происходит сбой драйвера, либо вызывается каким-то ПО, либо карта приближается к концуUser7701: ↑ 25.07.2023 21:07, в будь-який момент вони можуть просто впасти до стандартних. Причина мені невідома. Відеокарта сама по собі з цими налаштуваннями працює як слід але коли налаштування злітають, відбувається суцільна ахінея.
Останні статті і огляди
Новини
Настройки radeon wattman по умолчанию были восстановлены
-
MessiaH
Member
-
User7701
Junior
Все вірно написав. Після скидання працювало якийсь час, но при налаштуваннях за-замовчуванням всеодно по якійсь причині wattman зависає, пише, що через якусь помилку він скидає всі налаштування до дефолтних, хоча вони такими і були. В цей момент ігри просто крашаться.AlexKuzovkov: ↑ 02.08.2023 21:48Писали ж що після скидання все працює. Чи що мається на увазі "я поставив налаштування за-замовчуванням"? Та є кнопка - default. Оце налаштування вашої карти по заводу. Все інше - ні.User7701: ↑ 02.08.2023 19:23 Тут ще фішка в тому, що я поставив налаштування за-замовчуванням і ще навіть зменшив максимальну частоту до 2300. І при цих налаштуваннях всеодно ігри крашаться і вискакує та помилка і повідомлення про wattman.
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Драйвера перевстановлював. Нічого зайвого не качав. Так само програм не провірених та надмірно не встановлював. На рахунок третього не впевнаний. Відеокарта "нова" (FR)MessiaH: ↑ 02.08.2023 22:48происходит сбой драйвера, либо вызывается каким-то ПО, либо карта приближается к концуUser7701: ↑ 25.07.2023 21:07, в будь-який момент вони можуть просто впасти до стандартних. Причина мені невідома. Відеокарта сама по собі з цими налаштуваннями працює як слід але коли налаштування злітають, відбувається суцільна ахінея.
-
AlexKuzovkov
Member
А процесор чи пам'ять не гнав? Якщо не гнав - то відеомапа скоріш за все полудохла.User7701: ↑ 03.08.2023 16:53Все вірно написав. Після скидання працювало якийсь час, но при налаштуваннях за-замовчуванням всеодно по якійсь причині wattman зависає, пише, що через якусь помилку він скидає всі налаштування до дефолтних, хоча вони такими і були. В цей момент ігри просто крашаться.AlexKuzovkov: ↑ 02.08.2023 21:48
Писали ж що після скидання все працює. Чи що мається на увазі "я поставив налаштування за-замовчуванням"? Та є кнопка - default. Оце налаштування вашої карти по заводу. Все інше - ні.
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:Драйвера перевстановлював. Нічого зайвого не качав. Так само програм не провірених та надмірно не встановлював. На рахунок третього не впевнаний. Відеокарта "нова" (FR)MessiaH: ↑ 02.08.2023 22:48
происходит сбой драйвера, либо вызывается каким-то ПО, либо карта приближается к концу
-
Евгений King
Member
Відеркарта (FR) Factory Refurbished це не нова.
Цілком можливо її через цей дефект сдали в магазин десь в США\Європі, вона пройшла сервіс, де не відомо, що з нео робили і чи робили, і після вона сплила в магазині як нібито нова, але відновлена.
Боюсь, що тут вам ніщо не допоможе, якщо 14 днів не пройшло спробуйте повернути...
Цілком можливо її через цей дефект сдали в магазин десь в США\Європі, вона пройшла сервіс, де не відомо, що з нео робили і чи робили, і після вона сплила в магазині як нібито нова, але відновлена.
Боюсь, що тут вам ніщо не допоможе, якщо 14 днів не пройшло спробуйте повернути...
-
User7701
Junior
Нічого взагалі не гнав.AlexKuzovkov: ↑ 03.08.2023 17:04А процесор чи пам'ять не гнав? Якщо не гнав - то відеомапа скоріш за все полудохла.User7701: ↑ 03.08.2023 16:53
Все вірно написав. Після скидання працювало якийсь час, но при налаштуваннях за-замовчуванням всеодно по якійсь причині wattman зависає, пише, що через якусь помилку він скидає всі налаштування до дефолтних, хоча вони такими і були. В цей момент ігри просто крашаться.
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Драйвера перевстановлював. Нічого зайвого не качав. Так само програм не провірених та надмірно не встановлював. На рахунок третього не впевнаний. Відеокарта "нова" (FR)
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Тому і написав в кавичках. Поверненню вже не підлягає ). Зараз ше спробую з нею пошаманити, якщо ні, буду продавати.Евгений King: ↑ 03.08.2023 17:13 Відеркарта (FR) Factory Refurbished це не нова.
-
User7701
Junior
Поставив такі налаштування, третій день - політ нормальний. Ніяких проблем поки-що не бачив. Помоніторю цей конфіг ще декілька днів і можна буде сказати напевно.User7701: ↑ 03.08.2023 19:50Нічого взагалі не гнав.AlexKuzovkov: ↑ 03.08.2023 17:04
А процесор чи пам'ять не гнав? Якщо не гнав - то відеомапа скоріш за все полудохла.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:Тому і написав в кавичках. Поверненню вже не підлягає ). Зараз ше спробую з нею пошаманити, якщо ні, буду продавати.Евгений King: ↑ 03.08.2023 17:13 Відеркарта (FR) Factory Refurbished це не нова.
-
richardreedd
Junior
Стоїть якась програма для моніторингу? MSI Afterburner?
-
User7701
Junior
До цього була, но після того, як вичитав, що вона може негативно сказуватись на відюсі, то видалив ще до написання цього поста. А чому питаєте ?richardreedd: ↑ 06.08.2023 17:35 Стоїть якась програма для моніторингу? MSI Afterburner?
-
richardreedd
Junior
Був досвід, що на моїй риксі злітали налаштування ваттмана через якраз мсі. Зніс - перестав.User7701: ↑ 06.08.2023 22:37До цього була, но після того, як вичитав, що вона може негативно сказуватись на відюсі, то видалив ще до написання цього поста. А чому питаєте ?richardreedd: ↑ 06.08.2023 17:35 Стоїть якась програма для моніторингу? MSI Afterburner?
-
User7701
Junior
Такі налаштування теж не пішли. Як я розумію, відеокарті можна сказати допобачення. Що цікаво, якщо поставити такі налаштування на кожну гру окремо, то ніби все працює, якщо поставити ці налаштування глобально - все, баста.User7701: ↑ 06.08.2023 17:26Поставив такі налаштування, третій день - політ нормальний. Ніяких проблем поки-що не бачив. Помоніторю цей конфіг ще декілька днів і можна буде сказати напевно.User7701: ↑ 03.08.2023 19:50
Нічого взагалі не гнав.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Тому і написав в кавичках. Поверненню вже не підлягає ). Зараз ше спробую з нею пошаманити, якщо ні, буду продавати.