покровській за пару сотень може потестити.
Послання тим хто купує б/в карти. Проганяйте їх в тайм спаї і спід веї, часи бубликів і фаєр страйків в минулому, зараз треба дивитись тести в діректі 12.
-
lewerlin
Member
Я робив ще цікавіше - Кіберпанк на макс. променях, Площа Корпорацій, лишав на пару годин. Ніякі бенчі і поруч не стояли.Kib: ↑ 25.03.2024 17:16Послання тим хто купує б/в карти. Проганяйте їх в тайм спаї і спід веї, часи бубликів і фаєр страйків в минулому, зараз треба дивитись тести в діректі 12.
-
Grava
Member
3вьфкл speed way чудово навантажуєlewerlin: ↑ 25.03.2024 18:02Ніякі бенчі і поруч не стояли.
-
lewerlin
Member
Здмарки нормально коджені, на відміну від реальних ігор. Як тест саме на стабільність, важкі ігри будуть краще.Grava: ↑ 25.03.2024 18:063вьфкл speed way чудово навантажує
З оперативкою та ж хрінь - ідеальні мемтести і вильоти в Доті.
-
Kib
Member
Промені взагалі не гарантія, в моєму випадку, увімкнення променів жодного разу не тригерило нестабільність, але при цьому карту навантажувало дуже сильно.lewerlin: ↑ 25.03.2024 18:02Я робив ще цікавіше - Кіберпанк на макс. променях, Площа Корпорацій, лишав на пару годин. Ніякі бенчі і поруч не стояли.
Загалом будь-який тест не являється абсолютною перевіркою стабільності вк, але не треба ігнорити тести які начебто не сильно вантажать карту.
-
lewerlin
Member
Річ саме про щось технологічне, типу Кіберпанку.Kib: ↑ 25.03.2024 18:36Промені взагалі не гарантія, в моєму випадку, увімкнення променів жодного разу не тригерило нестабільність, але при цьому карту навантажувало дуже сильно.
Загалом будь-який тест не являється абсолютною перевіркою стабільності вк, але не треба ігнорити тести які начебто не сильно вантажать карту.
-
Kib
Member
Ну кіберпанк не грав, тому не скажуlewerlin: ↑ 25.03.2024 18:44Річ саме про щось технологічне, типу Кіберпанку.
-
shnok
Member
я колись тут також придбав рх580 , прогнав бублик і на цьому все. Через місяць захотів пограти в mass effect а з картою були проблеми, довго описувати, тому бублик вже тоді був в минулому. Зрозуміло що вже поїзд пішов і продавцеві навіть не писавKib: ↑ 25.03.2024 17:16Потестив, той самий результат в тайм спай, помилка 3д марк при спробі запустити графік тест 1.Shandor1982: ↑ 24.03.2024 04:06Магазин Гігібайт на Покровській за пару сотень може потестити.
Послання тим хто купує б/в карти. Проганяйте їх в тайм спаї і спід веї, часи бубликів і фаєр страйків в минулому, зараз треба дивитись тести в діректі 12.
-
Veles7
Member
Андервольт нужно делать грамотный - я когда сильно душил карту по питанию, у меня тоже игры вылетали. Тоже происходило и с процом и оперативкой - отключение и синий экран. Причем это происходило не со всеми играми, так что свои ошибки в настройке можно выявить позже и грешить на кривые игры и прочее. Лучшим бенчмарком выступают Киберпанк, игра оч чувствительна, если выставил кривые параметры.
-
Kib
Member
Помилки на сток вольтажі і частотах, андервольт то вже приємний бонус, як пощастить.Veles7: ↑ 26.03.2024 18:30Андервольт нужно делать грамотный - я когда сильно душил карту по питанию, у меня тоже игры вылетали.
Але я готовий вислухати пропозиції як "грамотним андервольтом" можна пофіксити проблему.
-
Veles7
Member
Найди гайд по андервольту\разгону на свои комплектующие на ютубе. Смотри в первую очередь с лучшим соотношением лайков\дизлайков и большим числом просмотров. Сбрасывай все настройки проца, памяти и карты по умолчанию. И начинай поочередно - память, проц, карта в любой последовательности. Устанавливаешь Киберпанк 2077 и тестируешь по каждому разгону хотя бы час. 1-2 часа на проц, потом на видяху и память. Игра даже в баре за бандюка при кривых значениях выкинет тебя на первых 10 мин игры в случае неверного значения.Kib: ↑ 27.03.2024 06:50Помилки на сток вольтажі і частотах, андервольт то вже приємний бонус, як пощастить.Veles7: ↑ 26.03.2024 18:30Андервольт нужно делать грамотный - я когда сильно душил карту по питанию, у меня тоже игры вылетали.
Але я готовий вислухати пропозиції як "грамотним андервольтом" можна пофіксити проблему.
-
Sanc
Member
Карта підєднана окремими кабелями від БП чи одним? Бо якщо одним - в цьому і трабла
Якщо різними кабелями - души паверлімітом карту, скоріше всього трабли або в деградованому чіпі або в ВРМ
Якщо різними кабелями - души паверлімітом карту, скоріше всього трабли або в деградованому чіпі або в ВРМ
-
Kib
Member
ОкремимиSanc: ↑ 08.04.2024 01:54Карта підєднана окремими кабелями від БП чи одним? Бо якщо одним - в цьому і трабла
Душіння поверлімітом через More Power Tool з більшим значенням ніж дозволяє адреналін, єдине що я не пробував. Бо те що дозволяє адреналін не допомагає. Але взагалі, зменшення паверліміту ще в попередніх намагання намацати стабільність приводить лише до більшої нестабільності. Мені здається справа не в тому що карта не може тримати якесь там навантаження по Вт, але це тільки здогадки.Sanc: ↑ 08.04.2024 01:54Якщо різними кабелями - души паверлімітом карту, скоріше всього трабли або в деградованому чіпі або в ВРМ