Вопрос по гарантии Gigabyte

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
MegaPihar
Junior

Повідомлення

Доброго времени суток.
Возможно вопрос очень тупой. Но больше не у кого спросить
Приобрёл ВК в магазине по самой низкой цене хотлайна. Упаковка вроде бы не вскрывалась. Но это не точно ))
На сайте Gigabyte ввёл серийный номер карты, мне пишет:
Start Date Expiration Date
2024-07-31 2027-07-29

Старт дэйт появляется с момента поступления в продажу, или она была активирована и это возврат?
спойлер
Снимок экрана 2024-11-27 в 20.39.13.png
П.С.
Насторожило то, что просил гарантийный талон перед покупкой (они подтвердили, что отправят). Естественно его не прислали.
KoB6acKa
Member

Повідомлення

маю підозру, що у "warranty terms and conditions" можна знайти потрібну інформацію
yupi
Member

Повідомлення

MegaPihar
Данная гарантия гнилобайт никак не работает в Украине, что бы она там не рисовала
MegaPihar
Junior

Повідомлення

KoB6acKa: 27.11.2024 19:02 маю підозру, що у "warranty terms and conditions" можна знайти потрібну інформацію
Та не

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
yupi: 27.11.2024 19:04 MegaPihar
Данная гарантия гнилобайт никак не работает в Украине, что бы она там не рисовала
А где работает? Получается от их фирмы вообще все равно на гарантию?
Rucha
Member

Повідомлення

yupi
Думаю, питання ТС не в умовах гарантії, а в з'ясуванні, чи нова це МП. Судячи за все, це не так.

Відправлено через 36 секунд:
MegaPihar
Чи є сліди використання на МП?
MegaPihar
Junior

Повідомлення

Rucha: 27.11.2024 19:26 yupi
Думаю, питання ТС не в умовах гарантії, а в з'ясуванні, чи нова це МП. Судячи за все, це не так.

MegaPihar
Следов использования нет.
Упаковка была с наклейками - пломбами, но странно, что только одна пломба оставила принт при отклеивании, другие две отклеились так, что без проблем можно приклеить обратно ))
Видяха ко мне попадёт аж через неделю. Работу смогу проверить аж тогда. А сейчас вот думаю стоит ли ругаться с магазином или это все обычные вещи при покупке ВК.
Rucha
Member

Повідомлення

MegaPihar
Якщо вони заявляють офіціальну гарантію (тут треба з'ясувати, хто ту гарантію буде забезпечувати), то хай пояснять дату 2024-07-31. Якщо "гарантія від магазину", то тоді не бачу варіантів до претензії.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

MegaPihar: 27.11.2024 17:32Приобрёл ВК в магазине по самой низкой цене хотлайна.
Сумніваюся, що карта офіційна. Швидше за все сіра.
2024-07-31 - швидше за все, дата придбання її магазином, який вам її продав.
Це у кращому для вас сценарії
MegaPihar
Junior

Повідомлення

Что посоветуете делать? Оставлять ее или просить возврат средств?
bes
Member

Повідомлення

MegaPihar: 27.11.2024 20:01 Что посоветуете делать? Оставлять ее или просить возврат средств?
В Украине гарантия ложится на того кто продает тебе карту по фискальному чеку
Евгений King
Member

Повідомлення

MegaPihar: 27.11.2024 17:32 Доброго времени суток.
Приобрёл ВК в магазине по самой низкой цене хотлайна. Упаковка вроде бы не вскрывалась. Но это не точно ))
2024-07-31 2027-07-29

Старт дэйт появляется с момента поступления в продажу, или она была активирована и это возврат?
спойлер
П.С.
Насторожило то, что просил гарантийный талон перед покупкой (они подтвердили, что отправят). Естественно его не прислали.
Це дата виготовлення
Все в порядку, товар новий, не копошіть собі голову.
Для прикладу я купив новий ноут Lenovo, сам розпаковував, по батареї дата виготовлення взагалі була кінешь 2023 року, але 0 циклів і перше використання - день мого першого ввімкнення девайсу.
Так от, коли я його ввімкнув, тулза Lenovo казала що лишилось тільки 3 міс гарантії. Ноут просто провалявся на складах майже рік.
От так само і у вас, карта пролежала 2 міс на складах десь у європах, потім під якісь акції її викупили сіровози і пригнали до нас, у нас вона теж мабуть трохи полежала + шлях до нас буває доовгим.
От вам і разниця в стартовій даті сервісу Гнілобайту і у нас.
Ну а стосовно гарантії, вона буде лише якщо у вас є початковий інвойс на купівлю і якщо здавати карту в місце купівлі, то ж знову таки, або майте надію на магазин, де купили, або гарантії просто нема.
На що ви сподівались купуючи по низу ринку? Це приблизно те саме, що купувати щось нове на OLX
MegaPihar
Junior

