ЦП - i5-2300
Мать - Gigabyte GA-P65A-UD3
БП - Greate Wall ATX-450PN
Стояла до цього HD7850 і не було ніяких проблем
Купив RX470 4GB HIS і комп'ютер включається на 10 секунд то кулера крутяться,потім зупиняються і комп'ютер ще десь секунд 5-10 працює і вимикається,після чого заново запускається і по новому колу.
Я вже незнаю на що грішити, чи то із-за того що через перехідник з HDMI на VGA, чи то живлення не хватає
Останні статті і огляди
Новини
Не стартує відеокарта
-
KOLORAM
Junior
-
seraphic
Member
у продавана спрашивай 

-
Crossbow
Member
мдя...KOLORAM: ↑ 27.09.2023 18:37Greate Wall ATX-450PN
ну и купили наверняка "живой" труп, а не видеокарту.
-
gehka3
Катярко
7850 по потреблению ненамного меньше жрёт, а в биосе и на этапе загрузки ОСь - совсем немного обе потребляют
НО БП данный - мусор жуткий, да и лет ему вероятно 10+? ))
Ну и разорись на мон норм, в районе 2К можно более менее 1080р взять, все эти конвертеры дешёвые - головняк постоянный
Ну и разорись на мон норм, в районе 2К можно более менее 1080р взять, все эти конвертеры дешёвые - головняк постоянный
-
Artem_K
Member
А вот это интересно. У меня на конфиге
i5-2500
Gigabyte GA-Z68AP-D3
1660
При подключении по DP было то же самое - циклический рестарт. Но без проблем работало по HDMI.
Эти же монитор, кабель и карта на новой системе работали без проблем. Это что, какой-то прикол мат.плат Гигабайт того поколения при работе с более современными ей картами?
Поэтому надо пробовать через разные порты и в данном случае да, переходники еще больше усложняют ситуацию.
i5-2500
Gigabyte GA-Z68AP-D3
1660
При подключении по DP было то же самое - циклический рестарт. Но без проблем работало по HDMI.
Эти же монитор, кабель и карта на новой системе работали без проблем. Это что, какой-то прикол мат.плат Гигабайт того поколения при работе с более современными ей картами?
Поэтому надо пробовать через разные порты и в данном случае да, переходники еще больше усложняют ситуацию.
-
shatun
Member
Карта така? https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... 470r4lcnr/KOLORAM: ↑ 27.09.2023 18:37 Я вже незнаю на що грішити, чи то із-за того що через перехідник з HDMI на VGA, чи то живлення не хватає
Якщо так, то нащо милиці з HDMI to VGA, якщо DVI to VGA більш робочий варіант...
-
KOLORAM
Junior
Ну как по мне какую-бы видеокарту не купил это лотереяCrossbow: ↑ 27.09.2023 19:51мдя...KOLORAM: ↑ 27.09.2023 18:37Greate Wall ATX-450PN
ну и купили наверняка "живой" труп, а не видеокарту.
Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
По поводу биоса - я думаю он начинает инициализацию (не эксперт) ведь он моргает лампочкой жёсткого,но без писка биосаgehka3: ↑ 27.09.2023 21:45 7850 по потреблению ненамного меньше жрёт, а в биосе и на этапе загрузки ОСь - совсем немного обе потребляют
БП жуткий,не спорю, но и выбирать мне не из чего
А монитор в планах,пока надо собрать нормальный комп. Я только недавно купил мать с процом и оперативку. А сейчас в планах взять видеокарту
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Буду завтра пробовать подключить его через DVI. Думал за это,но в наличии был переходник только с 4 доп.ножкамиArtem_K: ↑ 27.09.2023 22:06 А вот это интересно. У меня на конфиге
i5-2500
Gigabyte GA-Z68AP-D3
1660
Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
Раніше стояв на HD7850 через DVI,але в нього були якісь проблеми і трохи чи то рябів екран но без виражених признаків. Та і думав що так буде якість краще (намагався найти якусь інфу по цьому в інтернеті але не знайшов,но рябь пройшла),та і алік підкинув акцію на перехідник за 25 гривень замість 200 як в звичайних магазинахshatun: ↑ 27.09.2023 23:11Карта така? https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... 470r4lcnr/KOLORAM: ↑ 27.09.2023 18:37 Я вже незнаю на що грішити, чи то із-за того що через перехідник з HDMI на VGA, чи то живлення не хватає
Якщо так, то нащо милиці з HDMI to VGA, якщо DVI to VGA більш робочий варіант...
-
atropgeon
Member
Яка різниця який костиль (перехідник)? Починаючи з полярісів та паскалів в DVI порті лише цифровий сигнал DVI-D, там немає аналогового DVI-I. Тому що брати з HDMI, що з DVI-D буде все одно активний конвертер сигналу (перехідник).shatun: ↑ 27.09.2023 23:11 Карта така? https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... 470r4lcnr/