Вопрос по гарантии EVGA

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

З поміткою, що це повернення товару.
yupi
Member

N1amn
Растаможка обычно
DesireUA
Member

Средине этого года евга не предоставляет гарантии без наличия чека или инвойса, увы
TheGuy
Member

DesireUA
Вибачте за певну недовіру,але можна якийсь пруф?
Сам являюсь власником подібної "сироти" без документів,і купувалася в свій час з розрахунком на лояльний саппорт Евги.І тут такі новини...
kolesnukm
Member

Коли реєстрував свою карту куплену тут на форумі то в листі було посилання на сторінку де крім інструкції як завантажити інвойс був такий текст

спойлер
Products Eligible for EVGA's Standard Warranty do not require an invoice prior to purchases made before May 25th, 2018. EVGA Warranty begins from the date that the product was originally shipped from the EVGA warehouse. For the original owner of a product, a valid invoice that can be verified from an approved reseller may be uploaded to receive warranty from the date of purchase instead. Please see the EVGA Warranty page for more details.
TheGuy
Member

kolesnukm
Дякую,заспокоїли!
Ентузіастів,що напередодні анонсу 20х0 купували нові карти Евги сіряком без доків,мабуть,не так багато,тож масштаб трагедії незначний.
Хух.
yupi
Member

DesireUA
басни крылова за 300? :)
только 2 недели назад отправлял бп без каких либо чеков и бумаг. уже едет обратно ;)
KTM2015
Junior

DesireUA
Пруфы?
Или Чукча не читатель, Чукча — писатель.
DesireUA
Member

Будут вам пруфы, я пытался зарегать свою видяху в сапорте меня послали, скину переписку, сорри что так долго

Отправлено спустя 12 минут 18 секунд:
Вот
спойлер
https://b.radikal.ru/b22/1812/5e/3dbeb2a95d36.jpg
Hi,

thanks for your detailed request - regarding our terms and conditions, products which are bought AFTER May 25, 2018. need an invoice loaded to the profile - the original invoice from the first owner and an receipt from the purchase - without we are not able offer any kind of RMA service,

Have a good day,

Regards,
Bl0kbaster
Member

DesireUA:Будут вам пруфы, я пытался зарегать свою видяху в сапорте меня послали, скину переписку, сорри что так долго

Отправлено спустя 12 минут 18 секунд:
Вот
спойлер
https://b.radikal.ru/b22/1812/5e/3dbeb2a95d36.jpg
Скрин очень маленький его не разглядеть ...
kolesnukm
Member

так я про це і писав в своєму повідомленні, всі карти куплені після 25 травня 2018 року потребують чек або інвойс а решту ще на старих умовах

Єдине що зараз щоб взнати до якої дати діє гарантія потрібно її зареєструвати і написати в підтримку
DesireUA
Member

kolesnukm:так я про це і писав в своєму повідомленні, всі карти куплені після 25 травня 2018 року потребують чек або інвойс а решту ще на старих умовах

Єдине що зараз щоб взнати до якої дати діє гарантія потрібно її зареєструвати і написати в підтримку
Ну так и сделал сказали гуляй Вася

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Bl0kbaster
А если открыть ссылку и увеличить?
kolesnukm
Member

DesireUA а коли було куплено і де Ваш товар від EVGA ?
DesireUA
Member

Куплено месяц назад но с рук, серийник вписал на официальном сайте.
kolesnukm
Member

DesireUA:Куплено месяц назад но с рук, серийник вписал на официальном сайте.
А що ваідписали в підтримці коли вона була відгружена із складу?
DesireUA
Member

kolesnukm:
DesireUA:Куплено месяц назад но с рук, серийник вписал на официальном сайте.
А що ваідписали в підтримці коли вона була відгружена із складу?
Так я ж не знаю когда она отгружена со склада, им виднее и мне не чего не сказали
kolesnukm
Member

DesireUA:
kolesnukm: А що ваідписали в підтримці коли вона була відгружена із складу?
Так я ж не знаю когда она отгружена со склада, им виднее и мне не чего не сказали
Дивно, я брав карту на роботу, спочатку зареєстрував на сайті потім написав в підтримку чи є на неї гарантія і скільки ще і через 2 дні відписали що до 2020 вже не пам'ятаю який місяць і скинули посилання на умови гарантійного обслуговування де і було вказанок з якого місяця потрібно чек або інвойс
DesireUA
Member

kolesnukm
Ну значит все халява закрыта и теперь как повезет
kolesnukm
Member

DesireUA:kolesnukm
Ну значит все халява закрыта и теперь как повезет
що означає як повезе, вони ж чітко пишуть від якої дати продажу потрібно чек або інвойс
DesireUA
Member

kolesnukm
Так он же товарищи пишут, что без чеков принимают. Значит у кого бумаги нет тот может пролететь
Ответить