Повідомлення

Евгений King: 27.11.2024 20:17
MegaPihar: 27.11.2024 17:32 Доброго времени суток.
2024-07-31 2027-07-29

спойлер
П.С.
Це дата виготовлення
Все в порядку, товар новий, не копошіть собі голову.
Для прикладу я купив новий ноут Lenovo, сам розпаковував, по батареї дата виготовлення взагалі була кінешь 2023 року, але 0 циклів і перше використання - день мого першого ввімкнення девайсу.
Так от, коли я його ввімкнув, тулза Lenovo казала що лишилось тільки 3 міс гарантії. Ноут просто провалявся на складах майже рік.
От так само і у вас, карта пролежала 2 міс на складах десь у європах, потім під якісь акції її викупили сіровози і пригнали до нас, у нас вона теж мабуть трохи полежала + шлях до нас буває доовгим.
От вам і разниця в стартовій даті сервісу Гнілобайту і у нас.
Ну а стосовно гарантії, вона буде лише якщо у вас є початковий інвойс на купівлю і якщо здавати карту в місце купівлі, то ж знову таки, або майте надію на магазин, де купили, або гарантії просто нема.
На що ви сподівались купуючи по низу ринку? Це приблизно те саме, що купувати щось нове на OLX
Спасибо, немного расслабился благодаря вашему ответу.
Ничего не ожидал. Магазин вроде прилично выглядит, отзывы хорошие. В чате сказали, что гарантийный талон будет и гарантия на год.
Сегодня сказали, что гарантии нет в посылке т.к. карта ехала со склада, а не с магаза
И мол завтра вышлют ее, но в цифровом виде.
oversteve
Member

Повідомлення

MegaPihar: 27.11.2024 20:22 В чате сказали, что гарантийный талон будет и гарантия на год.
принаймні тепер ясно, що це точно сіряк
Rucha
Member

Повідомлення

Евгений King: 27.11.2024 20:17 Це дата виготовлення
Це не дата виготовлення, а дата активації.
Евгений King: 27.11.2024 20:17 Так от, коли я його ввімкнув, тулза Lenovo казала що лишилось тільки 3 міс гарантії. Ноут просто провалявся на складах майже рік.
Це не так працює. Якщо Lenovo Vantage пише, що залишилось 3 міс. гарантії, то це так і є, ви нікому не доведете зворотнє. Гарантія відрахоовується не від дати виробництва. Вам напарили кустарно заракований б/в ноут або ви щось плутаєте (наприклад, це була гарантія на батарею, а не на ноут - там можливі варіанти).
Евгений King
Member

Повідомлення

Rucha: 27.11.2024 22:11
Евгений King: 27.11.2024 20:17 Це дата виготовлення
Це не дата виготовлення, а дата активації.
Евгений King: 27.11.2024 20:17 Так от, коли я його ввімкнув, тулза Lenovo казала що лишилось тільки 3 міс гарантії. Ноут просто провалявся на складах майже рік.
Це не так працює. Якщо Lenovo Vantage пише, що залишилось 3 міс. гарантії, то це так і є, ви нікому не доведете зворотнє. Гарантія відрахоовується не від дати виробництва. Вам напарили кустарно заракований б/в ноут або ви щось плутаєте.
От завжди цікаво чути екзпертну думку людини, що ще мені розкажете?
У мене легіонів було вже штук 7, майже всі брав нові, майже по всім гарантія на момент запуску вже відтікала пару місяців. Лише один був, у котрого було тільки 10 чи 14 днів з моменту початку гарантії, брав на старті продажу Legion 5 Pro 6800h/3070ti і сіровози якось дуже швидко спромоглись їх урвати в США і привезти до нас.
У них гарантія починає відраховуватись з моменту продажу, продали його десь в Європі/США, все. Просто той ноут про котрий я розповідав видно ходив по рукам перекупів, або лежав десь довгенько.
По карті ТС майже так само, він бачить гарантію з моменту реалізації або виготовлення товару, це можна у саппорта спитати, які там у них правила. Якщо він зможе надати саппорту чек про купівлю, то йому скоріше перерахують гарантійний термін.
Rucha
Member

Повідомлення

Евгений King: 27.11.2024 22:20Якщо він зможе надати саппорту чек про купівлю, то йому скоріше перерахують гарантійний термін.
Це вже просто смішно. В нього гарантія від магазину 1 рік на сірий товар. Йому не те що щось будуть перераховувати - його просто відправлять гуляти, бо Gigabyte не надає worldwide гарантії.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Rucha: 27.11.2024 19:26 yupi

MegaPihar
В случае отсутствия регистрации продажи по идее должны ставить начал отгрузки.
KoB6acKa
Member

Повідомлення

гарантии нет в посылке т.к. карта ехала со склада, а не с магаза

:lol:
Відповісти