Nvidia Blackscreen (глючні драйвера!)

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
General Failure
Member

Повідомлення

Зображення

Новий драйвер NVIDIA викликає «чорний екран смерті»
Користувачі скаржаться на проблеми з драйвером Nvidia 572, серед постраждалих – власники відеокарт 30xx, 40xx та 50xx поколінь.
На даний момент найкраще рішення - не оновлюватися або відкатати драйвер, якщо він вже встановлений.

Особисто в мене таке було вчора, запустив гру і відразу чорний екран. Через декілька секунд на відеокарті піднялись обороти як на болгарці, перезавантажил комп і все стало норм.
Але до цього були невелички глюки, екран темнів і відновлювався, думав що це HDMI кабель глючить.

А що у вас?
Евгений King
Member

Повідомлення

Не оновлюю в себе драйвери на останні релізи давно і принципово, оновлююсь раз на 3-6 міс і все.
Причому зазвичай ставлю собі hotfix версії, вони як показує практика найстабільніші, все що виходить з релізами ігор та карт вважаю за beta :gigi:
SERGBILL
Member

Повідомлення

з 572.16 у мене те саме було, 572.42 норм
General Failure
Member

Повідомлення

В мене стоїть 566.36
5 грудня 2024
byaka
Member

Повідомлення

General Failure: 23.02.2025 12:57 Зображення

Користувачі скаржаться на проблеми з драйвером Nvidia 572, серед постраждалих – власники відеокарт 30xx, 40xx та 50xx поколінь.
На даний момент найкраще рішення - не оновлюватися або відкатати драйвер, якщо він вже встановлений.

Особисто в мене таке було вчора, запустив гру і відразу чорний екран. Через декілька секунд на відеокарті піднялись обороти як на болгарці, перезавантажил комп і все стало норм.
Але до цього були невелички глюки, екран темнів і відновлювався, думав що це HDMI кабель глючить.

А що у вас?
На reddit вже давно люди скаржаться на чорний екран.З мого досвiду чорний екран може бути симптомом що вiдеокарта вмирає.
pelia
Member

Повідомлення

*черговий жарт про те наскільки у амуде криві дрова з розумінням що проблема у нвідіа насправді на середині тексту*
General Failure
Member

Повідомлення

byaka: 23.02.2025 15:33
General Failure: 23.02.2025 12:57 Зображення

А що у вас?
На reddit вже давно люди скаржаться на чорний екран.З мого досвiду чорний екран може бути симптомом що вiдеокарта вмирає.
не знаю, у мене можна сказати таке прямо "з коробки" перший раз було.
SERGBILL
Member

Повідомлення

byaka: 23.02.2025 15:33 На reddit вже давно люди скаржаться на чорний екран.З мого досвiду чорний екран може бути симптомом що вiдеокарта вмирає.
я так і подумав спочатку, тим більш картка в мене шахтарська. але ні.
daesz
Member

Повідомлення

Стабільність :rotate:
Відповісти