Драйвер NVIDIA, нові версії - проблеми та переваги

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artem_M
Member

Повідомлення

Найновіший драйвер NVIDIA 576.02 WHQL збільшує продуктивність до 8%.
Як заявляють закордонні поціновувачі карток Нвідія, можна отримати помітний приріст із картами 50Х0 серії.
спойлер
https://www.techpowerup.com/335648/nvid ... benchmarks
Цікаво, яка статистика із 30 та 40 лінійками? Сьогодні увечері буду пробувати оновити і протестувати 4070Ті.
Головне що б не почались проблеми із чорними екранами і вильотами, як у деяких, у мене досі стоїть драйвер з листопада 2024 і все добре працює...
Alex646
Member

Повідомлення

Помітний приріст в бенчмарках. Не треба. :laugh:
Lekrs
Member

Повідомлення

Завжди оновлюю драйвер як тільки виходить, чорний екран був тільки раз після перезагрузки, проблема не на стільки велика як мавпенятка пищать, як завжди роздули... ;)
Artem_M
Member

Повідомлення

Lekrs: 18.04.2025 14:10 Завжди оновлюю драйвер як тільки виходить, чорний екран був тільки раз після перезагрузки, проблема не на стільки велика як мавпенятка пищать, як завжди роздули... ;)
А яка у вас картка?
Fen1xz
Member

Повідомлення

Зачем новую тему создавать если есть новость про драйвер там же можно и обсудить его. viewtopic.php?t=287613
Artem_M
Member

Повідомлення

Fen1xz: 18.04.2025 14:41 Зачем новую тему создавать если есть новость про драйвер там же можно и обсудить его. viewtopic.php?t=287613
Тому, що немає окремої теми по драйверах NV... Нехай тепер буде.
daesz
Member

Повідомлення

Artem_M: 18.04.2025 12:16 Головне що б не почались проблеми із чорними екранами і вильотами, як у деяких, у мене досі стоїть драйвер з листопада 2024 і все добре працює...
viewtopic.php?f=23&t=287613&p=3963248&h ... F#p3963248
Lekrs
Member

Повідомлення

Artem_M: 18.04.2025 14:33
Lekrs: 18.04.2025 14:10 Завжди оновлюю драйвер як тільки виходить, чорний екран був тільки раз після перезагрузки, проблема не на стільки велика як мавпенятка пищать, як завжди роздули... ;)
А яка у вас картка?
4070
denizen
Member

Повідомлення

може мені хтось пояснить, яким чином нові драйвера можуть покращити FPS в іграх?
Lekrs
Member

Повідомлення

denizen: 18.04.2025 17:08 може мені хтось пояснить, яким чином нові драйвера можуть покращити FPS в іграх?
Оптимізація
General Failure
Member

Повідомлення

Nvidia DLSS це наше все! :gigi:

Зображення
Artem_M
Member

Повідомлення

Народ скаржиться, що новий драйвер 576.28 чи то не бачить, чи то не виводить в оверлей, температуру GPU.
Цікаво як це відобразиться на реальній температурі чипа та обертах кулерів...
Відповісти