Вот, кажется, в этом собака и зарыта. Ты банально "кастрировал" карту.Triple: ↑ 16.03.2023 10:04Я +- настроїв нормально криву та андервольт. і некуди потім не ліз.
Останні статті і огляди
Новини
Нестабильная нагрузка RX580
-
Dremjke
Member
-
Cirax
Member
Сбрасывайте на заводские, а потом смотрите. При андервольте такие приколы возможны.Triple: ↑ 16.03.2023 10:17А якщо я просто сброшу андервольт,а криву трогати не буду. Так нормально буде щоб перевірити?Alex+: ↑ 16.03.2023 10:13 думаєєте що нормально, а карта, вочевидь, думає інакше
я так сиджу я дивлюсь парарельно інші форуми и бачу що це часта проблема з цією відеокартою![]()
На моей профильной при некоторых напряжениях и частотах возможны фризы, которые исчезают если напряжение на пару сотых, или частоту на пару МГц сдвинуть.
Например: 0.843В/1905МГц - фризы есть;
при 0.843В/1917МГц( или 1890) их нет.
Самое смешное, что она иногда при напряжении 0.843 жрёт 340+Вт, когда игра грузится.
При этом в нормальном режиме работы при том же напряжении - 240Вт.
Відправлено через 4 хвилини 16 секунд:
Ps. Поигрался, и забил. 100Вт не стоят этого гемора с настройкой.
-
Buldozer.
Member
15к за рх580?Triple: ↑ 16.03.2023 08:04 Alex646
Зрозумів, шкода якщо це правда, 15 к за б/в.
А ви знаєте як позбавитись цієї проблеми?

Ну вы даете. Купили б у меня стрикс 480 за 3к и не мучались бы так.
по делу, снесите полностью все.
поставьте винду 10 (не 11ю) дрова пусть станут автоматом.
Сбросьте до завода биос, потом обновите биос на материнке до последнего.
профит
-
Enjoy
Member
Даже если она новая, но 15к за rx588 в 2023 году, это серьёзно ? 

-
simoralesha
Member
Як вже написали 4/4 дещо слабенький. Але потрібно ще розуміти , що це архітектура zen1 и там шина інфініті фабрік є вузьким місцем. Її потрібно піднімати. Робиться це розгоном оперативної пам'яті.Triple:Ryzen 3 2200G
Якщо у Вас працює на стандартних частотах jedec типу 2133/2400/2666 , то це також вдаряє по продуктивності в іграх.
-
Triple
Junior
Alex+
Переустановив я драйвер, і в мене нестабільність пропала, зараз в saints row 4 нагрузка 47-54.
Проблема була в андервольті(
Переустановив я драйвер, і в мене нестабільність пропала, зараз в saints row 4 нагрузка 47-54.
Проблема була в андервольті(
-
Alex+
Member
шо і треба було довести... 

-
Triple
Junior
Alex+
Це виходить мені андервольт робити заборонено? Чи я можу зробити його но тільки сам тестуючи усе, а не як в прошлий
раз япросто взяв перше відео с готовим налаштуванням.
Це виходить мені андервольт робити заборонено? Чи я можу зробити його но тільки сам тестуючи усе, а не як в прошлий
раз япросто взяв перше відео с готовим налаштуванням.
-
Alex+
Member
Звісно. Ці всі мануали показують тільки послідовність дій, а самі значення тільки індивідуально підбирати требаTriple: ↑ 16.03.2023 13:24ільки сам тестуючи усе
-
Triple
Junior
Alex+
Добре, дякую за допомогу
Добре, дякую за допомогу
-
Rosberg
Member
Я постійно кажу людям, які не є інженерами. Не треба лізти далеко в хащі і копати глибоко.