Карта привозна, купувалась новою, більше року вона 100% не працювала. По продуктивності вона мені не підійшла, довго її не тестував, але пару годин побігав в онлайн шутер, декілька разів зловив момент коли картинка пропадала (чорний екран, ніби пропав сигнал) на пару секунд. Я не придав цьому великого значення, звалив це на китайський кабель/поганий контакт. І ось пару днів, як "позичив" на пограти карту для сусідського малого, я особисто поставив карточку і накинув драйвера, запустилось все ОК.
А сьогодні говорить, що з відіком шось "не то", перевірив - справді появилось електричне жужання, не писк дроселів. Запаху гарі не виявлено, відеокарта працює нормально, температури в нормі (як і зазвичай). Жужання появляється коли відкриваєш випадаючий список, наводиш на кнопку і вона міняє свій вигляд, загалам на дії користувача які вимагають перемальовки інтерфейсу. Чи часом це не перший дзвіночок до відвалу?
Останні статті і огляди
Новини
PowerColor RX 6600 XT жужання карти!?
-
WalkMan
Member
-
krolaka
Junior
таке спостерігав раз браузері) теж щось налякався) то на rx 6700xt то дроселя так жжужать)
-
WalkMan
Member
krolaka
от в браузері нічого такого не має, а от коли збільшується частота ядра (в 3D) то починало дуже гучно шурхотіти. Тому вона поїхала в сервіс, нехай розбираються.
от в браузері нічого такого не має, а от коли збільшується частота ядра (в 3D) то починало дуже гучно шурхотіти. Тому вона поїхала в сервіс, нехай розбираються.
-
Asuser
Member
Купил fighter 6600, свистят не дроселля, а именно вентиляторы, шорох какой то от втулок! У них подшипники качения, их смазать реально?
-
XXXshadyXXX
Member
Asuser
Я менял вентиляторы, с алика по скидке за 250 грн - пара. И стало тихо.
Я менял вентиляторы, с алика по скидке за 250 грн - пара. И стало тихо.
-
WalkMan
Member
Asuser
повезло, що вентилятори. Мені сервіс-центр повідомив, що у моєї карти вмер чип І це трохи дивно, оскільки карта дійсно має мінімальний пробіг, поки озвучувати назву не буду, чекаю коли повернуть мені карту.
повезло, що вентилятори. Мені сервіс-центр повідомив, що у моєї карти вмер чип І це трохи дивно, оскільки карта дійсно має мінімальний пробіг, поки озвучувати назву не буду, чекаю коли повернуть мені карту.
-
WalkMan
Member
Приїхала карта з сервісу, і дійсно вона вже навіть superposition не проходить, вилітає драйвер.
-
FANAT7
Member
Отличный сервис, сдал рабочую, прислали труп. 5 звезд, рекомендуемWalkMan: ↑ 11.07.2023 13:06 Приїхала карта з сервісу, і дійсно вона вже навіть superposition не проходить, вилітає драйвер.
-
WalkMan
Member
FANAT7
насправді тут може бути правда з двох сторін, звідки впевненість, що я відправив 100% робочу картку чи наприклад її не жбурляли при транспортуванні? Пропадання сигналу, ймовірно, було пов’язане з HDCP Треба ще спробувати через СЦ зробити заміну, хоча надії великої немає, оскільки пломба вже тойво…
насправді тут може бути правда з двох сторін, звідки впевненість, що я відправив 100% робочу картку чи наприклад її не жбурляли при транспортуванні? Пропадання сигналу, ймовірно, було пов’язане з HDCP Треба ще спробувати через СЦ зробити заміну, хоча надії великої немає, оскільки пломба вже тойво…
-
seraphic
Member
ты хоть напиши что за магазин и сервисный центр который выполняли свои проделки
-
WalkMan
Member
фініта ля комедія, але з мінімальними витратами з моєї сторони. Дошку замінили, стара дрошка пішла на четвертування сервісменами, а жужання це не баг, а фіча. До речі, «стара»-нова карта продається viewtopic.php?f=26&t=272778
-
Евгений King
Member
Оу, Red Devil...
У мене аналогічне було на 6900XT Red Devil "Limited Edition"
Відбігала 2 тижня в Apex і здох чип (кеш), повернули кошти після 2х місяців катань по сервісу, при чому карта видавала зображення, майнила на всі хеші як то має бути, але сипала артефактами, проте без вильотів драйвера. Короче вдавала що робоча, хоча це було не так.
Ну а як на ній свистіли дроселі, це прямо пташиний хор якийсь був, ні до ні після я такого бульше не чув
AMD = якість, Red Devil = якість )
Добре що брав з гарантією
У мене аналогічне було на 6900XT Red Devil "Limited Edition"
Відбігала 2 тижня в Apex і здох чип (кеш), повернули кошти після 2х місяців катань по сервісу, при чому карта видавала зображення, майнила на всі хеші як то має бути, але сипала артефактами, проте без вильотів драйвера. Короче вдавала що робоча, хоча це було не так.
Ну а як на ній свистіли дроселі, це прямо пташиний хор якийсь був, ні до ні після я такого бульше не чув
-
WalkMan
Member
проблема була в увімкненому AMD Freesync на моєму моніторі Pixio New PX277. Після вимкнення, жодного разу не було разрива пропадання сигналу. Можливо, комусь це також допоможе.WalkMan: ↑ 12.06.2023 19:07декілька разів зловив момент коли картинка пропадала (чорний екран, ніби пропав сигнал) на пару секунд
-
goldenvirus
Member
Тут вже кому як пощастить...у самого якщо АМД, то тільки ред девіл, до цього були 280х, 380х, зараз 6600хт, жодних питань чи нарікань не було і немаєЕвгений King: ↑ 08.08.2023 13:44 Оу, Red Devil...