Останні статті і огляди
Новини
Після даунвольтинга не опускається частота
-
1dvdlemon
Junior
Всім привіт, зробив даунвольтинг RTX 3060 = 1.890 mhz і 0.868v температура влаштовує, але є один нюанс, на дефолтних налаштуваннях коли я переставав навантажувати комп частота падала, а зараз ні, просто стоїть намертво на робочому столі. Чим це погано і чи можна змінити ситуацію?
-
atropgeon
Member
Ну якщо не скидує частоту ядра, то це погано тим, що в простої буде жерти більше з розетки і грітись більше. Ви даунвольтили через MSI AB? там 90% користувачів це роблять не правильно, скиньте налаштування, та загугліть в інтернеті як правильно, там треба весь графік знижувати, а не тільки верхні повзунки.
-
Artem_K
Member
1dvdlemon
atropgeon діло каже. Я налаштовував через криву у Афтебернері (CURVE EDITOR). Застосовував цей профіль до 3D, та нічого не чипав у 2D. Все працює як треба.
PS. Так сильно не занижав, залишив 1975МГц та 0,950В. Це дає максимально 140W та 58,5 градусов при повному сбереженні стокової потужності.
atropgeon діло каже. Я налаштовував через криву у Афтебернері (CURVE EDITOR). Застосовував цей профіль до 3D, та нічого не чипав у 2D. Все працює як треба.
PS. Так сильно не занижав, залишив 1975МГц та 0,950В. Це дає максимально 140W та 58,5 градусов при повному сбереженні стокової потужності.
-
1dvdlemon
Junior
Скидав налаштування, робив трохи по різному андервольт декілька раз, в результаті ніби розібрався і працює як повинно, дякую за відповіді!